Діти презентували лише три краплені троянди і коробку цукерок на день народження, я не думаю, що це було, як вони піднялися.

Перш за все, потрібно залишатися людиною в цьому житті. З роками характер може змінитися, вигляд деяких речей теж. Але не варто допускати себе до рівня тварини і побажати нічого, крім негативності. Догляд за іншими Це хороший знак, який ми все ще маємо яскраве майбутнє.

3610Р. 4200Р.

Пели, особливо коли мова йде про сім'ю. Хто може бути ближче до батьків, дітей, братів і сестер? Але з яких причин люди забувають про це пізно. І змінюють відносини з близькими та друзями на вечірки, клуби, можливості для прибутку. Немає, ви також повинні бути в змозі відпочивати і заробити гроші, ніхто не стверджує з цим. Але поставляючи його першим, дуже сумнівне рішення.

Три згущені троянди і коробочка з цукерок купили щелі. Це всі мої діти дали мені на день народження. Кожен з них майже тридцять років. Vick є 26 і Адам 28. Я завжди розумію, що діти повинні бути навчені. Ви не можете дізнатися, що якщо у вас немає талантів. Не можна зробити інші любов'ю або поважати вас. Але що так приниження? Так, це не дуже добре.

Моє батько і я мав багато дискусій про процес освіти. Він був прихильником жорстких методів: ремінь, стоячи на гречці і все це. Не кожен день, звичайно, але якщо хтось дійсно заслуговував його. Я, в свою чергу, намагався подарувати дітям якомога більше любові, прихильності та розуміння. Догляд за іншими - мій кредо. Здавалося б, що будь-який спір може бути вирішений звичайною розмовою. Добре, максимальне, життєздатне або шліфування ганчіркою на руках. Але це екстремальні заходи.

Як він і я використовував, щоб боротися кожен раз, коли діти мали проблему. Брошкові шкільні вікна, боротьба (Я маю на увазі дочку), погані сорти і все це. З-за кордону, здавалося, що мій чоловік і я підняв наші голоси більше один на одного, ніж у дітей для своїх суперечок. Я тепер розумію, що вони використовували і маніпулюють нас, щоб уникнути покарання. Але я не розумію, що в ці дні.

А потім школа закінчилася, діти виросли і пішли в коледж. Мій чоловік і я був самотнім в домашніх умовах, але наші аргументи, з будь-якої причини, тільки стали більш частими. Я не можу бути більш стриманим, як я використовував, щоб зробити з моїми дітьми, і я кричу на горлі. Навіть поліція прийшла в декілька разів. Але чоловік, навпаки, став дещо безшумним, занедбаним. Починався зникнути на роботу, війшов в себе. Звичайно, я не знаю його тоді, але це в цій схемі, що люди починають обдурити.

Коли мій чоловік зізнався, я був тільки на стадії підозри. А потім вона кинулася її, як дратівливий літати. Добре, хто хотів би чоловіка свого віку, без грошей, з келихом, дзвіницею і вуса? Увімкнено там суперечка. вона гарна мила, теж. Я спробував поговорити, щоб побачити, чи це було помста від чоловіка протягом багатьох років. Але не виходить. Він був нещастям з мною. Я не можу допомогти. І я вдячний йому, що він ніколи не дасть мені, але він міг. Чи можливо, це обов'язково.

, Україна

Так, коли діти, з одного приводу або іншого, дізналися про ситуацію, їх реакція дивилася мене. Я очікував, щоб кидати мені з відкритими руками і почати шкоду. Я, мій захисник, мій мати після всіх. Але ні, що вони почали розім'яти свого батька з дому. Здравствуйте, як це буде важко для нього зараз, щоб жити з незнайомою жінкою або навіть гірше, орендувати квартиру у віці (чарівний!).

Якби діти не потурбували про мене, бо це не так. Ви знаєте, де ви були, Виживання чоловіка. І смішна річ, діти не соромилися про приїзді до мого місця на канікулах, харчуванні, відпочинку. Все на мене і моїй роботі. А потім піти в будинок Дад, купити його подарунки, підтримати його. Ми навіть зустрілися з коханкою. «Незвичайна жінка, мама. Ми можемо говорити про це відкрито, не ми дорослі? До речі, що ми пропонуємо вечерю на ніч?

Я не зрадився на мій чоловік. По-перше, він залишився з цією жінкою, хоча багато років був пропущений. Так це не просто криза або помста на мене. Він був і є справжнім почуттям. Хоча б я хочу вірити, що. І по-друге, це приступить до нього. Я знав, що він не мій тип, навіть коли ми зустрілися з ним. Я думав, що ми можемо доповнювати один одного. Стати одним.

І можливо, для того, як цей підхід дійсно працює. Але для життя? Я дійсно сумніваюся, що. Дякую Я не був окремо. Є діти, і насправді навіть онуки. Чи варто це отримати букет квітів і цукерок на моєму святі, який я теж ненавидився? І я точно знаю, що вони давали батька за останні роки. Дві квитки до Єгипту! Для нього і її...

Тепер покажіть мені, будь ласка. Все наше життя, ми як жінки намагаються бути кращими для наших дітей. Захищаючи їх, захищаючи їх. Ми намагаємося зробити все краще. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І в поверненні ми отримуємо тільки небезпечне, байдужість і просто небайдуже ставлення. Але чому? Вони також могли б просто відмовитися від того, щоб піти про свій бізнес, оскільки їхні батьки часто роблять. Чому нам потрібна така некомфортна сердечка матері, якщо вона доведена до невигідного ставлення? Я не знаю. Все, що залишається, щоб їсти цукерки і помилуватися квітами. Наша жіноча частка. Я не маю нічого більше, щоб додати.