Як стати більш соковитою і впевненою, якщо ви не відчуваєте себе комфортно в суспільстві

Уявіть собі натовпний зал, де десятки незнайомців спілкуються, обмінюються ідеями та візитними картками.
У цей момент ви стоячи на стороні, розумово переконливо, що ви «не на плиті». й
Сім'я Насправді відчуття дискомфорту в суспільстві дуже поширене.
І більшість всіх, хто не може бути або не хоче вийти з зони комфорту.
Але як мій досвід з багатьма різними людьми показує,
Від популярних знаменитостей до тих, хто просто знайде своє місце на сонці,
Впевнений, що це досить реально.
Головне - зрозуміти, що працювати на першому етапі.

1,1 км Зрозуміти страхів
Перший крок, щоб отримати впевненість, знаючи, що шрамає вас в процесі.
Нерідко сором'язливість приховує речі, як страх судового рішення, страх не дивлячись на непристойність або сказати щось недоречно.
Поспішайте писати ці тривоги вниз на шматку паперу.
Ви побачите, що багато хто з них, здається, неправдиві тільки в голові і не мають реальної основи.

2. Використовуйте власний діалог
Наш внутрішній голос часто схильний до критики: «Я не цікавий співрозмовник», «Я не маю нічого сказати».
Спробуйте перевернути цю інсталяцію:
Скажіть собі, «Я можу бути цікавим для інших», «Мої думки можуть бути важливими і неповторними. й
Систематичне зміна негативного сценарію до позитиву дозволяє відчувати себе впевнено у власних словах і діях.

3. У Робота на мові тіла
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Це важливі сигнали, які ми надішлемо іншим. Якщо ваші плечі похили і очі вниз,
Навіть найважливіші слова можуть мити в обману. Перегляньте вашу поставу, зберігайте свою спину прямо,
Плічці розслаблені і руки в нейтральному або відкритому положенні.
Це не тільки зробить приємне враження на співрозмовника, але й позитивно впливає на ваш внутрішній стан.

4. У Почати з невеликими кроками.
Якщо ви хочете відчувати себе в великих компаніях,
Почати з простих речей: поспілкуватися з господинею, мати дружню розмову в магазині або в лінії.
Кожен такий досвід зміцнює віру в себе і розширює коло комфортного спілкування.
Як маленькі бесіди стають звичними, ви можете підтримувати більше, більш глибокі розмови.

5. Умань Вчимося слухати.
Дуже хороший бесіда не кому, хто може безкінечно розповісти цікаві історії.
Хто може слухати. Задайте питання про тему, і найголовніше, покажте справжню зацікавленість.
Люди намальовуються тим, хто глухий в свої думки і почуття.
Уміння слухати не тільки ближче до співрозмовника, але і допомагає уникнути незручних паузи в розмові.

6. Жнівень Практика публічного мовлення
Позбутися від соціального дискомфорту можна перед аудиторією.
Намагайтеся зареєструватися на абонтаційних курсах або дебатах клубу.
Так, речі можуть здатися неоднорідними, але це ці «жовчі», які допомагають відштовхувати межі.
Згодом ви помітите, що набагато простіше формувати думки і спілкуватися з ними на громадськість.

7. Про нас Вивчіть мистецтво компліментів
Уміння зробити відповідний і щирий комплімент є потужним інструментом в соціальному арсеналі.
Люди люблять оцінити і побачити їх найкращою стороною. Вчимося помітити круті деталі в співрозмовнику:
Будьте його стиль, ідеї або професійні досягнення.
Але пам'ятайте: всі компліменти повинні бути щирими і не дивляться по всій площині.

8. У Не забудьте про відпочинок і самоконтроль
Надмірне напруження, намагаючись стати «вклям відкритим і завжди впевненим» може призвести до протилежного результату – вигорання і розчарування.
Подаруйте собі право взяти дихання, займатися медитаціями або легкими вправами,
зняти накопичену напругу. Подбайте про ваш психологічний стан - тоді буде легше і приємніше спілкуватися.

Згадайте, що вірна впевненість не впливає на очікування, але від глибокого розуміння вашої унікальності.
Знайдіть свій темп, ваші теми, в яких ви відчуваєте спокійно і цікаво.
З часом здатність вільно спілкуватися стане невід’ємною частиною життя.
Відчуття в суспільстві настає менше і менше.
Після того, як ви є основним автором вашої історії, і це до вас, щоб вирішити які кольори, щоб додати в неї.