10
Як жити, якщо ви не хочете бути
Хто з нас хоч один раз запитав питання: «Чому мій життя вийшов таким чином?» Ми мріяли більше, різні, краще. Але реальність може бути розчаруванням. Якщо ви відчуваєте себе, як ви пропустили свої шанси або приймали неправильне місце, яке ви запланували, це не кінець історії. Це просто початок нової поїздки.
320382р.
Чому ми так прикріпимо до ідеї «ефекту само»?
Мрії майбутнього часто утворюються в підлітковому віці, коли життя здається безмежним і можливостям безкінечно. Ми будуємо образи вдалого самотнього, натхненного героями кіно, книг або людей навколо нас. Але життя рідко йде за плановим сценарієм.
Ідея ідеального самопочуття дає нам:
- Мотивація рухатися вперед;
- чіткі вказівки;
- Важливість.
Однак, коли реальність не відповідає очікуванням, ми починаємо сумніватися і наші рішення.
Як ви приймаєте, що ваше життя відрізняється?
Прийняття є першим кроком до внутрішнього миру. Це не означає, що ви віддаєте або зупинитесь уві сні. Це допомагає звільнити себе від болючих очікувань і відкрити для себе нові можливості.
1,1 км Визначте унікальність вашого шляху
Ви не є паралельним варіантом себе, що цеправо. Ви людина з унікальною історією, досвідом та досвідом. Всі помилки, успіхи і нещасні випадки мають форму для вас.
2,2 км Порівняти себе з іншими
Порівняння - це пастка. Ми бачимо, що за межами інших життів, ненависті боротьби та труднощі, які лежать за успіхом. Налаштуйте свій шлях і свої досягнення.
3. У Зрозумійте, що ціль можна змінити.
Що здавалося б, важливо в ваших 20-х роках може втратити значення в 30-х або 40-х роках. Ми змінюємо, і це наші цілі. Це нормально.
Як знайти нове місце?
Коли ви усвідомлюєте, що ваші оригінальні плани вже не актуальні, це не причина розчарування. Це можливість відкрити щось нове.
1,1 км Інвестиція Ваших інтересів.
Запитайте питання:
- Що мені подобається?
- Що я люблю?
- Яка діяльність приносить мені радість?
Відповіді на ці питання можуть запропонувати новий напрямок.
2,2 км Спробуйте щось нове.
Іноді, щоб знайти свій бізнес, потрібно вийти за межі звичного. Спробуйте щось, що ви вже давно мріяли, але боялися розпочати. Це може бути новий спорт, творча діяльність або навіть радикальна зміна професії.
3. У Розробити та навчати.
Нові знання та навички відкривають двері для нових можливостей. Інвестування в освіту або професійний розвиток ніколи не вайн.
4. У Послухайте мене.
Ваша інтуїція - найкращий компас. Якщо ви відчуваєте напрямок, не ігноруйте цей сигнал.
Чому це важливо, щоб любити життя?
До тих пір, як ви зосереджуєтесь на те, що було б, ви відсутні на що. Любов для вашого життя не про дарування снів, але про можливість оцінити кожен момент.
- Дякую. Визначте себе про те, що вже в житті: здоров'я, кохані, можливості.
- Простота: Часом щастя є маленькі речі: чашка кави вранці, прогулянка в свіжому повітрі, книга, яка надихає.
- Розумність: Жити в подарунок. Це єдиний час, який ви дійсно маєте.
Висновок
Якщо ви не хотіли б, ви не знаєте, що ви хочете, не означає, що ви не змогли. Це означає, що життя пропонує вам новий сценарій, який може бути однаково цікавим і значущим.
«Ваша мета не одна мета. Це процес пошуку, навчання та зростання. й
Почати, приймати себе, як ви і зберегти переміщення вперед. Ваше життя не повинно бути копія чужого. Ви повинні бути вашими.