Коли я розлучився, я взяв все від мого роду, щоб забезпечити мене і свою дочку, але вона розчарувала мене.

Ставка, Думки незнайомців Як вони відіграють важливу роль у житті? Немає нічого, тому що ми всі соцмережі. Не без нього. Хтось інший вид речей є досить важливим при виборі друзів, обравши роботу, навіть дитина в дитячому садку не може брати участь, якщо вони приходять маму «місто божевільний». І без розуміння основних речей в житті, це може бути ох, це не може бути солодким.

р.

З іншого боку, якщо, звичайно, навіть невелика довіра мільйонерів мовлення з екранів телевізорів і смартфонів, ідентичність є основною особливістю успішної людини. Що, вони кажуть, що потрібно побороти вершники натовпу кожен день, піти проти їх думки і тільки тоді ви можете дійсно досягти успіху. Зробіть протилежний вигляд, я розумію. Але вони є мільйонерами, щоб здивувати нас більш і більше «трути». Дійсно?

У світі сильних людей, здається, що думка інших не грає ніякої ролі. На що вони розповіли. Я навчився з дитинства, тільки наші дії можуть призвести до бажаного результату. І адаптуватися до інших, думати, як сіра маса є великою кількістю медіакрів.

Найголовніше, щоб подолати ваші хірурги і емоції, щоб впевнено дотримуватися мети. Уві сні, якщо ви будете. Я побудував життя на цих засадах. Я просто недавно зрозумів, що я не можу взяти його більше. Я не хочу змінити мій розум, але що це вибір? Коли щастя тільки дочки на ставках.

Я віддаю зайві деталі з дитинства і молоді, не потрібно їх. Я можу сказати, що навіть як підліток я був досить принциповим, що мої друзі і навіть викладачі часто повторюються до мене. Після того, як інститут, я отримав роботу в офісі, і через шість місяців, я був там. Не просто справа, але відносини з власником компанії. Він був 34 в час і був одружений. Я не подбала про свою думку. Я забрав Міша від дружини і одружився з ним.

Другого разу натовп був невірним, Ви бачите, медично, я теж не збираюся мати. Вузькі стегна, надмірна тонкість і кілька інших важливих точок мого жіночого здоров'я. Мій чоловік намагався переконувати мене, що він прийняв не бути батьком. Мої батьки, навіть мої друзі, всі сказали мені, щоб відмовитися. Я зробив. З кесаревом, але ще. Моя дочка була названа Ліза і вона є єдиною дитиною я люблю.

З тих пір все було спокійно в нашій родині. Я сидів з дочкою, мій чоловік працював і приніс гроші. Я не маю, і ніколи не маю, почуття, що має бути різним. Я не кар'єра, і я ніколи не захотівся бути дружиною Падіша. Ординарна родина миру - це висота мого примежування. Але коли я дізнався, що Міша мала молоду «подругу», немає інших думок, крім позбавлення від невірного чоловіка, я не знайшов в голові. Я знаю, що я використовував, щоб бути однаковим. Ще одна причина принести свої думки до життя.

р.

Під час розлучення, наші взаємні друзі та знайомства попросили мене не помилитися. На жаль, батько нашої дочки, люблячий чоловік. З ким не буває... Але я взяв все, що я міг отримати від нього. Я б вирізати машину навпіл, серйозно. Все було підраховано і поділено. Я також розповів юристам, які поклали більше тиску на підтримку дитини. Чим вище, тим краще. Я погана людина? травень. Чи можу я отримати мій шлях? Абсолютно.

З цього моменту життя з Лізою, на мій погляд, тільки стало простіше. Я не збираюся витрачати речі, які були тільки для мого чоловіка. Приготуйте спеціально до смаку, збирайте речі навколо квартири і все інше. Багато жінок зрозуміють мене. У бізнесі в той час я не розумію багато, але колишня дав мені один раз дуже важлива порада: головне, щоб успішно інвестувати і знайти хороший менеджер. Все інше пасивне дохід. Я зробив, і я повинен визнати, я був щасливий. Я став інвестором.

Бізнес є бізнесом і навіть моделлю мого прибутку, іноді приходять на конкурентів. Але, все ж, не відразу, але я став успішним бізнесом і прийшов до того, що я хотів. Ліза і я можу тепер подорожувати по всьому світу, йти покупками, просто весело. А бізнес керувався професіоналами, які будуть дуже некомерційні, якщо мій бізнес не підійшов за планом.

Коли Ліза прийшов з віку, я купила квартиру. Дуже приємна квартира, з вигідними сусідами, ремонтом і підземним паркінгом. Автомобіль Ліса чекав після успішної здачі всіх прав, добре, для хорошої поведінки, звичайно. Я ніколи не попросив дочку багато. Просто вивчіть і не плутайте з поганою компанією. Ми всі бачили, що відбувається для дітей з знаменитістю. Як хтось сказав, Бог відпочиває.

Так, коли Ліза прийшла до мене, всі в сльозах і з позитивним тестом вагітності, я знаходився до себе. Моя рука була гойдалкою, я відчував мене. Я хворий! Заспокоївся трохи, я спробував заспокоїти себе з думкою, що це може бути любов. І батько гідний хлопець, вона була друзями з великою кількістю хороших хлопців. Але це не було. Деякі речі фаршировані, без освіти і вже з татуюваннями. Найгірший варіант важко уявити.

Як мати, я хочу краще для моєї дочки. Так що я негайно попросив її припинити вагітність. Ліза все ще має своє життя перед нею, і це просто помилка молоді і нічого іншого буває. Але вона стояв. Вони люблять, дитина несподіваний, але бажаний, і я монстр, який не може прийняти нічого яскравого і добре. Я завжди був!

На даний момент Ліза живе з думкою в оренду квартири. 6 місяців. Він бере гроші десь, і вона залишається вдома. Думки незнайомців не цікавлять їх, а також думки їх матері. Я вірю. Але кожен день стає більш складним для мене, щоб зберегти свою позицію. Незабаром я буду бабуся. Коли я думаю про це, сльози виходять з очей. Чому я спробую так важко? Так що наша родина може стати притулком для бездомних людей? Так багато роботи зробили і один ступеню мій дочка зробив. Що ми робимо для нас? Я просто відчайдушний.