Найсмачніші страви з радянського дитинства, які можна приготувати зараз

Якщо я можу повернутися в час, перше, що я був готовий, фотих пастай Хто жив у Радянському Союзі за деякий час запам'ятовує цю страву. Підготовлено всюди, і студенти гуртожитку, і в фабричній їдальні, і кожна господиня. У нашій сім'ї макарони нав'я була коронна страва діда. Для мене це було реальне свято, коли мій дід пішов на кухню, щоб приготувати.

Згодом ця страва була забута. Але що дитячий смак макаронів – це не найвищий сорт з тушкованою олією. І це не просто паста, яка вже не варена в наших будинках. Редакція "Сайт" Я приготував для вас вибір смачних страв з дитинства. У нашій пам'яті ми не знаємо свого смаку. На обідній столі з'являються інші страви.

Флоатна паста з тушю – улюблена страва студентів. Я не можу пам'ятати, коли я купив тушку. Але я радий варити соус Bolognese або просто обсмажити фарш з цибулею і морквою. Пленті спагетті або пасти і смачна вечеря на столі. Мій син любить цю страву. І я розумію це чудово, тому що як дитина, я використовував, щоб плести макарони в наві з мого діда, як щік. І мій мама сказав, що ця страва була улюблена в студентському гуртожитку. Вони приготували її з натуральною рагою, яку можна отримати практично без проблем.

святковий салат Олів'є, до мене, в другому місці смачні спогади. Прийняття майонезу в СРСР стало справжнім випробуванням. Викинути на полки тільки до великих свят. Багато варених цей салат з вареною ковбасою. Але я більше люблю з вареною куркою. Магазин майонезу часто заміщено домашній майонез. Ви завжди можете приготувати стільки, скільки вам потрібно. Цей салат був приготований переважно на Новий рік, 8 березня і пару свят на рік. І приготував цілими чашами, щоб ви могли їсти до наступного часу. Сьогодні, все частіше я зустрічаю святкові столи, які не мають Олів'я, і ми варимо її в домашніх умовах тільки тоді, коли ми хочемо.

86508379

Другим салатом за попитом був «злиття під шубою». В будь-який час доби або ночі ми можемо придбати оселедець. У Радянському Союзі немає проблем з картоплею, морквою та буряками. Але майонез був числом одного рубцевого товару. Правильна товщина шарів салату говорить про кулінарну майстерність господині. А якщо всі кісточки були взяті з оселедця, то вже тягнути на території ресторану. І як зацікавити гостей, коли вдасться занурити ложку в шарований салат.

Смачні десерти з дитинства У дитячому садку найулюблені дні були дні, коли вони давали семоліну або вермикельський молочний суп. Це тільки торт Наполеона, який смакував краще. Сьогодні готують такі молочні захоплення. Хоча мій син і я дуже люблю ласощі до молочного супу з тонкою вермішеллю на вихідні. Не тільки ставлення до таких страв, які змінилися. Змінено ставлення до молочних і молочних продуктів. І я думаю, що всі ці маркетингові трюки і молоко в будь-якій формі залишаються корисними. Те ж саме йде на манну кашу. Ви можете їсти його, не тричі на день, звичайно, але вам дійсно потрібно.

І я пам'ятаю торт Наполеона, я кажу кілька слів про це. У кондитерських відділеннях і кафе немає тортів і тістечок. На будь-який смак, колір і гаманець. Я не думаю, що мій мама Наполеон краще. І він любить його дуже багато з дитинства, і завжди просить його бабуся запекти його на день народження. Коли вона попросила свого друга, якщо вона пам'ятала торт Наполеона, вона сказала, що вона прослужила її в школі.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Хочу повернутися і спробувати їх знову. Що були ваші улюблені продукти як дитина? Написати коментарю про смаки.