8 установок, які приваблюють самотність

173837

Дуже добре в модерації. Щоб, наприклад, принести ваші думки для того, щоб розслабитися або зробити кохану річ. Але загальна самотність сумна і навіть може привести до депресії. Ось як ми працюємо з цією державою: 8 неправильних ставлення.

1,1 км "Не хоче мене."

Це ставлення створює відчуття безшумності і відданості від суспільства. Ми починаємо вірити, що наші дії та присутність не мають значення для інших. Однак це лише наше сприйняття, не реальність. Кожен унікальний і може сприяти житті інших.

2,2 км «Люди потрібно щось від мене».

Недовіра чужих мотивів призводить до відштовхування їх страху. Ми кладемо бар'єри, які запобігають з'єднанням. Важливо пам'ятати, що не всі переслідують самопізні цілі, багато хто шукає дружбу і супутника.

3. "У мене немає часу спілкуватися."

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Але баланс між особистим життям і обов’язками є важливим для емоційного благополуччя. Зробіть час для близьких і нових знайомств.

4. "Я занадто соромлюся"

Неперевагомість про себе і ваші соціальні навички може бути бар’єром для спілкування. З початку зустрічі знову зустрінемося з нами. Робота на самооцінці і покрокова робота з зони комфорту.

5. Умань Всі хороші люди вже зайняті.

Сималістичний погляд на інші межі нашого горизонту. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Не обов'язково узагальнити і зробити висновки.

6. "Я не маю права."

На відміну від інших може призвести до ізоляції. Співпраця та підтримка роблять все більш цікавим.

7. Про нас Зв'язок тільки приносить проблеми.

Негативний досвід минулого може формувати віру, що відносини є джерелом болю. Але кожна людина і кожна ситуація унікальна. Подаруйте собі шанс на позитивну взаємодію.

8. "Не розуміє мене."

Почуття неперевершеності змушує нас ближче. Однак відкритість і чесність у спілкуванні допомагають знайти однодумців. Спробуйте висловити свої думки і почуття - ви можете знайти відповідь.

Шлях до подолання самотності

Лонелість часто викликається внутрішніми бар’єрами і ставленнями. Визначте їх першим кроком для зміни ситуації. Ось деякі поради:

• Вступ: Переглядайте свої думки та переконання. Що ви припиняє спілкування?
  • Крок за кроком: Почати з невеликими соціальними взаємодією – посміхатися на сусіді, подякувати продавцю.
  • Хобі: Візьміть хобі, що передбачає колективну дію. Це чудовий спосіб знайти друзів інтересу.
  • Запит на допомогу: Якщо ви відчуваєте, що ви не співаєте самостійно, поговоріть з психологом або радником.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й
Висновок

Самотність – це держава, яку ми часто створюємо за такими неправильними ставленнями. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Не дайте страх і сумніви тримати вас ізольованими. Світ чекає вас з відкритими руками.