14 Habits Ви слідувати, тому що ви відчуваєте unloved

Люди, які не відчувають себе любим слідувати певним поведінкам. Наприклад, вони фіксують емоції і не суперечать конфліктам.

Вступ: Чому виникають несловені звички форми?
В галузі психології відомо, що відсутність любові Почуття інтентиції від близьких можуть впливати на поведінку. Коли людина не відчуває потреби, вони часто розвивають певні механізми захисту, щоб впоратися з внутрішнім стресом. Дослідження Американської Психологічної асоціації підтверджує, що люди, які самооцінка знижується через емоційний голод, як правило, мають специфічні моделі поведінки. У статті ми розглянемо 14 таких звичок і розуміємо, чому вони виникають, а також як їх подолати.

1,1 км Ви заблокуєте свої емоції.
Франкі висловлює почуття – довіряє співрозмовника. Але якщо ви не чули або знецінюється як дитина, ви можете мати звичаї емоцій, особливо негативних. Людина боїться бути судженою або безглуздою, тому він тримає все всередині. На жаль, це часто призводить до емоційного стресу і ускладнює тісні стосунки.

2,2 км Уникнути конфлікту на всі витрати
Побоюючись з'являтися «диффікулт» або «неприємний» причини, що людина погоджується, навіть якщо вона суперечить їх переконанням. Цей візерунок пов'язаний з спробою Увійтий Однак постійне пригнічення думки, що призводить до скупчення гравітансів і почуття несправедливості. Після того, як перепресовані емоції можуть вибухнути в самий невідповідний момент.

3. У Завжди шукає затвердження.
Коли людина не відчуває себе коханим, здається, що для того, щоб заслуговувати увагу, потрібно зробити все ідеально або будь-ласка. Життя стає забігом для похвали. Такий ідеаліонізм часто супроводжується стресом і почуттям внутрішньої сматтості, адже визнання зовні не може повністю компенсувати відсутність самооцінки.

4. У Афрід запитати про допомогу
Не вірить, що вони будуть підтримані. Люди, які відчувають себе нелюбленим розвитком звички. "Особливості"й Однак постійне уникнення запитів на допомогу погіршує якість життя і переважає соціальні зв’язки. Підтримка близьких - важлива частина здорової взаємодії.

5. Умань Ви сумніваєте свої здібності.
«Я, ймовірно, не зможу нічого робити», «Я не зможу це зробити, як і інші» – такі ставлення часто виникають у людей, які не відчували віру в них від значних родичів або друзів. Почуття, що «Я не дуже добре» або «Я не дуже добре» стає автоматичною думкою на будь-якій можливості, щоб почати щось нове.

6. Жнівень У вас є труднощі налаштування особистих кордонів.
Люди, які не відчувають себе коханим, важко сказати, що вони бояться втратити навіть маленьку увагу, вони отримують. В результаті виникає звичаюсь про все, засвоюючи себе і ваші інтереси. Відсутність здорових меж призводить до емоційного вигорання і відчуття, що кожен користується перевагою вашої доброти.

7. Про нас Критизувати себе без причини.
Самокритика може бути корисною в самовиправленні, але коли вона стає зайвою, вона тільки підлягає самооцінці. Якщо почуття себе не сформований, то будь-яка помилка сприймається як доказ «Я поганий». Людина боїться взяти крок, щоб не розчарувати себе ще більше.

8. У Аспір на вигляд «перфект»
Деякі люди, відчуваючи брак любові, намагаються компенсувати це бездоганним зовнішнім виглядом. Одержимість відмінного фігури або зовнішнього вигляду може вказувати прагнення до визнання і затвердження. Проблема полягає в тому, що зовнішній глянець не вирішує внутрішні проблеми - він вирішує тільки внутрішні проблеми. маска вони.

9. Навігація Важко взяти компліменти
Люди, які не відчувають любові, часто реагують на хвилею, або з непристойністю: «Для цього не важливо», «Ви просто перебільшите». Важко вірити, що добрим словом є віра в те, що «Я не зажадаю лікуватися». й

10. Ізоляція та небажання поділитися думками
Почуття нелюблених може підштовхувати людину до солідності. Він обирає шлях німого спостерігача, боячи, що його слова та ідеї не цікавляться нікому. Це обмеження можливостей обміну досвідом, взаємного збагачення та розвитку соціальних зв’язків. Результатом є ізоляція та враження від емоцій «заморожених».

11. Уникаючи тісного контакту
Фізичні покази теплоти (полювання, дотик) можуть здатися неприродним або навіть відлякуючи людину, яка вважає себе «недостатнім» любові. Це може проявлятися в небажанні зв'язатися або бути близьким один до одного, особливо якщо такий контакт пов'язаний з контактом людини. Головна І довіри.

12. Не вірити в довгострокові відносини
Постійний страх відхилення або відхилення призводить до того, що людина переконана: «Що не зраджує відносини», «Що не закінчиться будь-яким чином». Таке життя часто призводить до самоповненості пророків – особи, або не уникає рапсументу або пологів таким чином, щоб партнер втратив інтерес.

13.00 р. Ви не можете відсвяткувати.
Навіть якщо успішний, людина з відсутністю любові не може відчувати радість. Він вірить, що «Я просто нещасний випадок», «Я щасливий,» або «будь-який може». Постійне блітлінг власних досягнень позбавляє його можливості зміцнити свою самооцінку і заряджати позитив від власних успіхів.

14. Визначити трюк з інших
Якщо ви не відчували себе любов, ви автоматично підозрите, що люди навколо вас готові боляче. Це виражається в очікуванні розчарування і нездатності довірити. Людина завжди на охороні, здається йому, що будь-які хороші справи повинні бути оброблені обережністю.

386694
Висновки: Як допомогти собі відчути себе
Почуття нелюблених форм широкого спектру звичок, які в кінцевому рахунку ускладнюють життя і розвиток хижаків. Важливо пам'ятати, що ці поведінки зазвичай не вирокй Ви можете і повинні працювати з ними. Першим кроком є визнання таких рис і думки про те, де вони «зростають». Другим є можливість побороти їх свідомо, можливо, через психотерапія, підтримка від друзів або самодопомоги. Регулярно працює на самооцінці, навчаючи комунікативних навичок, і вміти говорити про ваші почуття допоможуть зламати лід довіри і страху.
Пам'ятайте, що кожен заслуговує на повагу і увагу. Знаходите сміливість, щоб звернутися до фахівців або відкрити для себе людей, ви приймаєте великий крок до забезпечення того, що ви не маєте ніяких проблем. Увійти негативні сценарії і починають відчувати себе не тільки «надійним» в цьому світі, але й по-справжньому коханим. І якщо ви помітили ці 14 звичок, не побачте їх як вирок, але, як показуєте вам, що ви можете зробити, щоб поліпшити якість життя і відносини.