Моя сестра тримала заливку на мій чоловік, але тепер все чарівно змінилося.

Будь-який, але фуршет Більше варіантів життя, ніж бідні. Навіть у відносинах. Навіть незважаючи на сильний характер або не зовсім приємна поведінка. Гроші, як кажуть, вирішує. Але, щоб бути чесною, яка завжди була справа. І не потрібно пам'ятати казки про чарівні бджільці, які завжди були щасливими. Як показує практика, такі випадки є тільки винятками, які підтверджують правило.

Сучасні жінки розуміють це чудово, тому зараз з вогнем вдень, як не знайти дівчат з плакатами музикантів в кімнаті на стіні. Тепер дарують всім багатим, успішним, з яхтами і пароплавами. В цілому це нормальна тенденція. Хоча вони точно знають, що вони хочуть, і що вони хочуть. Деякі благ, молодше покоління, що є меркантилією, а інші оцінюють його за «субер». І ми вважаємо, що вибір партнера – це чистий персональний процес, і ті, що навколо нього не повинні доглядати.

Вона сказала, що чоловічі гонщики найчастіше виявляються жінками. Не дивлюся, я розповім тебе. Це спорт для багатих людей, які знають, як взяти ризики і йти на нозі. Яка дівчина може не схожа на ці якості? Про свій характер, моральність, ставлення. І чому? Якщо людина є успішним, відпочинок вже вторинний.

Він був однаковим з моїм екс-людом. Справжній, розумний, чарівний і дамський багатий. Він лікував мене, як я був останню дівчину в світі. Він пішов від хлопця, який дуже любив мене. Я впав дупу з квітами і запросив вас в будь-яку точку. У той час він був «пробиваючим» молодими та науковцями. Я ніколи не був гарячим, крім того, що ми насправді зламали. У той же час він мав величезний вій у віці 29 і великих вушних вухах, як під ключ. Але після декількох хвилин спілкування з ним ці риси почали здаватися «високим світлом».

Що я вдячний за те, що Кирило не змінився після весілля. Зазвичай це не так? Рутин, життя разом, домогосподарка перетворює чоловіка в жирну лазу чоловіка, який, як, вже має все. Жінка знаходиться поруч, не потрібно прагнути до будь-якого, просто знати себе, що недбалість і відпочинок на своїх лавках. Але не так. Продовжувати роботу важко, радувати мене частими сюрпризами, довели бути великим батьком до нашого сина. Я хочу, щоб мій чоловік був

Але моя сестра, навпаки, спустошила його за спину і на кожній зустрічі вона порадувала мене і чоловіка розлучення. Я маю гроші, і я зможу знайти когось краще. На деякий момент я був так втомився від своїх пропозицій, що я навіть мав припинити спілкування з нею. Тільки якщо це щось важливе або це сімейне свято. З іншого боку, я попередив бути зайнятим. Моя сестра, я нагадую вам. Я не знаю, що весь цей час Кирило був дуже активно зраджувати на мене і не розглядав нашу шлюб щось особливе за принципом.

У будь-якому випадку, ми розлучаємо зараз. Але я не тримую будь-яку грю проти Кирила. Він дав мені кращий син у світі. Він також залишив нам квартиру, машину і обіцянку завжди допомогти при необхідності. Крім того, він оплачує хорошу алімунію і кожні 2 тижні знижки на картку приємно. Після судового розгляду він сказав, що він повністю розуміє, що він зобов'язаний допомогти не тільки дитині, але і матері, тобто мене. Що я думаю, принаймні гідний.

Для моєї частини я можу похвалитися те, що я не входив в пляшку і попит від суду, що половина майна чоловіка дається мені і моєї дитини. Я добре розумію, що це просто не ярмарок. Законодавство є законом, але я не так в хмарах, які я думаю, що мої зусилля відчуження і можливості рівні шахти. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так, я не протестую, коли Кирило приїжджає до сина або просить бути з ним. Я відчуваю себе краще, дійсно.

р.

Я хотів би знову пам'ятати мій сестра, тільки її поведінка тепер, після моєї розлучення. У минулу пару років вона була трохи недбалою. Чоловік втратив свою роботу, іпотека втратила всі гроші. І з цієї причини вона вирішила приїхати до мене. Для того, щоб запозичувати гроші, щоб залишатися поплавкою. Але вона розчарувала на моїй частині. Я вирішив інвестувати всі додаткові готівки в бізнес, і за мене і сина пішов тільки на потрібну суму грошей, щоб бути досить протягом наступного року або півтора року. Він вірний і я спробував передати його до сестри.

У відповідь вона почала критикувати мене, спробувала взяти мене з життею, навіть спробувала випустити мене, щоб взяти кредит на неї. Але я залишився адамантом. І через кілька днів, на зустрічі з моїм, я дізнався, що моя сестра отримала йому. Що це цікаво, що він вже зробив більше, ніж я зробив, і зробив всі гроші, які вона потребує. Я не думаю, що це буде її останнього виклику.

Як це можливо? Він використовується для того, щоб стати справжнім ворогом. Фреак, з "парентними" грошима та рахунками країни. І тепер, всі раптові, я пішов за себе. Я знаю, що я, ймовірно, просто в неправильному настрої і нерві. Але вірити мене, в даний момент я вважаю, що мій чоловік ближче і ближче, ніж моя сестра. Що потрібно знати щось. Я не знаю, якщо я змінив і стає поганою людиною, або якщо я повністю плутаюся своїми моральними рекомендаціями. Щось змінилося в моєму розумі і я боїтеся, що це не в правому напрямку.