Я запитав чоловіка, щоб взяти мене на ринок міста, але він відмовився, я зрозумів причину, коли я вирішив піти там себе.

Багато людей хочуть знати, які жінки думають. Не дивно навіть фільм про це з Мель-Джібсоном в головній ролі. З іншого боку, це не завжди простий для жінок, щоб зрозуміти, що відбувається в голові представників протилежного сексу. Ось чому історії, як ми хочемо розповісти сьогодні.

Я запитав чоловіка, щоб взяти мене на ринок міста, але він відмовився, я зрозумів причину, коли я вирішив піти там себе.

Пілінги Що думають жінки? У випадку нашої героїні, коли вона вирішила піти в іншу країну, щоб заробити гроші, досить легко зрозуміти її мотивацію. Вона і її чоловік має дві дочки, які вирощували. Сімейні стосунки більше не використовуються.

І тут дума регулярно приносить з Італії хороші гроші, які поповнює їх сімейний бюджет. Я також знайшов місце для моєї сестри. Ми також підтримали це рішення. Про всі проблеми і залишити їх в минулому.

Спочатку жінка в Італії не була легкою. Але мені довелося вивчати мову і звикли до неї, які я хотів. Вона повернула додому тільки раз на рік, а потім повернулася до роботи. Вона регулярно дала дочкам великі суми грошей. І з часом вдалося купити квартиру. І мій чоловік отримав щось.

Він, за порадою дружини, зробив відмінний ремонт в загальному будинку. Жінки не помітили, як пройшли 15 років. вона 60 років, і вона втратила руки. Я нарешті мав йти додому.

Я запитав чоловіка, щоб взяти мене на ринок міста, але він відмовився, я зрозумів причину, коли я вирішив піти там себе. Р

Пелюшки: Як виглядають різні речі. Інші будинки, люди, оточення. І наш герой не так само, як і раніше. Про три тижні після повернення, коли жінка нарешті звикла і вирішила повернутися до свого колишнього життя. Я хотів почати з саду біля будинку.

Кілька днів жінка попросила чоловіка взяти її в місто на ринок для розсади. Але він не сказав. Людина зауважила, що у них достатньо грошей, вони можуть купити все самі, чому ви хочете зробити цей сад? І, коли аргументи були над, він знайшов термінову роботу і пішов на бізнес.

У суботу, коли чоловік пішов знову, наші героїні не могли стояти його і пішли в місто, на поїзді. Прогулянка по ринку і вибираючи розсаду, вона помітила чоловіка в натовпі. Він ходив поруч з жінкою, яка була набагато молодша, і дівчина з 13 років.

Жінка почала думати, що це може означати, коли вона почула, що дівчина сказала чоловікові. Не було сумнівів, що він мав ще одну сім'ю і дитину. Вони не прийшли до них, а ноги перетворилися в бавовну. Чоловік і його родина зникли в натовп.

Повернувшись додому, наш герой назвав її дочкою і попросив їх відвідати терміново. Вони знають все про життя батька. Спочатку мій мама не міг вірити це зради. Про це заявив, що в один раз вирішив не заважати, адже рано чи пізно батьки повинні з'ясувати себе. Наймолодші додали, що неважливо, як скручуються, але зараз їх сестра виростає, тому вони не хочуть заважати їх.

Я запитав чоловіка, щоб взяти мене на ринок міста, але він відмовився, я зрозумів причину, коли я вирішив піти там себе. р.

Коли чоловік повернувся і зрозумів, що його секрет був виявлений, він навіть визнав, що тепер він трохи простіше. Він не хоче залишити нашу героїню. Але в той же час занурення дочки також не збирається залишити і продовжить допомогти їй. Рішення має бути ухвалено самим дружиною.

Я запитав чоловіка, щоб взяти мене на ринок міста, але він відмовився, я зрозумів причину, коли я вирішив піти там себе. р.

Пілінги Та вирішив подумати, перш ніж зробити її вироком. Що ви думаєте про це? Якщо я був на місці нашої героїні, я залишаю все, як це, або я відправив чоловіка до своєї нової дружини і дочки? Поділіться думками в коментарях. Цікаво, як ти відчуваєш про цю ситуацію.