Я хочу, щоб я не перевіряв його зміст.

З усіма перевагами дорослості, такими як самостійність, відповідальність за свої дії, нові права, необхідно визнати, що є також недоліки. Серед них є постійне пошук місця під сонцем, змаганнями, прийомом та гіпокризією людей навколо них. Так що тут. Що таке гіпокризіяКоли мова йде про життя, ми хочемо поговорити сьогодні.

Ми не пишаємося тим, що часто. Вони, ймовірно, мають свої причини. Але, в умовах анонімності, очевидно, можна ще залити душу. Повідомляючи, їх проблеми, в цілому, не дуже відрізняються від жінок. Такий же спосіб життя, такий же граб. Ну, хто знає, можливо, буде корисно для жінок, щоб дізнатися щось з біографії звичайного чоловіка, життя якого в певній точці пішов повністю в неправильному напрямку. Шамінь.

Привіт всім, я відчував себе. Я нещодавно потрапив у свій телефон дружини. Так, я не добре, але я можу сказати себе тільки тим, що я не буду в своїй соціальній мережі або месенджерів. Навіть SMS нічого не перевірить (поки вони все ще використовуються?). Я просто побачила коментар на жіночому форумі. Де говорять чоловіки, жінки життя, діти і все це. Я хотів би подумати, що це абсолютно неоднорідна зона для мами на батьківщині залишити, наприклад, просто взяти душу. Тепер я знаю, що гіпокризія.

На екрані був коментар. Але я не можу прочитати його в повному обсязі, щоб я мав піти на форум з мого телефону і подивитися тему з грубим титулом. Після 10 хвилин я знайшов її і був захоплений. Моя «визволення» була головною задньою. Вона відповіла буквально кожне повідомлення, яке вона може обговорити. Я не соромлюся слів і в цілому, здавалося мені різну людину. Якщо я не знаю, що вона була тим, хто не знайшов її псевдонімом на цьому сайті, я ніколи не вірю.

Моя дружина, я поганий. Просто вимпа, на яку перевозити воду і не тільки. І якщо ми говоримо про недоторканість і все, що виявляється, що я ніколи не міг і нічого не знаю. І якщо не для її моделювання, то це не зовсім зрозуміло, як ми живемо. Це в цілому тони, дійсно. Недрукований словник тут, доки я можу побачити, не буде пропущено. Я не одягнувся в житті. Але, як моя дружина спілкувалася на форумах, це просто. Жорсткий.

Перше, що я бачив про гроші. Ви бачите, я, як будь-який інший робочий чоловік, взяти гроші з обережністю. Ми потребуємо безпеки подушки, деякі заощадження. Я не маю дітей, тому я думаю, що це почуття. У той же час моя дружина часто сподобалося взяти готівку від мене і провести її на руббах з друзями або просто для задоволення. Спочатку мені сердитися, але потім я віддав. Хто не?

Так виявилося, що моя дружина не на всіх, як я думав, що вона була. І вона не витрачала гроші в вагу (не заробляла свої гроші, створивши комфорт в будинку), але і поставила її в спеціальне місце, і можливо в банку. Але, наскільки я можу здогадатися, за роки нашого життя вона накопичилася не невеликою кількістю. Враховуючи те, що навіть макіяж був куплений з кров'ю. І я зрозумів, що була гіпокризія.

далі. Чоловіки. Наскільки я знаю, вона не мала особливої любові. Однак деякі з'єднання з флотом вдалося знайти. У своїх повідомленнях присутні чоловіки, пов'язані з спортзалом. Так, новини неприємні, але вона писав її якось занадто вів. Я намагався думати, можливо, це було фліртинг. Але ми не в п'ятому класі старшої школи, як дорослі флери.

Я теж. Багато негативності говорили в моєму напрямку. І той факт, що я все-таки бігу за спідницею матері, хоча, "як дорослий, я повинен спочатку проконсультуватися з дружиною." І її неймовірно докладні філософські думки про те, що б сталося, якщо на моєму місці був реальний чоловік. Хто такий чоловік і які переваги він має, я дійсно ще не маю ідеї. Акуратно, деякі жінки мають хірург, щоб збити і не любити. В іншому випадку він слабкий.

Я не можу відключити, і я не змогла. Він мав бесіду з дружиною і особливо попросив її про кожного з речей, написаних. І ви знаєте, що? Все було якомога простіше як підручник. Ні, просто уявити. Спочатку я був фраком, бо я пішов на її форум. Я не можу піти там. Що робити? Тоді, коли моя дружина зрозуміла, що я не вразив цього маневру, вона почала відлякати мене знову! Тексти пісень, а це означає: Чи вона лежачи десь?

Він був неприємним і з такими аргументами інтродукції, які я не хочу сперечатися. У нас є оренда квартири, ми не маємо нічого спільного. Як можна жити з такою гіпокритичною людиною, яка б застрягла вас у спині, якщо вона була її перевагою? Навігація Ось чому я сказав, що я хотів розбити. Не навіть розлучення. Просто відійдіть. І я сказав, що це відповідально, без blackmailing, просто дійсно застрягти мене тим, що вона писав. І вона відчувала.

Я хочу, щоб я не перевіряв його зміст. р.

Відразу після того, як почалися деякі схеми, вони скажуть, вона не писала все це серйозно. Так само, щоб вразити друзів і деякі інші "форум" налокатори. По суті, вона не схожа на це. Це гіпокризія! Якщо слова в домашніх умовах не дозволяють їй сказати (що не вірно, я відповіла), то хоча б в Інтернеті це буде простіше. І я напевно вірю, що. Але було занадто багато сказати, «на очі бика». І я даю їй гроші, і що я спілкуюсь з матір'ю нормально. Але зробити це претензії?

Ми живемо окремо. Не довге, але я вже оселився в новій квартирі. Ми використовуємо для того, щоб жити в двох спальнях, з крутими ремонтами і не менш крутими видами з вікна. Щоб зробити красиві фотографії для соціальних мереж. Для себе я вибрав один, три рази дешевше, і я не шкодую його на всіх. Що ви не захочете? І проживала там. На жаль, безробітний «блогер» все ще має гроші.

Пелюшки Чоловіки. Ось моя історія і я хочу розповісти вам одне. Люблю своїх жінок, побачити їх. Якщо вона є правою особою. В іншому випадку ваша любовна історія буде завершена на першому некомфортному повороті. Ми гарантуємо, що Всі права, всі Зробіть гроші. Все це буде корисно в майбутньому.