Що відрізняє хороший комплімент від романтичної плащі

Чому мова
У світі відносин, чи є романтичні відносини або простий дружба, слова є інструментом, який може як підключитися, так і підключитися.
Щоб тримати нас окремо. Коли ми говоримо компліменти, ми прагнемо зробити іншу людину щасливою, щоб відсвяткувати свою віру.
Або підкреслить унікальність. Але іноді справжнье захоплення перетворюється в плащі - перебільшені, неприродно радують слів.
які звук підробки.

Проблема полягає в тому, що тонка лінія між щирим компліментом і романтичним плащом можна легко розбити. Один неправильний рух.
І замість зміцнення відносин ви ризикуєте підірвати довіру і занурення підозри. Важливо розуміти, як відрізнити реальну похвалу від
Тісто, цукрові фрази.

Хороший комплімент: щирість як основа
На відміну від плащів, завжди спирається на щирість. На основі реальних якостей людини, не на іграх.
дивний. Комплімент – це відображення Ваших реальних почуттів, спостережень та емоцій. Ви помітите щось гарне про людину: посмішка.
Уміння слухати, стиль, почуття гумору – і розповісти про нього.

Кілька характеристик хорошого компліменту:

• Специфікація: Замість загальних фраз ("Ви красиві"), скористайтеся деталями ("Ви підібрали кольори так чудово в наряді").
  • Щільність: Скажіть, що ви дійсно думаєте. Якщо ви відчуваєте себе захопленням, відчуйте себе.
  • Релеванс: Комплімент повинен бути відповідним до ситуації, контексту та ступеня затримки між вами.
  • З повагою: Для приниження або порівняння немає приміщення.

р.

Романтична плащ: коли міра втрачена
Площі виникають, де щирість замінюється бажанням вражати за будь-якої вартості. Він хвалі "з надлишком",
Найчастіше не базуючись на реальних фактах або значно перебільшуючи гідність людини. Flattery може звук
Необов'язково солодкий, викликаючи слухача сумніватися в щирості спікера.

Знаки романтичної плащі:

• Фантастика: Якщо ви відчуваєте, що слова звучать штучними і не відповідають реальним властивостям людини.
  • Надмірне перебільшення: Flattery може перетворити звичайну похвалу в неприродно високу похвалу.
  • Невідома мотивація: Нерідко плащ використовується для того, щоб отримати щось з людини, а не просто висловити захоплення.
  • Поганий післясмак: Замість підняття настрою, метеоризм викликає оповіщення або подразнення.

Як відрізнити щирий комплімент від flattery?
Якщо ви хочете переконатися, що ваші слова звучать, запитайте себе кілька питань:

1. Чи можу я мати будь-яку реальну причину, щоб похвалитися? Чи можна розраховувати на реальну якість або дію людини?
  2. Чи можу я поважати цю людину? Щиро дякую!
  3. Я намагаюся занадто важко вражати? Якщо ви намагаєтеся смоктати або отримати користь, ваші слова будуть звучати підробкою.
  4. Чи відображають мої почуття? Справжня похвала завжди надходить від внутрішніх емоцій.

Вплив плащі на стосунки
Романтика може викликати суттєве пошкодження ваших відносин:

• Втрата довіри: Коли людина усвідомлює, що він не оцінив причину, він починає сумнівати свою щирість.
  • Почуття маніпуляції: Площі часто сприймаються як спосіб досягнення мети, використовуючи інші емоції людей.
  • Відсутність глибини в відносинах: Якщо ви не можете висловити щиру подяку і щиро вдячність за довіру людини,
    Ваші стосунки можуть залишатися наодинці.

Як ви навчитеся подарувати щирі компліменти?
Ось кілька порад, які допоможуть вам ідеальну картину похвали:

• Поведінка: Як ви вірите.
  • Виберіть точні слова: Використовуйте конкретні приклади, щоб показати, що ви дійсно помітили щось цінне.
  • Ретонна мотивація: Подаруйте комплімент, тому що вам подобається якість або дія людини, не за прибуток.
  • Будьте збалансовані: Ви не повинні кинути хвалію. Збережіть баланс між виразним захопленням та стриманістю.

Висновки: Мистецтво образотворчого мистецтва
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
З щирістю ви можете зробити ваші слова справжнім виразом захоплення, а не джерелом довіри.
Пам'ятайте, що справжня похвала є подарунком, який ви даєте людині, і вона повинна бути заповнена повагою.
І увагу на віртуоз.

浜у 涓 蹇 Всі права захищені.