Надія Королева розкриває шокуючі прогнози на найближчі роки

У 2024 році людство вступило в шлях неймовірних випробувань. Психолог, тренер і майстер енергетичної практики Надія Корольова виступила з амортизацією прогнозів до 2030 року. Чекаємо нових пандемів, змін у тонкій площині Землі та втілення плану вищих сил. Дізнайтеся, як успішно пройти цей період.

Прогнозування до 2030 Nadezhda Korolev називає себе бізнес-консультантом, психотерапевтом і майстером роботи з свідомістю. 10 років тому вона заснувала академію духовного тренерства Омліна, де навчає використовувати закони Всесвіту в сім'ї, взаєминах і бізнесі. В останні інтерв’ю Королева розповіла про майбутні духовні трансформації, які кожен з нас зустрінеться. Не кожен може пройти цей тест. Саме тому підготовка є важливою.

Нова енергія входить до нашого життя. Деякі 30 років тому людина була керована силою агресії, гнівом і подразненням. Не накопичувався: люди давали можливість низьким вібраціям через квублички, скупчення і борти. Але після коронавірусної пандемії був еволюційний стрибок. Наші вібраційні вібрації піднімалися. Відтепер цивілізація приводиться енергією тривожності та страху до майбутнього.

Ми будемо жити в епоху тривоги до 2030 року, каже психолог. Груша буде мати стимулятора, новий вірус, який впливає на нервову систему і синоптичні з'єднання. Мозок не буде адекватно сприймати допамін, ендорфін, серотоніну та інші нейротрансмітери. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу або узгодити зручний час.

У зв’язку з «розривом» системи сприйняття, людина частіше відчуває дезорієнтація почуттів, депресії та страху. Хвороба почнеться з нежить і сильною слабкістю і розвивається в Самойдії і втрати сенсу. За словами Королева, перші випадки захворювання ми почнемо в листопаді-грудень 2024.

Як працює тривога, розблокувати нас від суспільства, де ми затвердили. Ми знаємо, що ми дійсно є. У світовій війні з поганими новинами та ринковими аварійними ситуаціями створювалася тривожність.

Ми всі під тиском від невизначеності, страху до майбутнього та дітей. Небезпечна проблема тривожності: при тривалому скупченні вона може сформувати пухлину, Корольова попереджає.

Неспокійна людина рухається через життя через агресію. Активно будувати кар’єру, контролюючи свою родину ("Саша, ти їсти?") Ви А? Скільки ти заробляєш?). Але після того, як ви зупинитеся, порожнечі та страхи розкочуються над людиною. Чи можу я досягти того, що я хотів? Що мені так довго бігти? Хто я дійсно?

В кінці кожного з нас доведеться перетравити всі ці питання і прийти до розуміння. Знайти сенс у самому житті і створення разом з божественним.

Більшість всіх, на рівні тривоги, очікування тримати нас назад. Ми любимо нас. Ми будемо раді, коли щось відбувається. Коли ми в цій матриці, рано чи пізно ми будемо протистояти індивідуальній карма розчарувань.

Що ми звикли і бояться втратити зникнуть. Таким чином, людина повинна ввімкнути всередину себе. Знаходження сенсу не в гуру, або богу, або коханій людині, але в собі.

Важливо розуміти, що в цьому світі все грамотно та гармонійно. І навіть болючий страх працює для нас. Який рух дисків. Змусити нас переслідувати соціальний статус і любов, будувати сім'ї, мати дітей. Ми керуємо тривожністю різних видів: не отримувати, не втратити, не допускати, не визнавати, головне і кохане. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Прогнози до 2030: The Coming of Spiritual Man Але страх має еволюційну місію, щоб обдурити наш дух, консистенцію консистенції, і навчити безумовну любов і приниження. Саме тому більш високі сили хочуть відірвати людину від вкладення до тіла і почуттів, щоб ми стали свідками і думками.

Людина, яка переїхала з фізичного до психічного літака, починає бачити з серцем. Він може вибрати свої почуття і емоції, як одяг. Він любить себе без затвердження інших.

Серце люди дивні, тому що вони приймають себе і інші з усіма їх вини. Їх бажання легко виконати. Як досягти бажаного. Це мрія, яка призводить до її виконання. Він присвячений обслуговуванню та любов'ю, щоб піклуватися про інших. Люди, які говорять про них.

При цьому вони позбавлені вкладення, козалежність і очікування. «Я хочу, щоб вам було якомога більше, ніж це моє почуття» й

Як видалити аксітет: 2 робітники сигналізації можуть тільки знищити активну дію і налаштування цілі. Якщо ви не можете ставити чіткий курс дії, то дайте енергію, що виходить. Замість перекопування в важкі думки, піти в магазин, піти на прогулянку або викликати друг. Ви не знаєте, що робити – мити підлоги або очистити шафи. Якщо ви думаєте про те, як вирішити проблему.

412583

Тренер рекомендує ще одну техніку для зниження рівня стресу. Не варто свідомо заходити в сигналізацію, але брати погляд на ситуацію, якщо з вищезазначеного, ззовні. Збільшити його. Тоді ви зможете чітко розглянути свою мету, відкинути вторинний і побудувати рух до неї.

Тепер ви знаєте езотеричні прогнози до 2030 року і можете підготуватися до майбутніх випробувань. Можливо, ви вже знайшли свій власний рецепт для боротьби з панікою та страхом. Поділіться своїм досвідом у коментарях.