8 Знаки Інші люди не бачать свого часу

Вступ: Найцінніший ресурс
Час - єдиний ресурс, який не може бути скасований або поповнений. Ми часто витрачаємо на людей, які не цінують наші зусилля, відключають бізнес, або порушують угоди. Якщо ви відчуваєте, що ваш час не поважає, це може призвести до стресу, вигорання та погіршення відносин. Як розпізнати людей і що робити про це? Давайте розберемося.

1,1 км Завжди пізно.
Якщо хтось тримає вас на регулярній основі, це чіткий знак невідповідності. Не пізно - це не просто поганий звичок, але демонстрація того, що ваш час менш цінний йому, ніж власне.
Що робити?
Дискусії проблеми безпосередньо. Якщо ситуація не змінюється, встановлюють чіткі межі: наприклад, залишають 10 хвилин після запланованого часу.

2,2 км Вони переривають вас.
В ході розмови не тільки прояв розшуку, але і спроба домінувати. Така людина показує, що його думка більш важлива, ніж ваш.
Що робити?
Скажіть спокійно, «Нехай мене закінчують думка». Якщо це не допомагає, зрізається на цю особу.

3. У Вони скасовують плани на останню хвилину.
Скасування тривалих зустрічей або подій є чітким знаком, що ваш час не є пріоритетом.
Що робити?
Як це важливо для вас. Якщо ви продовжуєте це зробити, перегляньте плани з ними.
Р

4. У Займіть свій час з порожніми розмовами.
Деякі люди, які люблять обговорити тривіальні теми, не враховуючи вашу зайнятість. Це може бути ознакою самоцентрності.
Що робити?
«Я хочу повернутися до роботи». Про нас й

5. Умань Вони не зберігають своїх обіцянок.
Якщо людина регулярно обіцяє щось, але не вдається доставити, вона говорить про їх нездатність і невпевненість у вашому часі.
Що робити?
Стоп повторюється на що людина для важливих речей. Поговоріть його про те, як вони впливають на ваші стосунки.

6. Жнівень Вони не цінують вашу допомогу.
Якщо у вас є час, щоб допомогти і людина не висловлює вдячність або бере її за надану, це чіткий знак невідповідності.
Що робити?
Зупинити допомогу без запиту. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

7. Про нас Не слухайте вас.
Якщо людина постійно відволікається під час розмови або не запам'ятовує важливі деталі, це вказує на його байдужість.
Що робити?
Запитайте, "Чи ви почуєте мене?" Якщо ситуація не змінюється, знизить зв'язок.

8. У Вони маніпулюють ваш час.
Деякі люди свідомо перетягують питання або створять штучні терміни, щоб контролювати ваш час.
Що робити?
Налаштуйте чіткі терміни і приклейте до них. Не дозволяйте їм маніпулювати.

Висновки: Захистіть час.
Найцінніший ресурс Не дозволяйте іншим людям витрачати його. Ознайомитися з ознаками розшуку і встановити здорові межі. Повага до себе починається.