1626
ЗАПОВЕДИ ЖЕНСТВЕННОСТИ:
1) Натуральність і здатність бути собою. Дуже важливо бути щирими і іншими, щоб висловити себе, як ви хочете, в цей момент. Не обдурити.
2) Грумінг. У цій концепції варто інвестувати цілий комплекс компонентів: це добре вкриті руки, обличчя, волосся, тіло. Повне зображення жінки, яка захоплюється, створюється з дрібних речей.
3) Стиль. Професійні стилісти дають універсальні поради: якщо ви хочете добре виглядати, зупинитися на модному зачісці, хороший макіяж і акуратний манікюр!
(4) Здоров'я. Дуже добре, що чоловіки не люблять жінок, які п'ють і курять. Подбайте про здоров’я та здоровий спосіб життя – ви будете жити довше
(5) Голос. Ви знаєте, що людина пам'ятає 60% інформації через візуальний канал (візуально) і 30% через слуховий канал (на вухо). Так, це приємний голос, який може грати в величезну роль на користь.
(6) Поведінка. Що таке поведінка жінки? Це гідне. «Діма не повинна сказати, що вона леді». Леді не поспішає в підборах, поломивши її голову, вона повільно засохне, вона має красиву поставу, вона добре знає, як поводитися в суспільстві.
7) Розмова до інших жінок. Це типово для жінки, щоб поділитися досвідом, думками, і не потрібно для друзів, щоб дати поради, важливо для нас, що ми можемо просто говорити. Коли ми говоримо про проблему, рішення приходять до нас.
(8) Всі тонкі. Якщо у вас є хаос в будь-якій області вашого життя, я рекомендую чистити квартиру або будинок. Коли ви робите загальне очищення, всі думки у вашій голові систематизовані і викладаються на полицях, чи працюєте це або сімейні відносини.
(9) Пріоритети. Визначте, що важливо для вас: сім'я або робота. Виходячи з цього, ви зможете чітко зрозуміти свій план дій.
10) Унікальний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ця ситуація ніколи не змінить. Хто заробляє більше, хто молодший. Але дуже важливо, щоб ви зрозуміли, що ви є, ви є унікальними! Не порівнювати себе нікому.
11) Духовність. Важливо, що жінка піклується про свій внутрішній світ. Щоб мати внутрішню відчуття чистоти і спокійності. Як це можна досягти? Це молитви, практики, які допомагають пускати різні правопорушення, заповнювати любов і отримувати благодатність. Завдяки цьому відбувається серйозне очищення, а нові можливості відкриваються.
12) Домін у боротьбі з чоловіками. Життя жінки нерозривно пов'язана з спілкуванням з чоловіками: батько, чоловік, син, брат, колеги. Якщо ви одружені, я рекомендую вам довірити чоловіка і прийняти його з усім серцем. Довірити його приймати важливі рішення в сім'ї. Чи вірний чоловік на фізичному, розумовому та духовному рівні.