Я завжди скажу її все чесно і до неї обличчя, які знали, що цей раз вона буде реагувати таким чином.

Ми завжди УвійтиЩомісяця і це нормально. У молоді це може бути практично будь-яким. Якщо тільки це було весело. У молоді список стає коротшим, але все ще досить ефектним. Тоді, коли приходить зрілість, наш список найближчих людей стає більш схожим на брухт того, що він був спочатку. І так до кінця, тільки один або кілька, діти і, можливо, один з родичів.

Як народний вік, вони починають цінувати свій час більше. Він вже важко спрей на "одноразових" друзів і деякі далекі знайомства там. Список знайомств по телефону також розтоплюється. Насправді зміни пріоритетів. Але це може бути особливо наступним для тих, хто не очікував такого підходу до своєї людини. А потім, бум, все вийшло. Так, через такі речі навіть можуть викликати скандал. Не дитина.

Я чекав візиту, оскільки я був дитиною. Саме так вона колись була маленькою дівчиною і безпосередньо зазначена в дитячому садку, що Санта Клаус є місцевим годинниковиком, і досі залишається принциповим. Мій чоловік любить мене для цього і я сподіваюся, мій син буде любити мене для цього в майбутньому, коли він росте вгору. Потрібні розповідати правду частіше, навіть в лобі. Це не божевільна гірше.

Що я розмовлю з чоловіком. Ви можете сказати, що він любив мене для цього. Навіть бос і один, іноді через зуби, але заспокоює мене, щоб бути прямими. Дуже добре, що я майстер мій ремесла і я не можу легко замінити. Чому я можу спробувати не себе на робочому місці? Я також маю соціальний круг, який розуміє. Є кілька друзів, але всі вони перевірили сто разів на довгий час. Що називається надійним і перевіреним!

Але мій мати-в-право не розуміє цього ставлення. Вона вважає, що вона повинна бути ієрархією між нами, оскільки вона старша. Я сказала її, Анастасія Андріївна, я не спілкуюся з вами невимушено. Я просто не можу мовчати, якщо хтось починає гасити або передміхувати щось, що я, спробуйте прийняти! Але я можу навряд чи чекати, щоб зрозуміти її. Людина старого формату, який має одну річ в її голові: головне, що люди не виглядають нав'язливо.

Тільки у випадках, коли потрібно спілкуватись з матір'ю, мій чоловік іноді намагається відтворити рот. Я розумію причини, я розумію свої почуття. Але я не грубо, не смарт, але просто висловлюю мої думки. Ті, хто, швидше за все, вірні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але це їх проблема, не шахта, справа?

У нас була одна справа. По-перше, мій мама завжди прийшов до нас і намагався навчити розуму. Включаючи мене, так як добре, дочка в її очах не може бути нормальною господинею. Необхідно встигнути пожовти на роботі, потім потроху навколо будинку, сидіти з дитиною і так далі. Я знаходжу, що це ідеальне дочка-в-завдяки, щоб також жертвувати її сон. Але це слова. Але вона взяла і почала розповідати Анастасія Андріївна різні мудрості і життя хакі, які вона знайшла в Інтернеті. І як мити краще, і про приготування, пошиття і так далі.

Я бачив її щелепу. Він слухає мої історії і не вірить, що він чує. До речі, я ніколи не буду використовувати лампочку для зшивання шкарпеток дружини або зберігання сирих кісток і бруків овочів у морозильній камері для майбутнього бульйону. Все це, здається, я занадто міцний і не підходить для нормального існування. Мої мами, навпаки, люблять і цінують такі моменти. Але я не можу скористатися інтернетом. Тексти пісень, а це означає: У будь-якому випадку, вона слухала мене, вона слухала. А потім я сказав, що я можу бути дійсно добре на фермі.

Тоді диявола витягнула мене, щоб розповісти її правду. Що всі ці поради нічого більше, ніж запашування. Ви повинні самі зателефонувати одержувачу. Подрібніть мило для прання на тертці? Зараз в 21 столітті, де це? Я поклав сумки з магазину одягу під травою. Тексти пісень, а це означає: І деякі люди все ще йдуть з ними, поки вони не робили. Чи не простіше використовувати сумку?

В короткий час приїжджає мама і чоловік. Немає причин, щоб бути застарілим. Знала мій характер на довгий час і знав, що я не хочу боляче всіх. Ну, вона припинила. Вона повинна мати справу. Або вона перейшла до сестри чоловіка. Вона також має власну сім'ю, дітей. І підняти господиню з рідної дочки, мабуть, якось простіше, ніж підняти дочку-в-право? Так, я вирішив, що з моєю матір'ю ми не маємо конфліктів і ворожості.

Але інший день, я дізнався, що не вірно. Чоловік вирішив, що це буде приємно йти до моєї мами, і навіть наш син мав передній молочний зуб і він став дуже смішним. Я не розумію, тому ми отримали в машині і поїхали. Сюрприз, щоб говорити. Хто знає, що там немає?

Її мати-в-правді було в домашніх умовах, і тих же сім'ї її дочки залишився з нею. Все дуже милий, одягнений, смачний запах. Ну, ми теж, як приготували, просто не чекали так багато людей, щоб зібрати. Мій чоловік спробував зробити жарт про це, він сказав, що ми повинні йти до сусідів для стільців. Але мій мама не слухав нікого. За п'ять хвилин вона сіла з нашим сином в руках, потім дав йому деякий шоколад і жести до мене в іншому приміщенні.

І там, самоті, що дивляться прямо в очі, вона сказала, що ми краще приїжджаємо в інший день тижня. Не чекав багато гостей. Будь-ласка, ми повинні йти. І я насправді дав мені чоловіка. В рамках чверті години ми їздили додому в нашій машині. Сильне, просто дивиться на дерева на боці дороги.

3214934

Я не розумію, як жінка може зловити її сина і онука з неї квартири. Багато людей? Ну, вони всі родини. Що таке? Знову ми не в США, щоб це зробити. Ми різні. Я не розумію її на всіх, мій мати-в-право. Я шкода її, і вона вибрала її на всю сім'ю. Попри те, що це не дивно. І після цього я не збираюся мовчати її. Вона повністю втратила довіру. назавжди.