10
Будьте собі: 10 речей, які з'являються, коли ви стаєте реальними
Вступ. Ми навчимося «власноруч», «відповіли», «правоохоронні правила та норми», часто забуваємо згадати про головне: це справжність, що дає людині відчуття цілісності, впевненості та радості. Здавалося б, це найприродніше в світі, але з яких причин багато людей воліють грати в інші ролі людей або приховати їх справжню сутність під масками. Це не про ігнорування соціальних норм і загального сенсу. Звісно, це свідомий вибір, щоб відповідати своїм внутрішнім значенням та принципам, не давати свободу іншим очікуванням.
Нижче ми розглянемо десять ключових змін, які відбуваються, коли ви зупините створення образу, щоб порадувати інших і почати жити в гармонії з собою. Ця стаття не прив'язана до конкретної дати або події, щоб залишатися в нагоді в будь-який час, оскільки завдання автентифікації не втрачає актуальності. Сучасні докази від світу психології та соціології (підтверджено, наприклад, Американською Психологічною асоціацією) підтверджують, що чим ближче ми до сьогодення, тим вищі наші суб’єктивні почуття щастя та меншого конфлікту в відносинах. Читання бачити те, що таке автентичність? Давайте потрапити в цей захоплюючий процес.
1,1 км Відчуття внутрішньої свободи стає реальністю.
Перше, що відбувається, коли людина вирішує бути себе яскравим почуттям рельєфу. Якщо тягар претенсу та «комітету» до стандартів, які були упущені. Постійна внутрішня цензура запитує: «Як я зробив право?» Чи не засудили? А замість того, що «У мене є право діяти і думати, як я бачу. й
- Чому це стосується: Висока кореляція між почуттями свободи і задоволеністю життя є статистичним фактом. Не боятися бути судженим, ми болдеруємо у висловленні ідей і реалізації наших планів.
- Небезпека: Не плутайте свободу з допустимістю. Аутентність ґрунтується на повагі себе та інших.
2,2 км З'являються «дзеркальні» і тривожні відчуття, пов'язані з іншою думкою
Коли ми намагаємось порадувати всіх, ми практично завжди живемо в стані дезорієнтації: «Чи я хочу зробити це самостійно, або робити це, тому що він налаштований?» Коли людина стає щирою, це «два роки» йде. Публічна думка перестає грати вирішальну роль - ви керуєте особистими переконаннями, хоча ви не станете глухими порадами. Цей баланс зменшує постійну тривожність про «що думають про мене», звільняючи розум від само цензури.
- Дослідження: Численні дослідження свідчать, що бажання порадувати оточуючих підвищує стрес і призводить до низької самооцінки.
3. У Ваші стосунки стають більш глибокими і більш чесними.
Справжня людина, яка не боїться показати вразливість, приваблює людей, які цінують щирість. Зроблено ті, хто використовується для поверхневого спілкування та прихованих маніпуляцій. Друзі та партнери, які приймають вашу автентифікацію, починають розкритися. Це створює новий рівень довіри та згуртування.
- Практика: Не боятися говорити, коли у вас є біль або дискомфорт. Якщо хтось піклується про вас, вони будуть слухати і реагувати на розуміння.
4. У Зникнення до світу зникає, особиста відповідальність зростає
Коли ми не намагаємось жити іншими сценаріями людей, це стає простіше брати відповідальність за наші рішення. Якщо ви не хочете, щоб ви не були. Тепер вибір: в якому місці працювати, з ким бути друзями, які цілі встановити - належить до вас. І так, це страшно, тому що якщо щось йде неправильно, ви повинні викинути себе. Але це відповідальність, яка формує зрілу особистість.
- Чому це цінно: Психологи підтверджують, що люди, які приймають відповідальність за свої дії, швидше за все, впадають в депресивні стани і відчувають «контроль над життям». й
5. Умань Зростання енергії та ентузіазму
«Коли я нарешті почав жити власним способом, я мав другий вітер». Надмірна втома, викликана внутрішнім конфліктом – “зникає бути кимось іншим” – зникає. Ви більше не намальовуються до всіляких «евазій» від реальності (наприклад, в соцмережах або серіалах) за компенсацію. Замість «мотиваційний двигун» перетворюється, тому що тепер ви робите речі, які відповідають вашим «Я».
- Наукове підтвердження: За даними дослідження (APA), значуща участь у діяльності безпосередньо пов’язана з рівнем «зеленої енергії».
6. Жнівень Відчуйте свою щирість і намальовуємо вам.
Не відчуйте людей, коли людина «не грає роль», але щиро висловлює думки. Це викликає симпатію і комфорт серед співрозмовників. Люди більше готові прийняти вашу точку зору, навіть якщо вони незгодні, тому що вони бачать вас як справжня участь, а не маску. Крім того, ви починаєте помітити, що з'являються нові знайомства, збігаючись з вашими значеннями, а також «випадкові» контакти, мотивовані тільки модними тенденціями, з'являються на фоні.
- Практика: Підготовлений для того, щоб розповісти про себе «на власній» в компаніях без регулювання популярної думки. Ця майстерність присвоюється знайомствам «фальса», але зміцнює «реальні» зв’язки.
7. Про нас Кількість внутрішніх конфліктів зменшується
Ми часто розділяємо між «що ми хочемо» і «що нам потрібно». Але коли вибирає автентифікацію, він знижує суперечність між значеннями та діями. Це призводить до зменшення внутрішньої агресії та самоадміністрації. Побоюючись «не конформування» або «по-різному» ослаблює, звільняючи психіку від постійного перевалу.
- Висновки: Аутентність знижує ймовірність психосоматичних симптомів, пов’язаних з безперервним внутрішнім конфліктом.
8. У Ви краще визначаєте цілі та пріоритети
Коли ви «прозоро» див. Ваші значення, набагато простіше формувати список цілей, які дійсно близькі до вас, а не накладаються ззовні. Так звані «відповідні» цілі-постановки: ви не відмовляєтеся від поставленої задачі, оскільки це означає, що вам не потрібно для визнання кимось іншим.
- Рада: Напишіть 3-5 найважливіших якостей, інтересів або ідеалів для вас. Порівняти їх на поточні проекти. Чи відповідають ваші дії, які ви вірите?
9. Навігація Ви дізнаєтесь, що не відчуєте винності.
Ви маєте право на те, що суперечать Вашим принципам або не вписуються у ваші особисті пріоритети. Ви зупините координацію життя за очікуваннями інших людей, а замість «Незгодні, будуть відхилені?» є фірма: «Я знаю, що мені потрібно і що я не хочу».» Не агресивний, він просто відображає вашу внутрішню самоту та допомагає підтримувати межі.
- Вплив: Люди, які можуть сказати, не менш ймовірно, повинні бути переповнені зобов'язаннями, які не хвилюються, і швидше за все, балансувати свої ролі і інтереси.
10. Ви стаєте прикладом іншим.
Коли хтось поруч з нами сміливо показує свою індивідуальність, вона «впливає» і надихає інших. Люди бачать, що можна жити по-різному без постійного страху судового рішення. Ви стаєте своєрідним боконом, який показує, що в нашому суспільстві, хоча б повний шаблонів, є кімната для справжньої свободи вибору.
- Практичний результат: Деякі друзі, колеги або члени сім’ї, надихнуті своєю щирістю, також вирішили розкрити свої таланти і не боятися бути різними.
Висновок
«Зробляючи себе» звучить просто, але в реальності це вимагає внутрішньої честі, готовність протистояти зовнішнім тискам, а також можливість поважати власну та іншу унікальність. Пройшовши шлях до автентичності, людина отримує цілий спектр позитивних змін: від почуття легкості і творчості для зміцнення глибини відносин і зменшення емоційних конфліктів.
Ці десять точок є просто короткий огляд як зміни життя, коли ми зупиняємось на спробі інших людей. Звичайно, на практиці речі не так миттєві і гладкі: старі звички суспільства або сім'ї можуть протистояти, і ми самі маємо сумніви. Але це в наділенні цих бар’єрів, що лежить «покрадання» індивіда і формування твердого внутрішнього ядра.
Як довго буде цей підхід? Психологія і соціологія говорять, що автентичність є універсальною: вона не залежить від конкретних мод, економічних умов або політичних скручень і поворотів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І якщо ці значення дорогі вам, якщо ви втомилися від того, щоб справили сумніви і страхи, варто прийняти крок до вашого презенту. Навіть один такий крок може від'єднати ланцюгову реакцію зміни, а потім ви дізнаєтеся, що життя може бути більш ніж просто чергування зовнішніх очікувань.
Пам'ятайте, що у вас немає необхідності регулювання та компромісу. Однак, тепер ця адаптація є Вашим свідомим вибором, а не беззастережною капотою до тиску інших. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.