15
7 Знаки, які ви порушили в життя
Не завжди легко реалізувати, що ви є кількома кроками від великого прориву в житті. Буває, що ми робимо на межі великих змін і не усвідомлюємо з нього, тому що звична рамка перешкоджає нам відтінку внутрішніх змін. Однак, за даними багатьох психологів і авторитетних дослідників Американської психологічної асоціації (APA), людський психічний психіат часто сигналізує біля «трансформації», і ці сигнали можна підібрати.
У цій статті ми розглянемо сім ознак, які вказують на те, що ви, ймовірно, близькі, щоб зробити великий прорив — у своїй кар'єрі, особистому житті або духовному розвитку. Матеріал буде зацікавлений у широкому загалуженні дорослих аудиторій для свідомого саморозвитку та довгострокового вдосконалення якості життя. Тексти пісень, а це означає: Текст заснований на популярній наукі, але він залишається досить простим, щоб зрозуміти.
Зверніть увагу, що «прорив» є широким терміном. Для деяких, це може бути перехід на новий рівень професіоналізму, для інших – довгоочікуваний поліпшення відносин або усвідомлення власної професії. Якщо у вас є деякі ознаки, описані нижче, ви, ймовірно, на правій трасі і повинні продовжувати рухатися вперед, незважаючи на всі можливі сумніви і труднощі.
Головна
1,1 км Відчуття «внутого зсуву» важко описати
Перший знак може проявлятися як дивна суміш легкої тривожності і хвилювання. Ви не можете пояснити, що змінилися, але ви відчуваєте, що ви не ті ж самі люди, які ви були місяці тому. Ці внутрішні коливання часто виникають напередодні основних змін: мозку, підготовка до нового етапу, викликає комплексні психологічні процеси.
- Симптом: Під час звичайного бізнесу ви раптом стаєте незручним, або навпаки, ви відчуваєте безпрецедентний підйом.
- Що означає? Можливо, одна з ваших «старих» переконань втратила доріжок ваших поточних цілей, і ваше тіло тепер говорить про те, що ви час для переміщення.
2,2 км Набридло старих рамок і візерунків
Одним з найбільш поширених сигналів, які ви закриваєте прорив, є те, що ви не погоджуєтесь продовжити життя “як раніше”. Це може означати вашу професію, спосіб життя, соціальний коло. «Я не можу стояти цю ситуацію», «Я потребує нового середовища» і т.д., вказати внутрішню потребу у зміні.
- Симптом: Відмова від старих звичок, відчуття, що у вас є «вирослі» старе коло інтересів.
- Значення: Якщо старі схеми перестануть працювати, то психіку шукає нові шляхи, що означає, що прорив може бути на шляху.
3. У Сплеск натхнення або несподівані ідеї
Іноді, просто перед стрибком, є раптова поява нових думок: ви починаєте мислення про те, як змінити свою кар'єру або, наприклад, почати бізнес. Нерідко такі ідеї супроводжуються почуттям «хто не думають про це раніше?» – як якщо відкривається «вікна можливості».
- Симптом: Потік креативності, який може здатися практично непривабливим - голова повний проектів, планів, зображень.
- Імпорт: Не ігноруйте ці дані: Багато успішних людей вважають, що перед великим стрибком вони відвідали ідеї «акцидентного», які згодом виявилися ключовими.
4. У Почуття дискомфорту або емоційного “сторми”
Це може здатися дивним, але перед великою зміною людина часто відчуває кризу, емоційне розчарування. Нагадує «спокійний до буріння» або, навпаки, «свербіж перед новим спокійним». психіки перебудують, намагаючись відкинути старий, але ще не знайшов стабільності в новому.
- Маніфестації: несподівані відриви подразнення, сльозотеча, як ніби «все відбувається неправильно».
- Позитивне тлумачення: Ці емоції можуть бути ознакою глибокого процесу, де старі ставлення зламаються, що дає можливість щось більш ефективно і гармонійно.
5. Умань Ви починаєте залучення нових людей або можливостей.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це не чарівний, але досить результат зміни фокусу. Ми помітили і запрошуємо в наше життя, яке ми пропустили.
- Приклад: Ви вже давно мріяли про відкриття проекту, але ви ніколи не знайшли нікого. І раптом ви познайомитеся з людиною, яка буквально кидає необхідні контакти і досвід.
- Причини: Психологія викликає це «вибірне сприйняття»: наш мозок фокусується на правих сигналах і з'єднається з правими людьми.
6. Жнівень Зміцнення внутрішнього розчину
Нерідко перед проривом людина відчуває свого роду впевненості, хоча зовні, здавалося б, нічого не змінилося. «Я можу це зробити, я можу це зробити», «Чи не хочу чекати більше, я готовий до змін». За даними АПА, така внутрішня детермінація часто передбачає реальні зміни, оскільки психіки запускає механізми самореалізації.
- Симптоми: Бажання діяти в непритомності страху, відчуття «навіть, якщо я боїся, я спробую. й
- Результат: Зазвичай це визначення призводить до конкретних кроків: подання резюме, отримання токсичних відносин, запуску нового проекту.
7. Про нас Ви отримуєте більше і більше питань від себе та інших.
До прориву багато хто запитує фундаментальні питання: «Чому я?», «Що я хочу?» «Що відбувається?» Ви змінилися? Такі питання є обов'язковим індикатором основного зсуву в свідомості.
- Чому це відбувається? Ви починаєте шукати більш глибоке значення, спосіб за межами «право-правової», що не суперечить друзям і родині.
- Підтримка: Іноді важливі зміни вимагають слухача або наставника. Якщо ви попросили питання, відповідь чесно – це допомагає кристалізувати наміри.
Висновок
Великий прорив в житті не завжди проявляється феєрверками. Найчастіше він починається з: через емоційні бурі, почуття невідповідності з старими візерунками, різкими лопцями натхнення або впевненості. Коли ви помітили ці сигнали, важливо довірити їх і сміливо шукати способи реалізації нових ідей або підходів.
Звісно, немає підстави вважати, що ви вже «на голові». Але поєднання декількох може означати, що ви, ймовірно, вже наближається до критичної точки, за якою життя може переходити на якісно новий рівень. На думку ряду психологічних досліджень, люди, які сприймають внутрішні кризи як шанс перетворювати, з часом досягають більшого задоволення з роботою, відносинами та особистісним зростанням.
Якщо ви визнаєте себе в описі знаків, не боятися діяти. Зміцнюйте контакти з тими, хто підтримує вас, не визначте вас. Розглянемо конкретні кроки, навіть маленькі, які приведуть вас ближче до нової реальності. І пам'ятаєте: будь-який прорив не є проривом суперлюда, але результат поступової внутрішньої дозрівання, яка досягла критичної маси, проявляється зовні. В кінці зміни не є ворогом, але природний етап розвитку, що дозволяє вийти за межі звичної зони комфорту і за смаком нової свободи.