Нещодавно я мав дуже цікаве спілкування з майбутніми співаками, я ніколи не зустрівся з такими дивними людьми.

Перед весіллям всі нерви. Цей день, так що багато клопів, все повинно бути ідеально, без удару, без удару. Тамада (або гість господаря) забуває слова; торт два поверхи менше, ніж замовлення; зал прикрашений будь-яким, не як обіцяється спочатку. Але навіть це бульфіт. Дійсно. настрій Це може статися тільки завдяки дійсно важливим причинам: родичам нареченої і нареченого.

П'яний дядько покаже «майстер-клас» в кульковій танці, а брат нареченої захочиться влаштувати боротьбу з кимось з далеких родичів. Деякі вважають, що це не проблема, навпаки, прикраса будь-якого весілля. Але молоді люди завжди думають по-різному. Тексти пісень, а це означає: Вони думають, «Чому на нашому весілля? й

Недавно було цікавого спілкування з майбутніми співрозмовниками. Я ніколи не думав, що в житті були такі карикатурні люди. Ми сиділи на одному столі, в невеликій п'яти хвилинах кафе. У сенсі, що такі заклади, як правило, приходять пити каву з крісантом і піти на свій бізнес. Я дійсно замовив це. Але люди сидять перед мною замовили барбекю, смажену картоплю, окрошка та інше скло червоного. Вони були гарячими.

Я працюю за кордоном Моя екс-людія в бізнесі і я з ним. У нас немає почуттів, тільки дружні стосунки і спільна тільки дочка. Не те, що я занадто зайнятий, дійсно. Але я не ходжу додому часто. Тому кілька місяців тому, я погодився з кореспондентами, які вони будуть влаштовувати весілля, вказують на кількість на все це задоволення, і я відправляю їх частку, якщо у мене немає часу прибути на час. Ми не згодні. Ніщо.

Коли я сам, особисто прийшов до моєї дочки, то я бачив, що кошик ще там. Моя коміксери дізналися абсолютно нічого. Не про ресторан, не про меню, навіть деякі розважальні ведучі, і вони були занадто лази, щоб подивитися. Не дивлячись на те, що ми маємо їх у місті, я думаю, і не п'ять. В короткий час люди досить недбалий, ви пробачите мене.

Що я вирішив, так як я в місті, щоб познайомитися з ними, поговорити. До цього ми зустрілися тільки онлайн, ми поговорили через відеопосилання. Тоді я був занадто зайнятий з іншими речами і не звертався увагу на те, що мої кореспонденти були такими. Народні речі. Прості. І в особистій зустрічі я зміг побачити її для себе. Я не занурився своїм стилем спілкування, звичок або зовнішнього вигляду. Але тут їх «трики» як п'ять років. Це все ще дратує.

«Ми – звичайні люди. У нас є тільки син. Звісно, ми розуміємо все, але якщо ви пам'ятаєте своїх предків, наречена завжди вирушила з дорою. Ми не будемо робити нічого подібного. Просто дайте весілля на вашому боці. Ми не маємо ніяких грошей. Але ми не будемо запрошувати бідних. Вони мають гроші з конвертів молодого і все повернеться. В іншому випадку ситуація в країні ...

Так, це те, як я зробив, щоб зрозуміти, що головний спонсор (і тільки) весілля моєї дочки буде себе. Що я чекав. Але якщо це батьки, як це, дочка, як я можу сподіватися, що сина сина забрав інший шлях? В іншому випадку буде веселіше в майбутньому, це обов'язково. Приходьте, просто промивайте гучно.

Але це не все. Ви бачите, у мене є квартира в місті, приємно. Що я даю друзям, в якому я впевнений. Двокімнатні номери, ремонт і гарний вид з вікон. Я не хочу більше, але я не хочу менше. Дочка також відчуває себе добре: Я купила свою однокімнатну квартиру в новобудові кілька років тому, з парковкою, консьєржом і усіма зручностями. Дочка вона сама. На мій рахунок, звичайно.

Пілінги Я не думаю, що це буде. Я думав, що моя донька квартира буде стимулювати її, щоб зробити гроші самостійно або знайти чоловіка, який може це зробити. Я був неправильним. З того, як мій співробітник поставив пропозицію мені: давайте молодим жити в моїй квартирі, поки я віддаю. Здається моя дочка. Так буде більше грошей, і якщо що-небудь, то вони будуть обмінюватися цими двома квартирами на одну «добру» трикімнатну. Десь в вторинній... З відчужними тарганами, yeah.

І розповіли мені свої ідеї без будь-яких перешкод або ембаррасменту. Фарбування кетчупу на тарілках з залишками замовленого барбекю. І я тримаю думки, що в даний момент, коли моя дочка і її майбутній чоловік змінить два хороші квартири для деяких багатокімнатних ліжко, це, відповідно до їх логіки, повинно бути? Коли я відіграю труну, правда? Чи буде я жити за кордоном або на станції? Але.

Я не зроблю жодного шуму або навіть підняти голос. Я просто сказав, що я не можу говорити про що-небудь, мені потрібно поговорити з дочкою. Що я ще не зробив. Тексти пісень, а це означає: Але це не страшно, вона, здається, буде думати занадто.

Ой, yeah. Ось ще одна деталь для десерту. Після того, як ми говорили, я дізнався багато про своє майбутнє «відносних», це час відокремити. Акушер приніс вексель і про те, щоб платити за мій напій, коли я раптом бачив питання погляду моїх співрозмовників. «Ольга Свірідовна, але запрошують нас тут. У нас є власні плани. Ми відпочивали замість того, щоб отримати тут.

Я повинен сплатити рахунки. І до моєї дочки одружився сином. Але хороша новина обрали для оплати таксі самостійно. Я навіть не знаю, де з'явився цей шлях, мабуть, водій був одним з їхніх родичів. Я. Все правильно, я не хвилююсь про майбутнє моєї дочки. Ми просто повинні отримати хороший мозок. Я не хочу, щоб розповісти про свої пригоди, я думаю, що я повинен. Це чудова ідея, щоб побачити його обличчя після зустрічі матчерів. Це буде число, звичайно!