Зірка телевізійного серіалу «Фармований» та «Беверлі Хіллз» Шан Догерті пішли на небо

Відомий, що у віці 53, зірка телевізійного серіалу Beverly Hills 90210" і «Фармований» Шенген Догерти летять на небо. З 2015 року актриса борлася з страшною хворобою. Моя сім'я вірила в краще. На жаль, хвороба була сильнішою.

Зірка телевізійного серіалу «Фармований» та «Беверлі Хіллз» Шан Догерті пішли на небо

Редакція "Сайт" Вона гасить разом з усіма шанувальниками актора. Сьогодні ми говоримо про Шаннена Догерти і пам'ятаємо її життя.

Як повідомляє громадськість Догерти Леслі Слоан, актриса загинула в суботу, 13 липня.

Це з великим серцем, що я підтверджую смерть актора Шаннена Догерти. У суботу, 13 липня, вона втратила свою битву з раком після багаторічного баттінгу захворювання.

«Присвячена дочка, сестра, тітка і друг, залишені в оточенні своїх близьких, а також її улюблений собака Боуі. Сім'я просить, що вони залишають самостійно в цей час, щоб вони могли погротися мирно, Слоан продовжував.

12 квітня 1971 року в Мемфісі. Від молодого віку вона продемонструвала акторський талант. Не було шкільного виробництва.

У віці від 11 років вона зірвала в серіалі Travelers і Отець Мурфі. Це були маленькі ролі, але це просто початок зіркової кар'єри. Молода акторка без проблем отримала роль у шоу «Літт Хаус на Прарі». Вона відіграла роль Jenny Wilder. Дівчина була в шоу до її закриття.

Вона потім starred в молодий комедія дівчинки wants для мати веселощі. Разом з вже відомими в часі Helen Hunt і Sarah Jessica Parker.

У 1990 році пройшов кар’єрний прорив Догерти. Тоді вона отримала роль Бренда Вальша в культовій молодіжній серії Beverly Hills, 90210. Це була серія, яка приніс її світову популярність. Бренда стала культовим характером.

Зірка телевізійного серіалу «Фармований» та «Беверлі Хіллз» Шан Догерті пішли на небо р.

Актриса зірвала в Beverly Hills, 90210 за чотири сезони, з 1990 до 1994 року. За цей час вона стала однією з найпопулярніших молодих акторів світу.

У 1994 році Догерті пішов з серії, щоб зосередитись на інших проектах. У цей період вона відіграла в декілька успішних фільмів. А в 1998 році акторка повернулася до телевізійних екранів з основною роллю в серії «Каммед» (або «Всі жінки – відьми», оскільки українські глядача запам’ятовують його). Дуже популярний серіал про три сестри відьми. Триває повний 8 сезонів.

Я думаю, що більшість людей пам'ятають її як її старша сестра, Прут. У цій серії важко сказати, як красиво і дивно вона була. Всім дівчатам мій вік хотів бути як її.

У 2015 році діагностувала рак грудей. Кожен діагностував 19 серпня 2015 року. А акторка подала свого колишнього менеджера. Вона заявила, що тому що він невірно видано страхування, вона не отримала належного лікування. Через це захворювання поширюється на лімфатичну систему.

У травні 2016 р. Догерти занурилися мастеектомія. Трохи пізніше вона підірвала хіміотерапію, а потім почала радіотерапія.

Через рік акторка повідомила про ремісію. Вболівальники думали, що все буде відмінно. Проте, 4 лютого 2020 року, Догерти показали, що хвороба повернулася, а зараз її стадія досягла четвертого. У цей час актриса борлася з онкологією, але хвороба була сильнішою.

Підтримую Україну під час російської навали. Про війну в соцмережах, згадував волонтерство і наголосив на міжнародній спільноті, що «промені для українців не вистачає. й

Ми ніколи не забуваємо, що вона була такою. Красива актриса, розумна жінка і просто справжня зірка. Наші співдоліки сім'ї та сім'ї актора. Ми збираємо з ними ...