Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Чому ви не хочете?

Вступ
Ви коли-небудь помітили, що ваші найгірші страхи часто приходять? Це явище називається інверсивною поляризацією, схильністю до зосередження на негативності, яка потім стає реальністю. Чому це відбувається і як його уникнути?
Що таке полярність?
Інверсивна поляризація - механізм психічного процесу, в якому людина фіксуватиЩо призводить до її реалізації. Це пов'язано з роботою підсвідомого: наш мозок не сприймає частинки «не», а увагу на проблему тільки підвищує його вплив.
3250Р. 3700Р.
Як негативні думки формують реальність?
1,1 км Зосередок уваги
Чим більше людина концентрує на негативних сценаріях, тим вище ймовірність їх реалізації. Наша увага приділяється особливому напрямку.
2. Підсвідоме програмування
Якщо людина постійно говориться про себе, «Я не хочу, щоб не змогла», мозок закріплює себе на слово «справа» і починає шукати докази цього ставлення.
3. У Вплив вірувань
Негативні переконання створюють самоповнюючі пророги. Наприклад, якщо людина вважає, що ніхто не любить його, він починає битися, якщо це правда, і відповідає інших.
Як змінити своє мислення?
Щоб позбутися від інвертованої полярності, потрібно перенаправити увагу:
  • Послідовне перемиканняВідстежуйте негативні думки і замініть їх позитивними.
  • Практична подякаНаписати три речі, які ви вдячні за кожен день.
  • Формування позитивних підтверджень«Я привертаю успіху» замість «Я не хочу невдачі. й
  • Перепрограмування підсвідомостіРобота з психологічними методами, такими як когнітивна поведінкова терапія або EFT.

Висновок
Ми створюємо власну реальність за допомогою фокусу. Якщо ви орієнтуєтесь на страхи і проблеми, вони будуть посилюватися. Зрозумілий контроль думок і роботи з переконаннями допоможе змінити сценарій життя.
Глосарій
  • Поляризація Присутність фокусуватися на негативних очікуваннях.
  • Зосередок уваги Процес концентрування на певних думках.
  • Підтвердження. Позитивні настрої, спрямовані на зміну мислення.
  • Підсвідомий програмування Процес формування продуманих шаблонів без свідомості.