Великий блогер підкорив світ: Яка жінка 80-річна стала інтернет-зіркою

У сучасному світі технології нічого не стоїть. Але хто б подумав, що 80-річна бабуся з маленького с. Сибірна стала справжнім інтернет-відчуттям? Її історія надихає мільйони по всьому світу і доводить, що вік є лише числом.

Історія перетворення звичайного пансіонату в знаменитість
Марія Петровна проживала в рідному селі. Після своєї пенсії вона вирощувала квіти і випікають пиріжки для своїх онуків. Один день, молодий онук подарував своєму смартфону, щоб вона могла спілкуватися з сім'єю, розкидані по різних містах.

Спочатку техніка здавалася ускладненою, але приурочна. За допомогою свого онука вона опанувала основи використання інтернету і навіть запустив рахунок в соцмережі. Марія Петровна почала ділитися фотографіями свого саду, рецептами та думками про життя. Несподівано для неї, її пости почали отримувати популярність.

Унікальні рецепти для щасливого життя

Що звернулося увагу на її сторінку? Прості, але глибокі думки про життя, поради щодо збереження гармонії в сім'ї і, звичайно, його авторські рецепти. Бабусі поділилися секретами приготування традиційних страв, які пройшли в сім'ї з покоління.

Особливою популярністю користується її порада по підтримці психічного балансу: прогулянки в свіжому повітрі, спілкування з природою, добова вдячність за маленькі радості життя.

Секрети молоді та оптимізму

Марія Петровна випромінює енергію і життєдіяльність, що може заздрити багатьох молодих людей. Її секрети прості:

• Позитивне мислення: Щодня починається з посмішки і вдячності за новий день.
  • Діяльність: Щоденні заняття й легкі гімнастики допоможуть зберегти тіло в хорошій формі.
  • Зв'язок: Зустрічі з друзями та сім’єю збирають життя з сенсом.
  • Навчання нових речей: Технології – це новий виклик для неї, який успішно переходить.

Як це допомагає іншим старшим технології придбання

Зважаючи на те, скільки технологій може збагатити життя, Марія Петровна почала проводити безкоштовні майстер-класи для своїх однолітків. Вона навчає їх використовувати смартфони, йти онлайн, спілкуватися з близькими через відеопосилання.

За підтримки органів місцевого самоврядування, забезпечення приміщень та обладнання. Тепер кожен тиждень, десятки старших людей збираються вивчати нові речі і з'єднуватися один з одним.

Натхнення історії її підписників

Багато абонентів подяку Марія Петрівна за натхнення та мотивацію. Ось деякі історії:

Анна, 65: «Танкс до Марія Петровна, я навчився використовувати Інтернет і тепер я можу зв'язатися з моїм бабусям, який живе за кордоном. ?

Іван, 70: «Порада активного способу життя спонукає мене до спорту. Я дуже люблю!

Олена, 68: «Це не дуже пізно вчитися і розвиватися. Зараз я опаную фотографію і обмінюсь роботою онлайн.

Прості поради для активного довголіття

1. Будьте цікаві: Не боятися навчати нових ідей і дізнатися нові технології.
  2. Зберігайте рух тіла: Регулярна фізична активність допомагає підтримувати здоров’я.
  3. Залишити коментар: Зробіть нові друзі.
  4. Поділіться своїм досвідом: Ваше знання і мудрість можуть бути цінними для інших.
  5. Насолоджуйтесь маленькими речами: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Історія Марії Петровни – це яскравий приклад того, що життя після 80-х років. Її енергетика і оптимізм надихає людей різного віку по всьому світу.