Як відкинути своє життя: Інструкція для всіх

Мистецтво паління життя: Підкладка шлях до порожнечі
Чи знаєте ви багато людей, які можуть впевнено сказати: «Я майстру життя? й
Це завдання здається простим, але насправді вимагає певного наполегливості, винахідливості і глибокого непорозуміння.
справжні цінності. У цій статті ми розповімо, як впевнено і без пошуку назад на шляху безглуздого часу.

Крок 1: Зробіть друзів з прокрастинацією
Прокрастинація – вірний союз. Забудьте про плани, цілі та строки. замість того, щоб витрачати час на
перегляд через соціальні медіа, нескінченно переглядайте повідомлення або відео. Головне правило не віддавати перевагу чимось корисним.

• Переглядайте телевізори, які не люблять.
  • Перевірити телефон часто, навіть якщо це не називається.
  • Не думайте про те, де час йде.

Крок 2: Боїться зміни
Одним з найважливіших чинників успіху в порожньому житті є страх змін. Залишайтеся в зоні відпочинку, навіть якщо ви
Все про терпіння і рутину. Чи не беруть дії, які можуть навчити вас щось або перемістити вас вперед.

р.

Крок 3: Ігноруйте здоров'я
Здоров'я Для тих, хто хоче жити добре. Імбирне харчування, відсутність сну, мінімальна фізична активність
Основні інструменти. Постійне почуття втоми і слабкості прекрасно підкреслить безглуздість ваших днів.

Крок 4: Інвест час у токсичних відносинах
Навколо себе людьми, які не підтримують мрії, критикують вас, або навіть маніпулюють.
Токсичні стосунки є ідеальним способом відходи нервів, міцності та енергії.

Крок 5: Забудьте про саморозвитку
Саморозвитку є ворогом всіх, хто хоче відкинути їх життя. Читання книг, вивчення нових навичок або подорожей
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Крок 6: Постійно Скарга
Хісперлінг – це чудовий спосіб посилення почуттів безпорадності. Постійно скаржаться на владу, погода,
Але ніколи не намагайтеся змінити ситуацію.

Висновок: У пошуках реальної майстерності
Для досягнення майстерності в мистецтві життя не для всіх. Але якщо ви дотримуєтесь інструкцій, описаних,
Ви маєте можливість стати справжнім професіоналом. Якщо ви хочете змінити своє життя, пам'ятайте:
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але це інша історія.

浜у 涓 蹇 Всі права захищені.