Дочка прийшла до батька і побачила в своєму будинку дивну жінку, яка зауважила, що просто шукаючи після троянди.

Навіть в здавалося б щасливих сім'ях, іноді є історії, які не вписуються в голову. Це здається, що життя разом, а потім в якийсь момент хтось вирішує зробити щось приступним. Це те, як пара, які проживали разом за десять років перерви. Важко зрозуміти, чому люди обманюють. Можливо, потрібно звернути увагу на кожну справу окремо. Наприклад, в історії сьогодні все зрозуміло, хоча це не менш ізольовано.

Чому люди обдурити? Я повинен прочитати думку психологів. Неправомірно з нотуванням інших людей, крім свого основного партнера. Крім того, будь-яка миттєва фосцинація також не шкідлива. Погано, коли все закінчиться в брехні, зраді або екзаменах, вони кажуть, що кожен живе так.

У відносинах є сім основних причин невідповідності. Вони часто намагаються збільшити свою самооцінку. Також причина зради може бути проблемою у відносинах. Але замість розмови і намагатися вирішувати ці проблеми, вони шукають позитивних емоцій на боці.

Дуже цікавий випадок уникає. Є люди, які полегшують будувати кілька поверхневих відносин, ніж зануритися в одне глибоке. Ще одна причина зради може бути невибагливим. Тут необхідно мати можливість контролювати себе, але не всі досягають успіху.

Трохи рідше зустрічаються історії, пов'язані з хронічним обманом. У цьому випадку лояльність просто не входить до системи цінності людини. Крім того, дуже цікаві випадки пов'язані з компенсацією страху треазону. Я маю на увазі, що ви не знаходитесь тут, тому я отримав попереду себе. Сіма причина є недоліком хімії. Що таке, коли взаємна привабливість один одному зникає.

Головний герой цієї історії розповідає, що один раз прийшов до його батька. І раптом на подвір'ї, поруч з трояндами своєї матері побачили дивну жінку. Вона була чітко порушена нарадою, але батько спробував пояснити ситуацію. Він запровадив свою дочку Галину, яка нібито домовилися про те, як вона знала.

У Канаді за два роки працювала мама. Вона попросила дочку виглядати після батька і троянди. О, які троянди вона мала: багато сортів, різні кольори, і запах не може розповісти про що. Шукаю, як мій дочок не виглядав трохи.

р.

Жінка говорить про те, що вона звикла до свого батька регулярно: приготовлена йому, очищається квартиру. Але в певній точці я помітив, що він зробив себе. Я почав відвідувати мій тато рідше. А ще 6-й місяць вагітності відчуває себе. Не можна їздити в село, хоча б не так далеко.

А сусід у сільському краєзнавці сказав, що тоді як її мама заробляла гроші, батько знайшов ще одного, хто був «поглядом після троянди». Здавалося б, Галина допомогла чистити будинок і варити їжу.

Що ми робимо далі? В сім'ї нашої героїні мама завжди заробила більше грошей. Так, мій батько побудував будинок своїми руками, але переважно з дружиною гроші. Тоді вона запропонувала піти в Канаді протягом декількох років, щоб заробити багато грошей. До пенсії достатньо. Але мій батько не може чекати...

Р

Дружина героїні консультує її не заважати у відносинах своїх батьків. По-перше, немає доказів, крім непрямих. По-друге, розкажіть свою маму про все, по-справжньому, вказавши закінчення шлюбу батьків. Хто хоче їх розбити? Може бути краще чекати, нехай вони з'ясують його для себе.

692950 р.

Що ви думаєте про це? Що робити, якщо ви були героїні? Його думка, звичайно, поділилися в коментарях. Чи знаєте ви все, що ви знаєте в таких випадках, або ви повинні дозволити батькам вирішувати свої проблеми?

Категории

Смотрите также

Новое и интересное