Я отримав 40 фунтів після пологів і мій чоловік запропонував розлучення, я не знаю, що робити зараз.

У психології є така річ, яквідносини? Це коли один з партнерів буквально залежить від інших і не може уявити своє життя без нього. Наприклад, чоловік, який не знає, як заробити або взагалі, не уявляє себе в повсякденному житті чоловіка. Для нормального існування жінка потребує заміни матері. Або банкомат або обидва. Або жінка, яка не мала сексу з чоловіками все її життя в плані відносин, а потім вона знайшла одну «єдину» і внутрішньо вирішив не дати йому йти, що він коштує її. І є безліч прикладів.

В залежності від взаємовідносин, як козалежні відносини, не довести нічого хорошого в довгостроковій перспективі. Вони працюють тільки в разі відсутності зовнішніх чинників. Без проблем з роботою, друзями, знайомими, батьками, здоров'ям. Чудовий і ідеальний. Але навіть тоді люди можуть вигорнути один на одного. Тому що перший аномальний партнер може призвести до подальших розчарувань. І хто хоче витрачати величезну кількість часу і зусиль, щоб знищити їх стосунки, але в майбутньому?

В цілому я отримую розлучення, ймовірно. Бо вона жирна. Я не можу контролювати себе. Що говорить мій чоловік, принаймні. І я можу принаймні носити, я не перезапускаю, я не атакую холодильник вночі. Просто такий мій тіло, не хоче дати додаткові фунти, особливо після пологів. Це проблема я боївся як школярка. Тексти пісень, а це означає: Але років пізніше, вона нарешті зловила мене. На мій глибокий чуй.

П'єси і Ігор ми одружені, будучи дійсно в любові один з одним молодими людьми. Вже мій мама чула його, вперше в її житті вона любила хлопця, тому я був просто в сім'ї небесного з щастям. Він має хороші батьки, власну квартиру, закінчений театр і великі перспективи. У той факт, чи є знайомство, або дійсно через таланти, Ігор був прийнятий до місця телеведуча наших місцевих новин. Ми, звичайно, не столиця. Але на вулиці мій чоловік був визнаний навіть тоді, і ще більше, ніж зараз, коли у нас є місцева знаменитість.

4 роки тому, коли я був тільки готовий до шлюбу, мій зовнішній вигляд був... Ідеальна. Хоча б я думаю, так. Я був тонким, тонким і красивим. Я любила спорт і не лежав відходи зайвих калорій. Я також мав секрет, що тільки мій мама знав. Це генетична схильність до повноти - мій особистий осмороз. Якщо я зберіг своє тіло під впливом стресу і тільки їсти правильні продукти, я все одно можу триматися. Але крок зліва або вправо ... Оздоблення.

Пелеса і Ігор, здавалося, абсолютно неживий для мого зовнішнього вигляду. Поговорили багато, розуміли один одного Ми з радістю познайомимося. Я не думаю, що я був обраний лише через мій погляд. І внутрішні комплекси не дозволяли мені мріяти в цьому напрямку. Що означає? Все про мій внутрішній світ. Це фундамент щасливої сім'ї. Вимкнено я невірно. Я знаю, що зараз.

Після народження Катерини я відчував себе різною особою. «Я хворий», як кажуть люди. До того, як я мав щось, як абс, я сподівався, що це дасть мені початок голови після пологів. "Офісний курс, я думав. Але я не куплю в жирі. Після народження ми побачили ці ідеальні органи акторів. Кілька місяців, щоб вийти, потім трохи більше часу, щоб очистити і тут вона, красива мама і її щаслива сім'я. Але я не зробив.

Всі мої методи, всі зусилля, які я пішов з такою наполегливістю і величезною кількістю - все пішли на пил. Був целюліт, складки, навіть шкіра стала схожою на губку. Хоча перед пологами, в кінці вагітності я запитав Ігоря, як я шукав. Він зрозумілий, що він не спробував брехати, але сказав, що він думав. "Це океї, не хвилюйтеся, ви красива." І я говорю, що продовжить.

Я набрав 40 кілограмів і зараз, більше шести місяців пройшли, і я не відкинути нічого. Є складки, задишка. Плечі закруглені, щоки. І я сам, якось змінився, я маю на увазі, навіть риси обличчя поплавилися і шкіра отримала тісто. Я не маю напою, перш ніж я народилася. Я прокинувся і не хочу, щоб перейти до ванної кімнати і подивіться на себе в дзеркалі. Я відчуваю, що я замінив. І впливає на рівень життя.

Звичайно, я тримаю вдома. Дитина сидить дочку. Але мій чоловік, як ви можете бачити, не дивлячись на мене, як він звик. Ми вже давно не запрошуємо мене на прогулянці, хоча це шахта, яка її мама буде любити сидіти з онуком, навіть протягом всього тижня. Але чому? Я 100% в квартирі. Я не знаю, якщо ви можете викликати її депресію, але іноді я не хочу бачити дитину як нагадування, асоціацію з ким я зараз. Повністю непривабливий матрац в оболонці людини.

Мій чоловік навіть обмежив мене своїм друзям. Він не каже, але я знаю, що йде. Він не хоче бачити навколо нього або мене. На фоні локального мачо я став ще більш потворним, ніж я дійсно. Що стосується його, як він виглядає і хто він з громадськістю. Вартість професії, що можна зробити? Але в той же час, якщо один приходить до мене, що відбувається дуже часто, він все ще робить незадоволений обличчя і йде до його офісу. Хоча раніше, будь-який гість в нашому будинку був отриманий з максимальною пуповинністю і пуповинністю.

Я не можу допомогти. У зв'язку з тим, що мій сидінь в домашніх умовах, звичайно, я буду тримати дайвінг. Займаючи поза для бігу, важко для мене морально. Особливо збирайтеся до натовпу спортзалу. І Він підтримав мене. Я подарував деякі гроші, які я ощадився на новий автомобіль і дав мені. Я зроблю. Я розумію, що деякі невидимі люди малоймовірно підтримують або розуміють мене. Що б сказати, що це відносини. Це моє життя і я повинен приймати рішення.

Побачити мене удачі або щось. Тексти пісень, а це означає: Це страшно, але що потрібно зробити. Не знищити життя сім'ї і власний психіки, нехай для такої причини. Я буду відписатись, коли я бачу результат. Я сподіваюсь, що все добре! Тексти пісень, а це означає: Я відлякувся від нього, але я ще більше боявся розлучення!