Я купив крупи для свята і кладаю їх в холодильник, але вранці половина пішли, я навіть маю підозру.

Дитинство - це неприємна річ. Це свідчить про те, що в освіті дитини є проміжки і недоліки. Дитина лежить з причини: він може боятися покарання, маніпулювати або імітувати своїх батьків таким чином. Чи може мати маму і да мати можливість оцінити ситуацію неупереджено і взяти їх частку відповідальності за дитячу кришку? Прийміть приклад історії.

Коли мій чоловік і я побудував двоповерховий будинок для 5 кімнат, ми мріяли про велику дружню сім'ю. Все відбулося: мій син приніс свою дочку-в-праву Ірину до будинку, вона подарувала мені онука, і ми загострили не гірше інших. Але моя сина була просто.

У будні дні ми рідко дивимося один одному, зникаючи на роботі. У нас є окреме харчування. Я варю для себе, але яра завжди на дієтах. Одне, очевидно, подрібнюється, тому що з нею вся сім'я втратила вагу і ховається на гречці без солі і варених курячих грудей.

7403014, Україна

На цій підставі мій дочок-в-право, і я блангуюсь на синьому нейтралі. Всі конфлікти потрапляють до їжі. У вихідні я отримую рано, і мій син і дружина сон до ноону. Поганий онук - розсіювання будинку в пошуках їжі, переривається сухим подрібнювачем. Моє серце порушується з голодними очима. Тому я живу їжу: торти на сирі, супі або локшині з котлетом.

Я не хочу йти проти моєї дочки. Вони годують дитину своїм правильним харчуванням, але Іра нічого не варить. Ледько по обіду він відірвав очі і починає готувати. У мене є сніданок, і ми будемо спати прогулянку.

Звісно, Ірина не пропускає можливості показати своє невдоволення: вона відлякується, ламає страви. Я отрую свою дитину жирним супом з обсмаженими і яндзяними тортами замість запарювання риби. Але мій бабуся - шість років. У своєму віці мій син, як дорослий, використовується для з'їдання смаженої картоплі і м'яса як щік.

Я неодноразово нагадав, що вона залишає здорову їжу в холодильнику. Я прогріваю дитину. Але вона просто подрібнює і обіцяє отримати рано. Тексти пісень, а це означає: І це кожного разу!

Я готовий до мого дня народження заздалегідь. Я купив пакет їжі і поклав його на нижній полиці холодильника. Я сказав, що моя сім'я була на вечерю.

На свято вранці я пішов різати салати і знайшов пакет незадоволений. Він загубив канавку консервованих персиків, джемона і половину пачки саламі. Дочка-в-права і сина його повідомили на телефоні, що не брали нічого. Залишилось онуків. Я міг бути голодним, коли я не вдома.

Я купив деякі крупи, отримав торт, зробив деякі смажені. Я запрошував своїх друзів до скромного столу. Коли моя сім'я повернулася з роботи, я назвав їх. Але вони відмовилися відмовитися від жиру і смаженого.

Коли гості відокремили, онука зловила очей. Я зловив його і запитав його, якщо він взяв їжу з сумки. Починався відлякати, але очі побігли, і кінчики вуха перетворилися червоними. Я повторю питання більш строго, але потім матір його виросла з землі і кинувся, щоб захистити дитину.

Я вже запитав про це на шляху від дитячого садка. І вона додала, що її онука не розкриває персики самостійно. Ми не маємо відкритої, ніжно-оперативної. Я був спустошений як школярка і заборонений чіплятися до дитини з цими питаннями.

Дитина лежачи: хто винний? Через тиждень під ліжком онука було знайдено баночка з персиками. Іра знайшов її при очищенні дитячої. Важко гасити знахідку на мене. Вона звинуватила мене з висадки персиків на дитину. Любитель, хто не любить його? Що несуть!

р.

Моя сина взяла участь. Він усвідомив, що дитина лежала і кладе його в кут до тих пір, поки він зізнався. Дочка-в-право звинуватила свого чоловіка, який занурився у своїх фантазіях. Вона кинулася, щоб перетягнути її онука з кута, але її син вийшов з кімнати і показав її не заважати.

Правда і наслідки дитини зізналися. Він вівсяний лимон і ковбаса. Я хотів їсти персики, але я не можу відкрити банку. Я боїться її визнати. Я отримав ляпас від мого батька і тиждень покарання без мультфільмів і солодощів. І не зізнався. Ірина сказала, що покарання була занадто сильною. По-справжньому, вона і її чоловік знову кинув.

Позитфото Тепер дочка-в-завдяки на мене. Хто ще? Звісно я розумію її матір'ю. Довірити дитину нормально. Але зробивши надихання теорій, які я навмисно висадив персикову баню, щоб змащувати власний онука? Я думаю, що це причина, щоб перейти до фахівця.

Хто ви думаєте, що це неправильно?