Валера приймала на роль батька і вирішила підняти дитину на дитину, але його доброту викликали проблеми.

Я ніколи не любила фразу “симпатична гірше, ніж крадіжка”, але це те, що прийшов до розуму, коли я вперше почув історію, яку я хочу поділитися з вами сьогодні. Головний герой історії буде молодий stepfather названий Валеріяй Цей хлопець здається готовий допомогти всім і завжди, але в кінці...

Немовлята дівчина, яка має дитину з іншим. Валера вирішила стати батьком ненародженого сина без проблем. Тим не менш, коли хлопець поговорив про свою Сероженку, який пішов на 10 місяців або намагається з'їсти з ложкою, це навіть не сталося для мене, що це не його дитина.

Варто визнати, що Валера не занадто захоче виконання своїх прямих обов’язків. Він працював менеджером з продажу в компанії, що надає послуги для вивчення іноземних мов. Але замість того, щоб знайти нових клієнтів, Валерія або показала всі фотографії Сергія, або ремонтували телефони і ноутбуки друзів, і повністю безкоштовно.

Компанія була фактично невеликою. На додаток до Валера, режисер Світлана, заступник освітнього підрозділу Вікторія та трьох інших вчителів працювали в ньому. Однак вони не завжди сидять в офісі, але тільки прийшли до класу.

Лази, але добра Світлана регулярно загрожувала вогонь Валера, але кожен раз щось припинило її. Жінка може прийти до нього і попросити йому, скільки заявок він зробив в день. В цілому, це був головний обов'язок хлопця: викликати потенційні студенти школи, які залишили свої програми на сайті компанії і влаштовують для них, щоб прийти до класу.

Валера, з прямим обличчям, відповів, що він назвав три люди сьогодні. Дві, ймовірно, приходять в офіс. І це незважаючи на те, що додатки накопичилися більше сотні. Але менеджер з продажу відповідав впевнено, що у випадку, якщо ви можете вибрати, хто, швидше за все, погодився. Як ідентифікувати ці люди за номерами телефонів і іменами була таємницею.

Директор знову закривав і Починав план замість Валерія.й Коли Світлана не була на роботі, він завжди намагався бігти рано. Він сказав, що він вже зробив все, і він не хотів запитати питання. Хлопець драгував додому, бо є його Сероженка.

Заступник Світлана якось вирішив розповісти її обличчям, що щось повинно бути зроблено з Валера. Людина просто не хоче працювати. Вогонь його, можливо, він візьме голову. Але вона була надзвичайно доброю. Менеджер з продажу працював з нею з моменту створення компанії, і він нібито виконав план, хоча насправді бос зробив все себе.

І сказав Світлана, що Валера має молоду дружину і сина. Вона не хоче, щоб хлопець, щоб потрапити в труднощі через його звільнення. Може бути, вона просто хотів, щоб почати сім'ю. Але Я не можу знайти чоловіка, щоб відповідати собі.й Так шкода за безтурботний працівник.

Рідкий вид Валера відчинив Вікторія. Він може просто сидіти і змащувати столик. Задайте йому заспокоїти і не заважати, він апологізує, а через п'ять хвилин він продовжує. Але з іншого боку. Жінка подобалася молодою людиною.й

Хлопці завжди говорять з великою любов'ю про сина. Він спробував допомогти всім і всім, і Вікторія сама подарувала їздити на роботу, хоча в прямій лінії до свого офісу в декількох кілометрах, і для неї потрібно було зробити велике коло.

Одного разу жінка нарешті усвідомила, що перед нею рідкого роду. Валера регулярно загрожувала відкинути, бо він оплачений трохи. Це тому, що він не зробив нічого протягом півдня. Але він переконаний, що його робота повинна бути оцінена. Відремонтовані телефони та ноутбуки безкоштовно. Вікторія уклала, що Я не можу жити з таким slob.й Жінка розуміла, чому хлопець мав сварки в сім'ї, але якось їй сподобалося.

Коли Вікторія зустрілася зі Світланим і приймала, що Валера, звичайно, дивний характер, але він хороший батько. Як говорить хлопець про сина, любить його вкрай. Тоді бос розповів депутату Не мій малюк.й Не вірити вуха.

Історія Світлани не була романтичною на всіх. Не схожий на будь-яку з серії, яку Вікторія любила дивитися. І вона не оцінила його. В університеті задружився другом і вони взяли участь шляхи.

Через кілька років ми зустрілися з шансом. Лена мала округлу живіт. Виявилося, що чоловік покинув її в другий місяць вагітності. Вони не планували мати дитину, але вирішили стати батьками, а потім в деякій точці виявилося, що вони не можуть переносити один одному. Так ми розлучилися. Додаткова складність стала спільною іпотекою. Оголошено, що він не буде вимагати житла. Але вони не будуть платити за це.

Він був в той момент, що Валера зрозумів, що він любив Лену все своє життя. Через два тижні він попросив його, щоб зрадити його. Поспішайте, що іпотечна проблема допоможе вирішити і дитина буде зайняти рідною. Після чого Валера інвестувала майже всі свої заощадження в іпотеці майже закриваючи його.

Коли з'явився екс-люда Олена. Він був здивований, як він зробив. Людина вимагала круглу суму, щоб дати свої права на квартиру. Валера знову проціджував і оплачується йому все, що він запитав. За цей час свідоцтво про народження Сєрозха вже прикрашає ім’я нашого героя.

У компанії він працював майже на березі. Це як молодий stepfather закінчився в компанії, яка надає послуги для вивчення іноземних мов. Але драма на особистому фронті не закінчувалася.

Про один раз на тиждень Валера прийшов на роботу дуже сумним. Виявилося, що Лена кинула його з дому, потім знову звернулася назад. У ці дні хлопець накопичив різноманітне обладнання на столі, яке продовжує ремонт, але з темним обличчям, ніж хмара.

Вікторія розповіла йому зупинити ремонт обладнання безкоштовно. Валера нарешті приймала своїх порад. Наступного разу, коли жінка не знає свого телефону, в кінцевому підсумку хлопець зміг відправити її в майстерню, хоча Вікторія повинна допомогти, кажучи, що тут не буде безкоштовним сервісним центром.

Небагато часу пропущено і Лена нарешті зловживала Валера. Він кинути свою роботу і знайшов ще один, але через місяць він пішов з компанії, і він вийшов, щоб бути чимось дивним. Тоді було ще одне завдання та інше. Про деталі життя колишнього колеги Вікторія та Світлана дізналися перших рук. Він прийшов до чаю себе один раз на тиждень. Як він не розумів, але хтось ще зробив своє місце.

88838394

В одному з його візитів Валера заявив, що він нарешті отримав розлучення. Він пропустив дитину, яка побачила тільки один раз на тиждень. І Лена подала на алімонію. Тоді хлопець запитав Вікторія за гроші в борг. Він збирався отримати нову роботу, а потім йому довелося витримати. І про те, що Сергій не є свого сина, він не сказав Вікторії.