9
Як відкинути своє життя: Інструкція для всіх
Мистецтво паління життя: Підкладка шлях до порожнечі
Чи знаєте ви багато людей, які можуть впевнено сказати: «Я майстру життя? й
Це завдання здається простим, але насправді вимагає певного наполегливості, винахідливості і глибокого непорозуміння.
справжні цінності. У цій статті ми розповімо, як впевнено і без пошуку назад на шляху безглуздого часу.
Крок 1: Зробіть друзів з прокрастинацією
Прокрастинація – вірний союз. Забудьте про плани, цілі та строки. замість того, щоб витрачати час на
перегляд через соціальні медіа, нескінченно переглядайте повідомлення або відео. Головне правило не віддавати перевагу чимось корисним.
Крок 2: Боїться зміни
Одним з найважливіших чинників успіху в порожньому житті є страх змін. Залишайтеся в зоні відпочинку, навіть якщо ви
Все про терпіння і рутину. Чи не беруть дії, які можуть навчити вас щось або перемістити вас вперед.
р.
Крок 3: Ігноруйте здоров'я
Здоров'я Для тих, хто хоче жити добре. Імбирне харчування, відсутність сну, мінімальна фізична активність
Основні інструменти. Постійне почуття втоми і слабкості прекрасно підкреслить безглуздість ваших днів.
Крок 4: Інвест час у токсичних відносинах
Навколо себе людьми, які не підтримують мрії, критикують вас, або навіть маніпулюють.
Токсичні стосунки є ідеальним способом відходи нервів, міцності та енергії.
Крок 5: Забудьте про саморозвитку
Саморозвитку є ворогом всіх, хто хоче відкинути їх життя. Читання книг, вивчення нових навичок або подорожей
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Крок 6: Постійно Скарга
Хісперлінг – це чудовий спосіб посилення почуттів безпорадності. Постійно скаржаться на владу, погода,
Але ніколи не намагайтеся змінити ситуацію.
Висновок: У пошуках реальної майстерності
Для досягнення майстерності в мистецтві життя не для всіх. Але якщо ви дотримуєтесь інструкцій, описаних,
Ви маєте можливість стати справжнім професіоналом. Якщо ви хочете змінити своє життя, пам'ятайте:
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але це інша історія.
浜у 涓 蹇 Всі права захищені.
Чи знаєте ви багато людей, які можуть впевнено сказати: «Я майстру життя? й
Це завдання здається простим, але насправді вимагає певного наполегливості, винахідливості і глибокого непорозуміння.
справжні цінності. У цій статті ми розповімо, як впевнено і без пошуку назад на шляху безглуздого часу.
Крок 1: Зробіть друзів з прокрастинацією
Прокрастинація – вірний союз. Забудьте про плани, цілі та строки. замість того, щоб витрачати час на
перегляд через соціальні медіа, нескінченно переглядайте повідомлення або відео. Головне правило не віддавати перевагу чимось корисним.
- Переглядайте телевізори, які не люблять.
- Перевірити телефон часто, навіть якщо це не називається.
- Не думайте про те, де час йде.
Крок 2: Боїться зміни
Одним з найважливіших чинників успіху в порожньому житті є страх змін. Залишайтеся в зоні відпочинку, навіть якщо ви
Все про терпіння і рутину. Чи не беруть дії, які можуть навчити вас щось або перемістити вас вперед.
р.
Крок 3: Ігноруйте здоров'я
Здоров'я Для тих, хто хоче жити добре. Імбирне харчування, відсутність сну, мінімальна фізична активність
Основні інструменти. Постійне почуття втоми і слабкості прекрасно підкреслить безглуздість ваших днів.
Крок 4: Інвест час у токсичних відносинах
Навколо себе людьми, які не підтримують мрії, критикують вас, або навіть маніпулюють.
Токсичні стосунки є ідеальним способом відходи нервів, міцності та енергії.
Крок 5: Забудьте про саморозвитку
Саморозвитку є ворогом всіх, хто хоче відкинути їх життя. Читання книг, вивчення нових навичок або подорожей
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Крок 6: Постійно Скарга
Хісперлінг – це чудовий спосіб посилення почуттів безпорадності. Постійно скаржаться на владу, погода,
Але ніколи не намагайтеся змінити ситуацію.
Висновок: У пошуках реальної майстерності
Для досягнення майстерності в мистецтві життя не для всіх. Але якщо ви дотримуєтесь інструкцій, описаних,
Ви маєте можливість стати справжнім професіоналом. Якщо ви хочете змінити своє життя, пам'ятайте:
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але це інша історія.
浜у 涓 蹇 Всі права захищені.
6 способів, щоб люди знали, що вони не мають права на штовхач
9 Знаки, які ви не можете говорити про кожен другий