Історія того, як я втратив можливість жити у власній квартирі через пластину борщу

Психологія маніпуляцій є важливою сферою знань, які допоможуть вам не стати чаєм. У алегоричному сенсі деякі народи «вихають» слабших племен. Зробіть їх танець на їх гладдю, викликаючи почуття страху або провини. В кінці жертву маніпулятора може бути настільки плутаним, що він думає себе благною. Або він бореться.

Навіть на нашому весіллі, мій мати-в-право, Ніна Василіївна, обіцяє купити будинок для мене і чоловіка. «Не хвилюватися, молоді люди. Я даю вам гарну квартиру, але трохи пізніше.

Її обіцянка не виглядала безглуздим. У цей час в Італії працює чоловік. У столиці в подарунок двох жив її диких дочок. Так, Сергій і я чекав щедрого подарунка.

Я вибрав площу попереду часу, найперспективніший і комфортний. Зняти квартиру і знайти роботу. Рік після весілля я подарував дочку і пішов на батьківство. А син пішов з нею.

р.

Моя мама ніколи не втомилася нагадувати нам її обіцянку. Я навіть просив для опцій. У серпні вона планувала відвідати і боротися з нашими питаннями.

Коли ми приїхали, ми не побачили будь-яку квартиру. Найсумнішим є те, що вони зробили мене останнім. Ніна Василівна ще не говорить про нас. Я не пробачу, що ми зустрілися. Або ж, ніколи не зустрілися.

У день перед прибуттям матері чоловіка застрягти ностальгію для домашньої кухні. Я мріяв про домашні ковбаси і гарбузи. Вона попросила мене приготувати пельмені з кварками для її прибуття і варити борщ жиру і товсту.

р.

Я зіткнувся з складним вибором. Не складно для мене встановити таблицю для моєї матері. Але я не зробив це. І все через Seryozha. Чоловік завжди був у бідному здоров'ї, і лікарі призначали йому сувору дієту. Я знаю, що він любить ласощі. Ті строгі рекомендації йому люблять кісточку в горлі. Так я перемкнувся до того ж раціону і передається дітям. Тепер ми всі їсти як Сергій.

Ось чому я не варила або борщу або пельмені з жирними кварками. Але стіл для приїзду матері мого чоловіка був щедрим. Було багато запечених овочів, втирають курячий суп на перший і тушкований кролик з рисом на другий.

Але висловлення моєї матері-завдання на столі перекреслено всі мої зусилля і хороші думки. Я відразу ж приніс її до швидкості, розповів про нашу дієту. Ми боремося за здоров'я Сергія, ми не приготували або їсти все, як це довго. Але Ніна Василіївна сидить, як вона була в воді. Це не так весело, як це було при перехресті дверей.

І тільки після того, як мама-в-право сказав, що ми не можемо чекати її квартири. Ми – великогабаритні діти, які продемонстрували свою невідповідність. Вони приштовхують борщ і пельмені, ви бачите. А після того, як вони хочуть сподіватися на дорогий подарунок!

Звісно, Сергій не знав про змах своєї матері. Я був дуже сильно, коли я почав пояснювати мої дії. Як поважати, що я не виконав мій простий запит?

Психологія маніпуляцій: украдені діти І пізнішій мій мама-в-завдяки мене перед всієї сім'ї. «Це добре, що ви, будь-яка, показала вашу вірну обличчя. Тепер я бачу, як ви лікуєте мене. Вашим пріоритетом є кришталево чисте для мене. Відтепер я подбаю про свої потреби, Ніна Василівна ущільнена. І мій вуха майже вилікають в трубці з відступом і почуттям несправедливості. Чому я можу це зробити?

Я хотів краще. Вона подбала про її кров, її коханий син. Я знаю свого персонажа більше, ніж хтось інший. Сергій не стриманий, коли справа доходить до улюблених страв. Квартира є квартирою, і він постраждає від шлунку протягом декількох тижнів після заборонених продуктів. І я зустрілася з цим.

Моя мама-в-завдяки, здається, далеко не зажадала мені. Деякі складні психології маніпуляції. Дуже приємно мати каструлю з сім'єю над пельменями і борщами! І до цього ми будемо робити обіцянки. Я маю право?

р.

Допоможіть мені судити цю сімейну драму. Хто ви думаєте, що це неправильно?