Футбол прогноз / прогноз Aizhen Fink і Krzysztof Jaczkowski 2025, з яких goosebumps

Не знаю, як лежати. Ну і нехай намагатися з'ясувати її трохи. Прогноз на 2025 - справа дуже цікава, а також актуальна. Часи не прості, вони лякаються. А поки свічник не знає речі, які можуть статися дуже скоро, мудра людина готує і зберігає все необхідне, просто в разі. Це не божевільна гірше.

Поговоримо про двох серйозних і вражаючих засобах, прогнози якого, на досить важливих темах, прийшла правда не раз або двічі. Спочатку ми маємо це. Іван Фінк.Латвійський і радянський лідер. І другий. Кшиштоф ЯцковськийПольський пророк, чиї пророки все ще чути скептиками з усього світу.

Наприкінці 1957 р. і початку 1958 р. Ризьке пророк (який зазвичай говорив багато про Росію) сказав приблизно наступне: «Я як царська Росія була колись зруйнована, тому буде червоною, комуністичною Росією». Але це не буде її фіналу. Тільки тоді, коли заснововані люди знову звільнені, коли вони вийшли з російського ярого, будуть завершені і завершені звали.

У той же час Айген сперечався, що в кінцевому підсумку держава буде називатися «Росія». Це дуже «глибока» назва для регіону. Тим не менш, його кордони будуть розміщені навколо Москви, Ленінграда і, таким чином, Білорусь. Який досить дивний, океї? А Ризьке заспокійливе майже ніколи не помилилося у своїх прогнозах, тому присутній спалах таємницю майбутнього в своїх сигналах.

Цікаво:

1. Аіжен Фіньк продемонстрував смерть латвійського міністра закордонних справ в автомобільній аварії.
  2. ДТП, в якому брали участь відомий поет І. Северянін. (Срібний вік поет, винахідник футуризму в літературі)
  3. Виїзд одного з найбагатших жінок Латвії з тих років, «королеви Преса», Емілія Бенджамін. «Ви будете голодувати на дошці, ви не будете навіть мати подушку під голову!»
  4. Асоціаційна спроба на Мусоліні.
  5. Політ Червоної армії з Риги. (Хто було засуджено до смерті через це)
  6. Я проходжу.