Коли я розлучився, я взяв все від мого роду, щоб забезпечити мене і свою дочку, але вона розчарувала мене.

Ставка, Думки незнайомців Як вони відіграють важливу роль у житті? Немає нічого, тому що ми всі соцмережі. Не без нього. Хтось інший вид речей є досить важливим при виборі друзів, обравши роботу, навіть дитина в дитячому садку не може брати участь, якщо вони приходять маму «місто божевільний». І без розуміння основних речей в житті, це може бути ох, це не може бути солодким.

Коли я розлучився, я взяв все від мого роду, щоб забезпечити мене і свою дочку, але вона розчарувала мене. р.

З іншого боку, якщо, звичайно, навіть невелика довіра мільйонерів мовлення з екранів телевізорів і смартфонів, ідентичність є основною особливістю успішної людини. Що, вони кажуть, що потрібно побороти вершники натовпу кожен день, піти проти їх думки і тільки тоді ви можете дійсно досягти успіху. Зробіть протилежний вигляд, я розумію. Але вони є мільйонерами, щоб здивувати нас більш і більше «трути». Дійсно?

У світі сильних людей, здається, що думка інших не грає ніякої ролі. На що вони розповіли. Я навчився з дитинства, тільки наші дії можуть призвести до бажаного результату. І адаптуватися до інших, думати, як сіра маса є великою кількістю медіакрів.

Найголовніше, щоб подолати ваші хірурги і емоції, щоб впевнено дотримуватися мети. Уві сні, якщо ви будете. Я побудував життя на цих засадах. Я просто недавно зрозумів, що я не можу взяти його більше. Я не хочу змінити мій розум, але що це вибір? Коли щастя тільки дочки на ставках.

Я віддаю зайві деталі з дитинства і молоді, не потрібно їх. Я можу сказати, що навіть як підліток я був досить принциповим, що мої друзі і навіть викладачі часто повторюються до мене. Після того, як інститут, я отримав роботу в офісі, і через шість місяців, я був там. Не просто справа, але відносини з власником компанії. Він був 34 в час і був одружений. Я не подбала про свою думку. Я забрав Міша від дружини і одружився з ним.

Коли я розлучився, я взяв все від мого роду, щоб забезпечити мене і свою дочку, але вона розчарувала мене.

Другого разу натовп був невірним, Ви бачите, медично, я теж не збираюся мати. Вузькі стегна, надмірна тонкість і кілька інших важливих точок мого жіночого здоров'я. Мій чоловік намагався переконувати мене, що він прийняв не бути батьком. Мої батьки, навіть мої друзі, всі сказали мені, щоб відмовитися. Я зробив. З кесаревом, але ще. Моя дочка була названа Ліза і вона є єдиною дитиною я люблю.

З тих пір все було спокійно в нашій родині. Я сидів з дочкою, мій чоловік працював і приніс гроші. Я не маю, і ніколи не маю, почуття, що має бути різним. Я не кар'єра, і я ніколи не захотівся бути дружиною Падіша. Ординарна родина миру - це висота мого примежування. Але коли я дізнався, що Міша мала молоду «подругу», немає інших думок, крім позбавлення від невірного чоловіка, я не знайшов в голові. Я знаю, що я використовував, щоб бути однаковим. Ще одна причина принести свої думки до життя.

Коли я розлучився, я взяв все від мого роду, щоб забезпечити мене і свою дочку, але вона розчарувала мене. р.

Під час розлучення, наші взаємні друзі та знайомства попросили мене не помилитися. На жаль, батько нашої дочки, люблячий чоловік. З ким не буває... Але я взяв все, що я міг отримати від нього. Я б вирізати машину навпіл, серйозно. Все було підраховано і поділено. Я також розповів юристам, які поклали більше тиску на підтримку дитини. Чим вище, тим краще. Я погана людина? травень. Чи можу я отримати мій шлях? Абсолютно.

З цього моменту життя з Лізою, на мій погляд, тільки стало простіше. Я не збираюся витрачати речі, які були тільки для мого чоловіка. Приготуйте спеціально до смаку, збирайте речі навколо квартири і все інше. Багато жінок зрозуміють мене. У бізнесі в той час я не розумію багато, але колишня дав мені один раз дуже важлива порада: головне, щоб успішно інвестувати і знайти хороший менеджер. Все інше пасивне дохід. Я зробив, і я повинен визнати, я був щасливий. Я став інвестором.

Бізнес є бізнесом і навіть моделлю мого прибутку, іноді приходять на конкурентів. Але, все ж, не відразу, але я став успішним бізнесом і прийшов до того, що я хотів. Ліза і я можу тепер подорожувати по всьому світу, йти покупками, просто весело. А бізнес керувався професіоналами, які будуть дуже некомерційні, якщо мій бізнес не підійшов за планом.

Коли Ліза прийшов з віку, я купила квартиру. Дуже приємна квартира, з вигідними сусідами, ремонтом і підземним паркінгом. Автомобіль Ліса чекав після успішної здачі всіх прав, добре, для хорошої поведінки, звичайно. Я ніколи не попросив дочку багато. Просто вивчіть і не плутайте з поганою компанією. Ми всі бачили, що відбувається для дітей з знаменитістю. Як хтось сказав, Бог відпочиває.

Так, коли Ліза прийшла до мене, всі в сльозах і з позитивним тестом вагітності, я знаходився до себе. Моя рука була гойдалкою, я відчував мене. Я хворий! Заспокоївся трохи, я спробував заспокоїти себе з думкою, що це може бути любов. І батько гідний хлопець, вона була друзями з великою кількістю хороших хлопців. Але це не було. Деякі речі фаршировані, без освіти і вже з татуюваннями. Найгірший варіант важко уявити.

Як мати, я хочу краще для моєї дочки. Так що я негайно попросив її припинити вагітність. Ліза все ще має своє життя перед нею, і це просто помилка молоді і нічого іншого буває. Але вона стояв. Вони люблять, дитина несподіваний, але бажаний, і я монстр, який не може прийняти нічого яскравого і добре. Я завжди був!

На даний момент Ліза живе з думкою в оренду квартири. 6 місяців. Він бере гроші десь, і вона залишається вдома. Думки незнайомців не цікавлять їх, а також думки їх матері. Я вірю. Але кожен день стає більш складним для мене, щоб зберегти свою позицію. Незабаром я буду бабуся. Коли я думаю про це, сльози виходять з очей. Чому я спробую так важко? Так що наша родина може стати притулком для бездомних людей? Так багато роботи зробили і один ступеню мій дочка зробив. Що ми робимо для нас? Я просто відчайдушний.