Що я хочу, і де я можу піти, якщо я можу повернутися до мого дитинства на день?

Коли ми маленькі, ми завжди мріємо проростити. Стати великим, зрілим і серйозним. Ми думаємо, що доросле життя так цікаво і ви можете піти там, де ви хочете і зробити те, що ви хочете. Але зараз ми стаємо дорослим і мріємо самі. Дітий Де трава пахне різною і є так багато цікавих речей навколо.

Іноді, перегляд старих фото і бажання зануритися в цю атмосферу. Щоб бути біля людей, дорогі до серця, захопити їх і сміятися досить. Для повернення в наш домашній центр, як це було в нашому дитинстві. Прогулянка по знайомих вулицях, подивіться в вікнах магазинів. Щоб побачити в віконці дитячого магазину, що ведмедя ведмедика, який так мріяв. Пам'ятайте, як серце припинилося на очах його і сниться гасіння його. Тоді вони будуть купувати його, і ночі, які вони витрачають з ними, будуть найсолодшими.

Я хочу повернутися до свого дитинства, щоб насолоджуватися простими речами знову Потім походимо в кафе біля підніжжя і купуємо морозиво в металевій креманці і склянці натурального соку. Сидіння на столі перед матір'ю і плетіння цього морозива сниться чого-небудь наївного і красивого. Дивитися голубці в пудлі з фонтану, а люди сидять навколо лавок. Хтось грає шахи, хтось читає газету, хтось просто говорить. І все навколо так тихого і спокійного, і здається, що тут немає більш красивого місця в світі, ніж в цьому місті. А потім візьміть мами вручну і перейдіть на зупинку автобуса, де автобус візьмуть вас додому до улюбленого району.

Введіть свій домашній дворик, ви повинні виглядати вікна. Просто тому, що це цікаво, щоб уявити когось перегляд телевізора або кулінарної вечері. І на подвір'ї на величезному столі вже зібрали сусіди і кладуть dominoes. Вони збивають на столі до темного і насолоджуються кожним грою. А поруч з лавкою, бабусі сидять і обговорювати рецепти для прокатки огірків і тістечок з капустою. На величезному майданчику буде шум і веселощі. Діти різного віку грають різні ігри.

Як дитина, все здається тастером і більш ароматним, і ви хочете приєднатися до них. Перемикайте на мотузці або відіграйте. І зайдіть додому тільки тоді, коли мій мама вимовляє вікно на вечерю на третій раз. Відкрийте двері квартири і вдихайте такий звичний і приємний запах. Почуття аромату смаженої картоплі і салату з свіжих огірків і помідорів. У вас є можливість швидко їсти, поки Дад не завадить вечірні новини. А потім покажуть мультфільми. І перед сном, мама обов'язково почитать хорошу казку і ви будете закохатися посміхатися на обличчі.

У вихідні слід відвідати бабуся. Вона познайомить вас в її улюбленому фартуху, благословить своїми руками. Вона буде захопити і тримати її як найцінніший подарунок її життя. Поцілунки на кухні, щоб мати теплі торти. І нічого нема в світі більше смачних, ніж ці вишні пиріжки і ароматний компот яблук в саду бабусі. А потім дідусь на риболовлі в кінці села. І здається, що риба є просто величезною і стрибає на гачок. Політають бобки і метелики. На відстані, в деревах, птахах співають і в душі так спокійно і добре. Насолоджуйтеся літніми вечорами від метушні міста.

У житті буде багато приємних літніх вечірок. До ранку до ранку до ранку. Нові спогади заповнять наше життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І кожен має свої секретні спогади, які прогрівають душу. І хочу повернутися до дитинства, щоб знову зануритися в безтурботність і щастя. Яким дітям спогади про теплу душу? Поділитися з нами в коментарях за цією статтею.