На повітряній кулі з новим прогнозом, майстер в безпосередній контакті з креатором, він переніс знання про найближче майбутнє.

В даний час є багато хто збирається прямо зараз. Ви можете загубитися в новинах. Не зрозуміло, що майбутнє буде, що буде завтра і які проблеми ми зішкнемося. Ось чому я хочу, щоб деякі чіткості. І сьогодні, освітлений вчитель коня допоможе нам в цьому. Покажіть, чи є надія для миру та розвитку в найближчому майбутньому.

Редакція "Сайт" Він ділиться з вами прогнозами коня, який знаходиться в прямій контакті з Creator.

Мир і розвиток Гори отримали нове повідомлення і поділили його в новому інтерв’ю на каналі «Мій Світ». Прогнозування стосується майбутнього України. Кожен молиться за перемогу цього року. Але буде вона?

Це те, що ієрархії світу говорять про це: «Що очікує перемога». Але в цьому році неможливий у вигляді, в якій ви очікуєте. Не боятися того, що відбувається зараз. Все знаходиться під повним контролем Creator. й

Гори впевнені, що трохи пізніше Україна введе в фазу тиші. Тут будуть цікаві події світу і в країні загартованого. Почати зміни. З метою забезпечення того, щоб Україна стала безкоштовною. Ми чекаємо на це і сподіваємося на цей результат.

Також майстер впевнений, що на окупованих територіях є певні сили, які мають інтерес. Hordes of invaders є просто pawns в цій грі. Тим не менш, за все це ніколи не досягне мети. Вони сплачують за все, що вони зробили. Як мінімум ця заява чула горами від творця.

Пелюшки зима Кінь каже, що не можна передбачити нові атаки. ворог повністю непередбачуваний. Ми повинні зробити все можливе для зміцнення оборони повітря. І це буде незабаром.

З метою знищення енергетичної інфраструктури противник бажає знищити. Для третьої зими ворог намагається досягти цієї мети. І тепер він не зупиняється. Триває удари. Але це неприпустимо розпадати.

Майстер наполягає, що зараз більше, ніж коли-небудь нам потрібно об'єднати і продовжувати допомогти нашим захисникам. Всі сили повинні піти на це, не погані думки. Так, взимку не буде легко, але ми всі справимо, вижити і буде краще часу. Але зараз потрібно орієнтуватися на важливі і не поширювати увагу.

Також на порядку денного зараз йде мова про мирний договір. Військові операції припиняють обмін на території. Всім відомо, що це не дуже добре. Коні звернувся до цього питання богам. І вони сказали, що наш президент ніколи не підписав цю угоду. Це абсолютно в інтересах нашої країни.

Про те, як вибори в Америці вплинуть на перебіг війни в Україні. Чи принесе він мир і розвиток? Hors коментує сценарій може бути будь-яким. Новий президент – дуже непередбачувана людина, тому це важко сказати про це.

Президент Сполучених Штатів Америки може бути таким, що Президент країни загарбників США з Президентом країни. Далі ми можемо очікувати всіх зусиль для нас. Це лише один із сценаріїв, які я хотів би сподіватися на.

Мир і розвиток: Прогнози можна інтерпретувати по-різному. Хочу вірити, що говорить майстер. Кожен чекає закінчення війни. Пам'ятайте, що майбутнє формується прямо зараз. Мир і розвиток залежать від нас. Не забудьте допомогти нашим захисникам щодня. Кожен з нас впливає на майбутнє. Ми повинні об'єднати і працювати за перемогою, яка обов'язково прийде!

Оголошення.