Коли я отримав додому з лікарні, я помітив, що мій чоловік втратив інтерес до мене, і якось я вирішив запитати, що сталося.

Ставка найближчих людей завжди є міцною в спині. Я був адвокатом майже 20 років. Я бачив багато різних речей, особливо в справах про розлучення. Коли кохана людина в минулому починає ділитися кухонним гарнітуром, вона виглядає знежиренням. Але коли близький друг назвав мене і сказав:Спліт нерухомостіЯ хотів торкнутися з нею.

Пельси Ми зустрілися з Марина в університеті. Вони стали дуже близькими друзями, хоча вони працювали в абсолютно різних галузях. Коли вона зустрілася з майбутнім чоловіком Андрієм, весь світ здавалося б, чекати їх. Вони стали для одного не тільки коханого, але супутників, підтримки, партнерів. Ми почали будувати бізнес разом. Поступово розширений, розроблений. Ми поїхали на ділові зустрічі тільки разом, на семінари та конференції - тільки разом. А коли Марина була вагітна, вона була поруч з чоловіком.

Коли син народився, Андрій готовий поставити весь світ на нозі Марина. Він знайшов краще няні, тому Марина може відновити після пологів. Андрій дав дружину і сину максимум свого часу. Кращі курорти і подорожі по всьому світу. Після народження сина, їх любов і розуміння тільки посилилися. Не хочу, щоб відсвяткувати міцно з друзями. Спочатку він відсвяткував свою сім'ю, і тільки потім пішов з друзями в нічний клуб.

Марина мріяла мати ще одну дитину. Він і Андрій обговорили цю тему кілька разів, але якось перенесли все. А потім вона вирішила, що в 40 вона не занадто пізно для народження дівчини. Я пішов в стаціонар для обстеження, і вона була вирокована лікарями, такими як хинджал в серці - пороки. І єдиний спосіб вивести матки повністю. Андрій, звичайно, знайшов кращий лікар, оплачував найдорожчу клініку, відвідав дружину. Але в той час як Марина була в лікарні, вона фізично відчувала, що Андрея почала відступати від неї. Коли вона була виділена з лікарні і прийшла додому, виявилося, що ніхто не бачив її вдома. Син був зайнятий власним бізнесом, а Андрей згадується на дуже важливі ділові зустрічі.

Після цієї ситуації їхнє життя різко змінилося. Андрій приїхав додому ще і більше ранку, Марина мала заспівати самостійно в великому будинку. В одній точці Марина не могла стояти і попросила чоловіка на голову, що збиралася. І сказав їй, що після операції він втратив інтерес до вас як жінки, і не бачить точки продовження життя разом. «Я повинен здоровий партнер і красива жінка, і ви не встигли залишити. «Я живу,» ці слова, що виховали в голові Марини, як вона поїхав до мене.

Як змінюється життя після розлучення: поділ майна І тут приходить день розлучення. Я зробив мій найкращий для підтримки Марина. З правової точки зору все було зрозуміло. Всі придбані в шлюбі і розділені навпіл. Немає претензій з обох сторін - все, здається, швидко і гладко. А потім, несподівано, Андрій з'являється в залі не тільки, але супроводжується молодою дівчиною, яка не набагато старше сина. Я зумів зловити Марина так вона не зрозуміла. Дівчина прогулялася в нас з нісом. Андрій спробував не дивитися на дружину, або з метою або з метою.

Р

Випробувано швидко. Марина отримала свою частку майна, після того, як половина року продала все і пішли жити морем. Вона довго мріяла про невеликий затишний будинок на пляжі. Половина року пізніше, ходячись на пляжі, я зустрів чоловіка. Одружився з ним. Вони приймали двох красивих дітей з інтернату та живого щастя в одному будинку біля моря. Я часто відвідую їх. Я шукаю мій друг і зрозумів, що вона знайшла реальне щастя тільки зараз.

Андрій одружився з новою подругою. Він мріяв, що вона дасть йому дочку. І вона мріяла клубів, курортів і спа-центрів. Бізнес, який був побудований з Марина для того, щоб довге було розірвав на швах. І скоро в центральному ринку залишилися кілька магазинів, які залишили велику імперію. Звісно, молода дружина не була задоволена цим поворотом подій і вона негайно подала за розлучення. Але нічого не залишилося. І дівчина пішла в пошуку нового тату майже нічого.

Історія є як старий, як світ - ви ніколи не знаєте, де ви знайдете і де ви втратите. Але як ви хочете ніколи не випробувати зраду близьких і не поділитися з ними майном.