Коли минуле зустрічає Майбутнє, або Історія недорогої Матері-на-лизьким, що не приймає сучасного способу життя

Коли Алушка зустрілася з майбутнім мамою, вона була морально готова. Після всього, є випадки, коли зв'язок між дочкою-завдяком і матір'ю нареченого, щоб покласти його м'яко, напружено. Це щось, що сидитьком, книги та жарти напишіть про те, але це одне, щоб сміятися на телешоу, і зовсім інше, щоб стати одним із своїх героїв. І навіть якщо Алла дозволяла такому розвитку, вона чітко не розуміла її масштабу. Від першої зустрічі: Лариса Євгенівна була старшокласною пам'яткай

І все буде добре, якщо вони не повинні поділитися однаковим живим простором на рік і навпіл. Однак, після того, як це безпечно сказати, що шлюб Алли та Сергія буде остаточним. Тестий

Чому так важливо для деяких людей пам'ятати минулий

Лариса Євгенівна, народилася в 1969 році, була безперечно сильна жінка. Вона підняла сина і спробувала дати йому кращий. Для цього працювала з ранку до ночі в обліку, що негативно позначається її характер. Вона була нещастя з життям. Тексти пісень, а це означає: І життя всіх людей навколо вас, щоб бути чесним, теж. Тому в її пізніх роках Лариса Євгенівна не мала друзів або подруг, і навіть з сусідом вони не говорили за останні п'ять років. Син Сергій був Радість в її житті.

Тому поява Алли стала справжнім випробуванням для обох з них, і все почалося з першої хвилини, коли мама почувалася про те, що син був дитиною. Нарешті одруживсяй

Сам Сергій був бейлером до 30 років, але був повністю зачарований обраним. Вони зустрілися з ДТП, на зупинці тролейбуса. В кінці зимового вечора трафік був припинений, і два заморожені пасажири швидко знайшли загальний грунт. Лариса Євгена все ж вважає, що син його з того моменту, як при заміні.

- Я не зроблю вас супом, розмітивши мої слова. Я маю на увазі, що вона знає що-небудь про роботу будинку. Що таке робота, що вона отримує на 10 ранку?

Після першої зустрічі, як молодий оголосив, що вони готували на весілля. Вона відразу ж назвав це рішення неправильно. По-перше, вони тільки відомі один одному за пару місяців. По-друге, дочка Вона не схожа на слово.

Але Сергій тільки подарував на цих носках і поставив матері перед тим, як він рухається прямо зараз, або вони живуть разом протягом деякого часу, поки вони не заощаджують на скидання квартири. Реплимно, її мама домовилися жити разом. Вона не хоче, щоб її син йти. Тексти пісень, а це означає: А потім вона вирішила, що вона може змінити його розум, коли вони жили разом. Відкрийте очі, щоб говорити.

р.

Більшість всіх, Лариса Євгена плуталася з професією свіжовипечених родичів. Алла працювала. консультант з маркетингуЦе віддалено. Що означає, що вона витрачала більшу частину свого часу в домашніх умовах. У розумінні мати-в-прави, пошуку будинку неспішного відновлення замовлення, приготування їжі, рукоділля та інших неприємностей. Що ще можна зробити вдома?

Тому спосіб життя молодої і успішної жінки не було зрозуміло. Що таке, як сидіти в домашніх умовах і робити нічого? Оскільки така робота Лариса Євгенівна не врахувала на роботу. Ви повинні піти на роботу, і якщо ви можете це зробити в домашніх умовах, Яка робота.? Алушка, яка сидить на своєму ноутбуці з ранку до ночі або розмов на телефоні, принесла нестерпним стражданням її мати-в-право.

Остання солома була появою нового обладнання в квартирі, яке, згідно з матір'ю Сергія, дозволило Алла зробити нічого на всіх. Смарт робот пилосос Це було набагато краще, ніж старий вакуум і вивів пил навіть від старого дивана. Обід і вечеря періодично приготували мультикокером. Однак, більшість з усіх, Лариса Євгенівна була відлякута електричним чайником, який може перетворюватися на телефоні в іншому приміщенні.

- Коли я був молодий, у нас немає всіх електричних речей. Вони зробили все своїми руками і не гірше. Я хотів би уявити, скільки це задоволення. І все для чого не вийти з дивана? Поверніть пил і зламайте спину.

Лариса Євгенівна підняла Алла на своєму мозку практично постійно. У своїй роботі, чоловік, який пішов на 9pm і повернувся в 7pm, був схожий на "які нормальні особи". Але це те, що Лариса Євгенівна думала. Вона також вірила, що її дзвінки і листування в Інтернеті Алла нічого не заробляє, але життя. за рахунок синай

Що робити, якщо мати-в-право не приймає дочку-в-праву Алла була сильною гайкою, і не піддавав провокації. Я можу носити навушники і не чути на всіх. ламентаціяй Після всього, Сергій попередив, що ці кілька місяців не буде легко. Жінка не хоче скаржитися на маму, крім того, вона працювала над дахом: онлайн інтерв'ю, курси, захист проекту, вам все ще потрібно якось зробити фінансовий звіт. Але один день, навіть її терпіння зламали.

550284 р.

- Повернутися до вашого пилососа на третій годину. Що він вакуумує? Я повинен очистити передпокій. Машина Сатана, це все. Я не знаю. Що ви будете робити, коли дитина народжується? Закупи хостинг » Я не гонна нехай мій онук слідувати деякі залізо хлопець.

Шановний Лариса Євгенівна ...

Alla закрив її ноутбук і, намагаючись контролювати себе, спробував формувати думки. Вона знала, що вона живе в чужому будинку. Але я також знав, що це не буде довго. І зв'язок з матір'ю і чоловіком протягом тривалого часу. Але вона не переносить таких коментарів.

Габаритний зображення

до Ви бачите, мої гроші також йде на корисні рахунки. І купити ліки, до речі. Ми також купуємо продукцію від Seryozha. До речі, він має проміжок оплати, тому я працюю так важко. Пилосос від попередньої квартири.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. До цього вона тільки жартувала або мовчазно ігнорувала репроші. Не підозрював, що син не може впоратися з фінансово. Здавалося б, що просто зателефонуйте і сидячи в Інтернеті не може заробити гроші.

Сергій, слухання дружини, деталі розмови з матір'ю, було просто дивним. Він не знав Ларису Євгену з цієї сторони. Афіша дупи Вони отримали набагато швидше, і через місяць після того, як юна пара остаточно пройшла. Після того, як було зрозуміло, що Алушка була в положенні. Не хочу говорити про цю маму. Але коли він став очевидним, Сєрозха наполягає на передачі хороших новин.

Габаритний зображення

«Ми чекаємо на поповнення, ми приймаємо вітання!»

На зустрічі з Сергієм не забув нагадувати йому про те, що він мав.

- Побачити її, вона ще не віддала, і вона вже приймає подарунки! Звісно, сидячи в домашніх умовах не змусить грошей, тепер потрібно подарувати все. Як вона збирається малюків? Вам не потрібно натиснути кнопку пральної машини. У моєму часі ми зробили все своїми руками, тому ви зрости так добре.

Для Сериозга це була остання солома. Він зрозумілий, що він повинен зробити вибір: мати або Алла, і третій не був представлений. Коли він сказав Ларису Євгенну, що вона була абсолютно неправильною, це був реальний удар до матері. І за пару місяців після того, як вони не говорили. Але все ж Лариса Євгенівна не хочу бути самотніми для відпочинку своїх днів, тому вона приймала апологію з сина. Але вона не зробила нічого кращого для своєї дочки.

Ситуація змінила трохи, коли народився онука. Він був названий Євгеном після свого діда, і він, нарешті, розтопив його серцю матері. І навіть Алла припинилася така погана дочка. Дитина добре занурюється, завжди чисто, будинок в порядку. Але не існує, шемале Він є тим, хто придбав нову сатину машину. Непросто. пам'ятка І в той же час намагатися переходити в яскраве майбутнє.