Відповіді чоловіка про те, чи забуває сучасна людина

Існує велика різниця між коли працівник Руки і просто виконувати години на роботі. Звісно, всі знають це перед, але зараз вони не знають. Коли людина, що працює на заводі, була надана квиток в санаторію, щоб поліпшити своє здоров'я, вона була нормою. На сьогоднішній день навіть фотографи скаржаться на «неприємну атмосферу», «східні непорозуміння з клієнтом», «сірий навколо» і звісно про те, що «це довгий час, оскільки ми летемо до Балі».

Peels Someone каже, що це OK. Вони говорять, що якість життя зросла, стандарти підвищилися. Але в цьому випадку ми хотіли б розповісти про ставлення сучасної людини до роботи та відпочинку. Після того, як всі звичайні працівники не дуже пішли в будь-яку точку. Вони все ще виконують свою роботу з чіткою совістю і кнопками. Але вони йдуть на відпочинок все в одному санаторії з ремонтом антенилів. Чому?

Я розумію людей, які говорять про їх роботу, змінили їх. Ви знаєте, мені подобається. Я багато місць. Найчастіше він працював у виробництві, а протягом декількох років він навіть пішов на риболовлю. І це був досвід. Все екстремально, потіти і слізти і не морська романтика. Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, деякі люди хочуть провести решту свого життя, де вони, запах сирої риби, навіть коли ви спати. Що я маю. Я пишу свою історію.

Відповіді чоловіка про те, чи забуває сучасна людина р.

В цілому, це виявилося, щоб бути молодою, до сорок років. У цьому віці люди починають думати з голови. І, частіше, ніж не, заспокоює. Що я вирішив зробити. Повернувся додому і відремонтував квартиру батьків. Це свого роду поселення. Що ще буде чоловік мій вік? Природно, шукаючи жінку. Поділитися з нею в місці життя, життя, любові. Дітей, якщо це можливо. Я хотів бути нормальним сімейним чоловіком.

Що здивувало мене, нехай стикається з ним, наявність деяких молодих жінок. вона 10 або 15 років молодше мене, але як тільки вона дізнається, що я прийшов з афера і не маю дітей, вона відразу ж зацікавила мене. Чи був випадок раніше? Ні, речі трапилися в моєму житті, але я використовую для того, щоб зірки в небі повинні з'єднатися так, щоб я, звичайний жорсткий працівник, хотів би молодим дівчатам. Я не можу боротися, чесно.

Пошук другої половини Мінуса почав проявлятися пізніше. Звичайно, я, як «похилого» джентльмена, довелося приїхати до ресторанів, зробити подарунки, сміятися і в цілому, в будь-який спосіб чистити перед дамами серця. Але десь всередині, я підхоплю це не може йти назавжди. Цукерки і період букета не назавжди. Ха, наїв. Точно, назавжди. Інакше, ніхто не зацікавив свою компанію. Що ми робимо? Почати себе разом і почати говорити з жінками вашого віку. Очевидно відповідь, але ... І це не так просто.

Я не знаю, що коли, але жінки 40+ років не ходили далеко від молодих поросят. Але в своєму віці вона виглядає безглуздо, я допускаю. По-перше, перш ніж це було схоже, кожен в країні працював. Чоловіки на роботі важче, жінки трохи світліше. І все приносило деякі переваги, не сором'язливі роботи. Він був однаковим в домашніх умовах. В той час як людина підбирала щось в гаражі або на балконі, збиваючи деякі дошки з цвяхами і закріпивши речі навколо будинку, жінка знав, що щось потрібно варити або зняти. І ніхто не хоче жити в порослі, це факт.

Чи працює людина чи ні? Для людей, які працюють важко. І ці дні, все, здається, перевернувшись вниз. Я розповідаю тебе. Ось один я зустрів онлайн. У квартирі, 42 роки. Він працює в салоні краси, бо він не може сидіти з сином. Він також йде на йога і медитація. Так з цієї причини вони не встигли варити або навіть чистити квартиру іноді. Жінка, зрозуміти? Добрий день. Коли я вперше побував на своєму будинку, я хотів розкачати рукави і протерти бруд. Оскільки пил на стінах не можна назвати.

«Нікіта, я розумію все, але в сучасних реаліях я, і не тільки я, не маю наміру бути домовласником.» Давайте просто найняти жінку і дайте їй чистити і можливо приготувати. Ми найняти один одного і не зіпсує один одному нерви. Нагадуємо мене про мого першого вчителя з школи. А пачок однаковий на голові, а окуляри. І що потрібно зберегти час, дійсно? На телешоу або що-небудь? В той час як незнайомець чистить будинок?

Так я ще один і навіть живий. Немає нічого спільного з деякими жінками. Поширення, поверхнева нецензія і нічого іншого. Здавалося б, що в певній точці було згортання і всі вони спокушали. Хоча б я був, що враження. Я не знаю.

Ось що я думав. Мапа Я повинен просто взяти інший шлях. Я роблю все життя, але принаймні я зробив гроші. І є жінки, які також проводять роки роботи в інших країнах. Я впевнений. І можливо, що ми збираємося разом? Нехай навіть не вдасться з'єднати два слова, або сама себе буде страшним, навіть з косметикою, навіть якщо. Але в повсякденному житті ми можемо влаштувати один одного. І це, я кажу вам, є одним з найважливіших аспектів кохабітації. Дуже дякую.

Не завжди подобається. Я використовуюсь для фасування спідниць і будь-хто може говорити. Я кохаю, як це, нічого. Але як я виросла старших і як працююча людина, мій погляд на життя і людей змінився. Зараз зацікавили щось інше. Я люблю це, коли людина працює і не несе відповідальності. Хто знає, чи це називається старим віком чи ні? Я навіть не маю півкету, де працює час? І якщо мова йде про це, я буду направлятися на громадському транспорті на 55? Ег, життя. Ви ніколи не знаєте, що буде з вами завтра.