Глафира Тарханова стала матір'ю на п'ятий раз і вибрав незвичайну назву для своєї дочки

Сонце Глафира Тарханова - тепер вона матір її дочка. Останнім часом у персональному блозі акторки було повідомлення, яке тепер у сім'ї завершено набір. «4 син і дочка дарування. Ми були великі, вона допомогла мені так багато, написав актриса. Старший. глафира Шукаємо приїзду нового члена сім'ї.

Глафира Тарханов, разом з чоловіком Олексій Федеєв, не кажучи вже про свою сім'ю. У зв’язку з технологічними роботами, у зв’язку з технологічними роботами. Здавалося б, вони просто зроблені для одного, як зовні, так і загартованого. Це, ймовірно, що пари, коли вони кажуть «все». І були спільні мрії - велика дружня сім'я, де багато дітей, миру і гармонії. В одному з інтерв'ю Олексій зарекомендував, що він допоміг дружині і зародився в домашніх умовах.

Діти Глафира Тарханова та Олексій Федеєв Сім'я Глафира Тарханова та Алексей Федеєва можна назвати Старими відхиленнями. Шукаєте їх, ви можете подумати, що вони з іншого століття. Хоча Glafira любить модні наряди і красиві фотосесії. Сама Глафира має брата Мирона і сестри Ілларію. Для того, щоб не відступати від традиції давнього часу своїх дітей з Олексієм, вони також називають давньоросійськими іменами. Найстарші, Корні, будуть 16 цього року. Другий син Ермолай, народився в 2010 році. Третя Горда, народився 2012 р. Наймолодший син, Нікіфор, тільки 7 років.

Габаритний зображення

Хто народиться п'ятою, сім'я не розкрила. Вони не захотіли знати, що вони будуть мати. Як пише Глафира, «Найважніше народжувати нову людину». А ще мрія акторки прийшла вірно – вона дочка. Глафира часто скаржала, що хоча в будинку п'ять чоловік, вона не могла бути принцесою. Кожен потребує своєї участі. Як ім'я дочки сім'я не відразу ж звітувала. Хоча вибір ім'я для майбутніх батьків дитини вирішив практично відразу. Так дівчина була названа Люцерія - давньоросійське ім'я.

Батьки неймовірно щасливі з новим доповненням своєї родини. Може бути зараз Glafira і Alexei зупиниться, або можливо, в пару років вони вирішили, що вони потребують іншої дівчини. Пара ледь показує своїх дітей в громадських місцях. І вони рідко стають учасниками гучних подій. Вони віддають перевагу зберіганню домашнього комфорту і любові. Звісно, глядачі хочуть побачити дивовижну акторку на телевізійних екранах. Останнім часом Глафіра бере участь у декількох фільмах. Скоро буде на екранах телевізора.

І ми хочемо побажати молоду матір’ю і новонароджених князі добробуту і здоров’я. З цим захистом чотирьох братів дівчина абсолютно нічого не боятися в цьому світі. Нехай він успадкує красу своєї матері, її щаслива доля і переконливий характер. Дуже скоро ми побачимо Tarkhanova Junior в деяких ролях на телебаченні. Під опікою братів та батьків виросте малюк.