Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Наука бажаного виконання: Чому ваші мрії не приходять і як їх виправити

Кожен Грудень мільйони людей повторюють обряд: напишіть побажання на папері, встановіть край на вогонь, а попелиці промивають з шампанським. Але статистика безвісти: 92% від резолюцій Нового року забулися лютого. Що неправильно? Відповідає на перетині нейронауки, психології та стародавніх духовних практик.

Чому «вага» до «забуту»: Неврофізіологія бажань
Дослідження NIH показує, що мозок не відрізняє анотації "до яхти" з детальної "посадки на 15-метровому Beneteau в Егейському морі". Д-р Джо Деспенза пояснює, що «Нові мережі тільки активуються в конкретних моделях думки.» Приклад некомфортного складу:
  • «Я хочу більше грошей» – мозок записує стан «сусідства»
  • Отримати $5,000 на місяць з Пасивних джерел

Три закони про екологічний спад

1. Принцип непардоксальності: «Я хочу, щоб не боятися публічного говоріння» посилює увагу на страх. «Я впевнено говорю перед 100+ осіб. й
  2. Закон енергетичного балансу: За даними Sage Journals використовується 17% психічної енергії для підтримки нереалізованих бажань.
  3. Рулі 5D: Мрія → Децид → Дизайн → Діагност (мрія, рішення, дизайн, акт, аналіз).

«Неприємність – сад. Що ви ви виростите, ви перезавантажте. до Карл Джун

Смартфони Спосіб змивання: Інструкція з НАС
Зручний спосіб налаштування цілей:
ПрикладСпеціальнаНе турбувати, але відвідати 3 азіатських країн MeasurableLearn 200 іспанських слів в 40 днівAchievableRelevantCoincidence з значенням життя Терміни роботи з проміжними етапами
Квантовий парадокс: При бажанні небезпечно

В університеті Princeton (PEAR) було виявлено, що 23 відсотків «повний» бажання зробити життя гірше. Чому? Непортовані наслідки. Обладнання безпеки:
  • Тестування навколишнього середовища: Що буде змінюватися у відносинах/робота/галіт?
  • Моделювання сценарію: Метод Монте-Карло для особистих цілей

Глосарій
Нейропластика
Уміння мозку формувати нові нейронні зв'язки у відповідь на досвід
Закон про залучення
Філософська концепція привабливих подій через фокус
Мета SMART
Методологія встановлення конкретних задач безмірності