Я запитав чоловіка, щоб взяти мене на ринок міста, але він відмовився, я зрозумів причину, коли я вирішив піти там себе.

Багато людей хочуть знати, які жінки думають. Не дивно навіть фільм про це з Мель-Джібсоном в головній ролі. З іншого боку, це не завжди простий для жінок, щоб зрозуміти, що відбувається в голові представників протилежного сексу. Ось чому історії, як ми хочемо розповісти сьогодні.

Пілінги Що думають жінки? У випадку нашої героїні, коли вона вирішила піти в іншу країну, щоб заробити гроші, досить легко зрозуміти її мотивацію. Вона і її чоловік має дві дочки, які вирощували. Сімейні стосунки більше не використовуються.

І тут дума регулярно приносить з Італії хороші гроші, які поповнює їх сімейний бюджет. Я також знайшов місце для моєї сестри. Ми також підтримали це рішення. Про всі проблеми і залишити їх в минулому.

Спочатку жінка в Італії не була легкою. Але мені довелося вивчати мову і звикли до неї, які я хотів. Вона повернула додому тільки раз на рік, а потім повернулася до роботи. Вона регулярно дала дочкам великі суми грошей. І з часом вдалося купити квартиру. І мій чоловік отримав щось.

Він, за порадою дружини, зробив відмінний ремонт в загальному будинку. Жінки не помітили, як пройшли 15 років. вона 60 років, і вона втратила руки. Я нарешті мав йти додому.

Р

Пелюшки: Як виглядають різні речі. Інші будинки, люди, оточення. І наш герой не так само, як і раніше. Про три тижні після повернення, коли жінка нарешті звикла і вирішила повернутися до свого колишнього життя. Я хотів почати з саду біля будинку.

Кілька днів жінка попросила чоловіка взяти її в місто на ринок для розсади. Але він не сказав. Людина зауважила, що у них достатньо грошей, вони можуть купити все самі, чому ви хочете зробити цей сад? І, коли аргументи були над, він знайшов термінову роботу і пішов на бізнес.

У суботу, коли чоловік пішов знову, наші героїні не могли стояти його і пішли в місто, на поїзді. Прогулянка по ринку і вибираючи розсаду, вона помітила чоловіка в натовпі. Він ходив поруч з жінкою, яка була набагато молодша, і дівчина з 13 років.

Жінка почала думати, що це може означати, коли вона почула, що дівчина сказала чоловікові. Не було сумнівів, що він мав ще одну сім'ю і дитину. Вони не прийшли до них, а ноги перетворилися в бавовну. Чоловік і його родина зникли в натовп.

Повернувшись додому, наш герой назвав її дочкою і попросив їх відвідати терміново. Вони знають все про життя батька. Спочатку мій мама не міг вірити це зради. Про це заявив, що в один раз вирішив не заважати, адже рано чи пізно батьки повинні з'ясувати себе. Наймолодші додали, що неважливо, як скручуються, але зараз їх сестра виростає, тому вони не хочуть заважати їх.

р.

Коли чоловік повернувся і зрозумів, що його секрет був виявлений, він навіть визнав, що тепер він трохи простіше. Він не хоче залишити нашу героїню. Але в той же час занурення дочки також не збирається залишити і продовжить допомогти їй. Рішення має бути ухвалено самим дружиною.

р.

Пілінги Та вирішив подумати, перш ніж зробити її вироком. Що ви думаєте про це? Якщо я був на місці нашої героїні, я залишаю все, як це, або я відправив чоловіка до своєї нової дружини і дочки? Поділіться думками в коментарях. Цікаво, як ти відчуваєш про цю ситуацію.