З лікарні після довгого лікування, але я не щасливий про це.

Це нормальна ситуація в сім'ї: хтось віддає перевагу Український Після довгого дня на роботі. А хто має досить низькожирний йогуртовий салат і деяку курку. Це смаки людей і якщо вони зручні з ним, чому б не? Якщо у вас немає проблем зі здоров'ям, втрата енергії або нервозності, то харчування ідеально підходить для вашого поточного способу життя. Не більше, не менше.

Так само йде на все інше. Якщо ви відчуваєте нормально в відносинах, ваша друга половина також, здається, не скаржаться - тоді все добре для вас два. Не варто слухати пораду друзів «психологів» або друзів з «багатим життєвим досвідом» для покращення вашого розуміння. Навпаки ви, ймовірно, змусите його гірше. І в кінці ви будете прогинути. Безкоштовні поради, які варто нічого, як, насправді, і хтось інший погляд на життя.

Після тривалого лікування не дуже приємних захворювань, і повернулася додому, я не був дуже щасливим. Я не можу судити мене, я не погана людина. Я хочу, щоб я потурбувався про шлюб і мій почуття миру, коли я з коханою людиною. І мій чоловік має дуже специфічний характер, який найбільше безпосередньо впливає на погоду в нашому будинку. Як правильно? Я збираюся розповісти про це.

Мій чоловік і я віддався до нашого весілля. Ми проживали в оренду квартиру і все здавалося нормальним. Я спробував зрозуміти потреби кожного, і він був шахтним. Не думайте про це. Іноді люди мають дивні звички, нічого більше. Я захоплюю завісу у ванній кімнаті. Андрій не знає, як взяти душ без неї, щоб не залити все навколо нього. Трохи змін, я думаю. Але чому б не обговорити це?

Після весілля мій мама з'явився в моєму житті. Ще точно, я знав її перед, але перед кільцем на моєму пальці Ірина Василівна не проявляє себе. А потім... Попри те, що вона раптом почала приймати активний інтерес до свого сімейного життя сина та активно дасть йому поради щодо цієї справи. Ви знаєте, для деяких людей, час припинили в дні своєї молоді, тому вони тримають мислення з старими візерунками. Що я думаю, це просто скорочений сьогодні.

З лікарні після довгого лікування, але я не щасливий про це. р.

Після того, як мій мама вказав, що мій чоловік був головою будинку. І він отримує все краще, перш ніж у нас є діти. Найшвидший шматок, телевізор дистанційно, вибір дозвілля. Все це повинно бути прийнято рішення про його частину. Він приносить більше грошей в будинок, може зробити більше роботи і все, що. Ви знаєте. Після того, як мій чоловік і я був разом. Не було ніяких розмов. Моя мама прийшла і вирішила.

І знову змінився мій чоловік. Багато речей, які він почав шукати пальці, не потрібно зберігати на одязі, відпочивати, їжі. Ми зупинилися в супермаркеті і магазинах, спираючись тільки на ціни на чек. З одного боку я був сумним, бо мій чоловік не почувався себе добре. З іншого боку, життя пішов, і мій шлюб знову переходив в правому напрямку.

Ми живемо в квартирі, але це нормально. Ми збираємо гроші на перший іпотечний платіж, і ми робимо все так далеко. Як мені, я не звик до життя на великій нозі. Я хотів би жити, ніж жити. За нашими підрахунками, якщо ви економите, як мій мама-в-право хоче і відмовляєте все, розмір, необхідний для внеску, буде зібрано з нас на рік раніше, ніж якщо ми живемо нормальне тихе життя. За рік!

Постраждати, бути постійно під впливом стресу, щоб легайн протягом року. Чому? Це неспроможність. Але нещодавно відреставрований мама-в-право стоїть на цьому погляді. І поставив сина в ньому. У своєму розумінні потрібно постійно кидати десь, поспішати. Повісити мову на плечі і очі на підлогу. А потім, за віком шістдесяти, відпочивати. Вона була в лікарні, очевидно.

9832513р.

У мене є різна думка, і це робить мене чудовим почуттям. Я вірю в цю ситуацію. Але з страху або деяких дуже міцних насадок він не хоче визнати, що його мама може бути неправильною. Що в її часі, можливо, було потрібно копати землю рігом і тільки в цьому випадку можна було якось десь до гачка. Але це дуже різні часи. І ця стратегія просто не працює.

До речі, ще одна новина: тепер Ірина Василівна вимагає, щоб ми терміново дали своїх онуків. Оскільки мама-в-одному відчуває, що «на скільки часу працює» і вона просто повинна розуміти одну або дві карапи на всіх витратах. Наші плани та плани майбутнього життя не мають значення: це не проблема, яку ми не діяли раніше. Ми витратили так багато часу будівельні відносини, і всі ми повинні зробити був одружений і піти в ліжко і мати дітей.

Про нас І після того, як я письмовий, ви думаєте, що я погана людина, тому що я не дуже добре, щоб зробити мій мама в житті з чоловіком? Я не маю на увазі, що вона повинна повернутися до лікарні. Якщо вона або я переїхала кудись далеко... Не гірше. Дійсно? Всі права, я запустив, я гона варити дружину ребра, він запитав мене. Він є лідером у відносинах, знову. Як я можу забути, що перед? Я просто не збираюся думати її.