Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Louise Хай: Як ви множите, що ви не хочете

Вступ
Louise Hay є одним з найвідоміших письменників у галузі позитивної психології та самодопомоги. Її робота допомагає людям зрозуміти силу думок і емоцій. Але що, якщо ми самі, не розуміючи його, посилюємо наше життя, що ми намагаємось уникати? Як працює цей механізм?
Потужність фокусування уваги
Наш мозок розроблений таким чином, що будь-яка увага до об'єкта посилює свій вплив на нашу реальність. Якщо ми постійно думаємо про проблеми, страхи та негативні ситуації, ми буквально залучаємо їх до нашого життя. Це пов'язано з нейропластичністю мозку: чим більше ми концентруємо на певних думках, тим сильніше утворюється відповідна нейропатична шлях.
Як працює багатозастосувальний ефект?
1,1 км Закон про залучення
Louise Hay стверджує, що Наші думки формують реальністьй Якщо людина опухає про відмову, він створює умови для повторення цих заходів. Важливо визнати, що негативне ставлення створює перешкоди для позитивних змін.
2,2 км Дзеркало навколишнього середовища
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо у вас є якийсь аннойс, він може бути сигналом для аналізу прихованих боїв і вірувань. Нерідко всі риси, які роблять нас сердитися в інших, насправді присутні в собі.

3. У Проблема стійкості
Чим більше ми не робимо небажаних переживань, тим більше енергії ми вносимо в своє існування. А замість боротьби з негативністю, Louise Hay радить зосередитися на тому, що дійсно приносить радість.
4. Внутрішній діалог
Наші думки впливають на наші почуття і дії. Якщо людина постійно розповідає про себе, “Я не хочу бути бідним,” його розум зосереджений на бідності. «Я привертаю фінансового благополуччя. й
Як змінити фокус?
Луїс Hay пропонує кілька ефективних методів:
  • Підтвердження.Повторна позитивна звітність (наприклад, «Я гідність любові і радості»)
  • РоздумиЗамініть «Я зі зміною страху» з «Я відкрита до нових можливостей. й
  • Практична подякаНаписати три речі, які ви вдячні за кожен день.
  • Фокус на рішенняхА замість «Імпозитивного» думки «Що можна зробити кроки? й
Практичне заняття: аналіз дратівливих людей
Взяти шматочок паперу і написати три якості особи, яка опинить вас самим. Подумайте про це, чи є у вас однакові риси? Це допоможе вам зрозуміти ваші приховані страхи і переконання. Важливо приймати ці якості без судів і поступово замінити їх більш конструктивними ставленнями.
Додаткові техніки для роботи з мисленням
1,1 км Розуміння Медитація
Практика допомагає спостерігати думки без участі у них. Це зменшує емоційний заряд і дає контроль над сприйняттям.
2,2 км Збереження щоденника
Написати негативні думки і замінити їх позитивними альтернативами.
3. У Розумний вибір середовища
Навколо впливає наше мислення. Виберіть людей, які надихають і підтримують.
Висновок
Ми створюємо власну реальність через думки та емоції. Чим більше уваги ми приділяємо проблемам, тим сильніше вони стають. Розумний вибір думок і позитивного ставлення допоможе змінити життя. Підтвердження практики, вдячність та обізнаність, і ви помітите, як ваше сприйняття реальних змін.
Глосарій
  • Підтвердження. Позитивні заяви, які допомагають змінити мислення.
  • Закон про залучення Концепція, яку наші думки притягують певні події.
  • Розуміння Практика усвідомлення думок і емоцій в даний момент.
  • Нейропластика Уміння мозку змінювати під впливом досвіду.
  • Розуміння Медитація Практика збереження думок без участі.