В автобусі з'явився жир жінки близько п'ятдесят дев'ятдесят, і в обов'язковому порядку сказав мені, щоб взяти дочку в руки і дати їй місце.

Один випадок навчив мене все. Як покласти чоловіка на своє місцей Ця історія стала для мене, коли я був у першому році в Київському університеті. Після проходження сесії я прийшов додому до Житомира. У вихідні з моєї молодшої сестри ми вирішили піти в наш бабуся, який жив у сусідньому селищі. В автобусі побігли кожну годину і не було проблем з ним.

В автобусі з'явився жир жінки близько п'ятдесят дев'ятдесят, і в обов'язковому порядку сказав мені, щоб взяти дочку в руки і дати їй місце.

Моя сестра була 6 років, але дівчина була вищою. Зберігаючи її на свій ляпас весь шлях був важким, тому я купив свій окремий квиток. Звісно, я не можу повернутися до свого улюбленого бабуся. Ми пішли в магазин і купили деякі солодощі. Пакет був дуже великим. Коли ми отримали на автобусі, пакет приймав весь простір під ногами.

Бабця жив на початку села, тому ми завжди купили квитки на початку автобуса. Щоб зробити це простіше, щоб виїхати і не турбувати інших пасажирів своїми сумками. Автобус вже підійшов до міського кордону, коли жінка з'явилася на боці дороги з величезною сумкою. Водій припинив автобус і допоміг жінці перетягнути її сумку в салон. І я знайшов його дивним, що вона не подякувала водію за допомогу. Хто знав, що пригоди не закінчили.

Наприкінці автобуса було ще два місця. Всі пасажири вже оселилися в своїх сидіннях і готували протягом години поїздки. Хтось надягнув навушники, хтось вже гасить. Моя сестра і я розмовляла спокійно і вона поділилася з мною, як перший рік школи був. Я не помітив, що жінка висить нам, як темний дощ хмари. «Зроби свою дочку в руках і дайте мені місце», - сказав жінка, подивившись на мені точку-бланк. Таке командування тону зробив мене безмовним.

В автобусі з'явився жир жінки близько п'ятдесят дев'ятдесят, і в обов'язковому порядку сказав мені, щоб взяти дочку в руки і дати їй місце. р.

«Я бачу, але я особливо купила свою сестру окреме місце, щоб ми могли б піти з нею комфортно,» Я відповів на іржі жінці, коли мова повернулася до мене. Але жінка не здавалося чути, що я сказав її. До речі, я був не сидів, але я не хочу, щоб скандалізувати мій молодший сестра. Вона зіпсована до мене з її цілим тілом і вона була жахом на очах. У нашій родині не прийнято говорити в командному тону. Моя сестра не знаю, що збиралася. «Порожні сидіння в кінці автобуса, і ми відійдемо на початку села», - продовжив я, сподіваючись, що жінка залишить нас.

Неприємна ситуація на автобусі Але жінка іржі тримала вішання над нами і дихаючи гучно. Інші пасажири не брали участь у сцені. Я навчаюся бути більш відповідальним, хоча батьки завжди навчають мене бути ввічливими до своїх літніх людей. «Ви можете залишити свій мішок в aisle, якщо вам подобається. Не завадить нас. Я очікував жінку, щоб побачити вакантні сидіння і прогулятися далі від нас. "Я бачив місця, але я далеко від нього, і ви можете переїхати, - сказала жінка в командуванні тону. Я не можу стояти таку грубість.

Автобус вирушив на дорожню дорогу і стрибнув на кожну купу. Жінки стрибали з ним, але відмовилися проходити через салон. Деякі пасажири вже переглядали наш діалог з інтересами. Не може стояти і просити жінку переходити і не блокувати проходження. Кілька пасажирів, підключених до нього, і автобус почав роу. Жінка зуміла відповісти всім в одному диханні. Потім автобус гальмував різко.

Як покласти чоловіка на місце Сумка жінки плавно поросла на вихід. Водій отримав від свого сидіння, відкрив двері і кладемо сумку зовні. Він потім попросив жінку залишити автомобіль. Він подав свій тариф. Жінка виглядала на нього з заспокійливим виглядом, але мовчазно отримала автобус. Продовжуємо маршрут. Була тиша в салоні. Усі, хто бере участь в процесі, розглядали цю ситуацію. Водій сказав прямо почути всю каюту: «Для цього тижня з величезною сумкою і завжди знаходить жертву, з яким сперечатися». Я ніколи не збираю її на мій автобус знову, тому я даю її скарзі на бос.

В автобусі з'явився жир жінки близько п'ятдесят дев'ятдесят, і в обов'язковому порядку сказав мені, щоб взяти дочку в руки і дати їй місце. р.

Ця ситуація вчила мене, що ви ніколи не можете бути грубими. У будь-якій ситуації дуже важливо, щоб ви перетворилися на іншу людину. І є люди, які завжди знайдуть причину сперечатися з кимось. Вони просто потребують негативної енергії. Як ми вийшли на автобус, моя сестра і я подякував водію і бажаю йому більш адекватних пасажирів на своїх рейсах. Він посміхався назад і сказав: "Включає підставу для ваших кордонів". Не можна сказати вам, якщо ви зробили право. й