Направляючи на вокзалі, чекаючи поїзда, дитина працює до мене і просто проповіді на мої кросівки, я вже не похилий.

Кожен батько є викладачем. Він переживає один навчальний момент після того, щоб знайти спільну мову з дитиною. І іноді знаходить - комфортний для себе, але абсолютно непридатний для інших. Що робити, якщо дитина сльозить всі візерунки і шуму? Поговоримо з ним. "Сайт"й

Направляючи на вокзалі, чекаючи поїзда, дитина працює до мене і просто проповіді на мої кросівки, я вже не похилий.

Навчальний момент Я сидю в залі очікування залізничного вокзалу, до поїзда на годину і половину. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Поруч з лавкою сидить молода мама, а її потомство 4 років щітки навколо залу, як пекло і шумує. Точно, він кричущий, як різати. Дівчина не піклується про нього. Застрягти в телефоні і періодично витягти дитину. Але відчайдушний, мабуть, вже навчається: мати робить більш шумом для видимості. Ні одна з гонни замішати вуха.

А потім малюк запустив мене, 30-річний дядько. Стопи, спиниться. Приїжджайте прямо і посипаємо на мої кросівки. Я навіть плутав сюрприз. Що про маму? Вистачить для лізики: «Lesha, ви не можете це зробити! й

Ви думаєте, що молодий бульб зрозумів свою помилку? Ні! І тоді він знову побігає і спіє, націлений на обличчя. Я був готовий. Він отримав вгору і spat прямо в його білявка чол.

Хлопці раптово розірвали над станцією і кинулися до матері. Він скаржав про зло-дякоть, що псує його. Дякуємо, що мій мама вийшов з підвішеної анімації і нарешті приділяв увагу тому, що сталося.

"Чому ти навіть у собі?" Що ви робите? Тексти пісень, а це означає: Він невеликий, це не так? Ви повинні розуміти, що ви робите! На мене прийшли гістеричні звинувачення.

Я занурив свої пальці на мій розум і пішов над адмонією Мадама: Він розуміє, що це погано. Він добре знає. І він мене плітає двічі перед вами, так що я обачу тебе. Я можу повернути його відразу. й

Моя мама все ще розповіла мені щось в високих тонах, відкинувши її руки. Але я кладу навушники, і я впав в приємну передсвяту фантазію. "Я думав, "що я не ходив до педагогіки після школи". Я все ще був великий вчитель. й

Що робити з неслухняною дитиною? Якщо герой цієї історії зробив право чи ні до тебе, шановний читач. І ми "Сайт" Ми вирішили дізнатися, де лежить джерело дитячої агресії.

Психологи пояснюють цей спосіб. У дитини сердитися і боляче, коли Він не може отримати те, що він хоче.й Дорослі, до речі, роблять те ж саме.

Дитина роздратована і сердитися, коли він зіткнувся з перешкодою. Він захотів цукерки, і вони дав йому яблуко. І стежте за обмеженням покарання, дитина може навіть «розгорнути». Покарати надмірно або залишити поганий роздягається роздягається, щоб затвердити подальші вибури агресії.

Іноді просте малюка. копіювання реакції дорослихБатьки та навіть дитячі педагоги. Якщо у своїй сім'ї батько любить підняти голос або навіть підняти свою руку до своєї матері, дитина, швидше за все, «знаки» негативна поведінка і слова від нього. Психологи радять з'ясувати зв'язки від дитячих очей і не приниження партнера з дитиною. В іншому випадку він перестає слухати кому, хто знецінився авторитетним дорослим.

Навчальний момент: любов, турбота та своєчасне реагування Парадоксально, але дитина страждає від агресії дитини. Я не хочу грати. Дитина перебуває в постійному страхі і роздратування, і це робить його нещасливим.

Люблю і торіонувати слова іноді знімати гнів краще, ніж запікання. Фізичне насильство неприпустимо в навчальному процесі. Попри те, що ляпас на алеті може бути лише ляпасом на алеті без пояснення вашого мотиву. Він чув, його проблема готовий вирішити. У той же час батько не має наміру зіпсувати погану поведінку.

3250Р. 3700Р.

Ще один важливий навчальний пункт: дитина не повинна показувати фільми та програми з сценами жорстокості та насильства. Його психіку не може перетравити такий матеріал.

Дитина є дзеркалом батьків До енергії у дитини не «забрудний» він повинен розбризти його. Давайте дитині фолієві друзі, дайте безкоштовне реінансування до фантазії в науково-спортивних клубах.

Діти копіюють поведінку батьків. Якщо мама або тато дружні і пололюють один одному і іншим людям, їхня дитина візьме свою модель поведінки як приклад. З такою ж простотою, дитина копіює пориви рогівки і гніву, вироків і образів.

Якщо мама вважає її невдоволенням, дитина обов'язково вважає її відторгнення і відчуження. Він занурюється в відчуття самотності, і він руйнівний для малюка. Щоб привернути увагу батьків, це стане ще складною.

Прийняття дитини як він або вона є важкою місією для будь-якого батька. Але вона породжує світло, яке підсвічує і загоює весь забіг. Потужність любові, як ви знаєте, неоцінюється.