Одного разу, коли ніхто не був додому, мій батько-в-правил мав дуже неприємну розмову з мною.

Більшість дорослих здатні добре відрізнити від зла і добре від поганих. Морські принципи людини У більшості частин світу, вони по-справжньому однакові. Допомогти родині, не відображати слабкий, захистити жінок і дітей. Все вкладено в наш генетичний і психічний код, тому люди використовуються для виживання і залучення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але ми також маємо моменти, коли старі, відомі правди називаються на питання.

Пелі, як батьки. Ми всі знаємо, що вони повинні бути любими і оцінені незалежно від того, що. У той же час значна кількість людей згодні з заявою, що якщо батьки самі погані люди, які погані, і продовжують поводитися таким же чином, то вони можуть і повинні бути ухилені. Так само, як і у дітей. Виявляється, що головними моральними постулами людського розпаду, якщо вони кладуть в рамку, яка не дуже зручна для нас. І цей факт кладе багато людей в повністю незручному положенні.

До останнього я не хочу сказати нікому про це, але зараз немає ніякої міцності. У моєму житті з чоловіком знову з'явився батько і мій батько-в-право - старий п'яльник, жінка і просто чоловік, який має абсолютно ніяку славу. Я не бачив його протягом 7 років, і якщо я не бачив його на всіх, я не пошкоджу його. На жаль, його здоров'я було дивно міцним. Так, очевидно, що всі ми повинні бути завершені.

Повірити мене, я не зробив помилку. Ця людина дійсно жахлива як я описав його. Я подружився з чоловіком, і як молодий дружина перейшов в будинок. По-перше, він жив з батьками в приватному будинку, так як там було порівняно багато місця, і там немає необхідності пересуватися. Я був простий дівчина, готовий зробити все для чоловіка. І це не те, що я зараз мав жити з чоловіком і батьками.

Моя мама і да дав нам деякі гроші, але ми вирішили не витрачати її, але покласти її в банк як початок купити окрему квартиру. Ні, мій шлях не так багато, як ви можете подумати. Але все ж це було щось. Я любив один одного, і я жив з надії для нашого тихого і щасливого майбутнього.

4715 р.

Єдина проблема була батьком. Як я сказав, що цей чоловік завжди був байдужим до пляшки. В результаті ви можете очікувати від нього. Скандалами, зламаними стравами і меблями, що застібається з ночі до ранку, і так далі. Мій чоловік не хотів вирішити це питання, незалежно від того, як я запросив його. Він сказав, що він не збирається ставити свою руку на батька, незалежно від того, що. Сама я можу пам'ятати, що це кілька скімерів між ними на вулиці, коли батько-в-завдячений, щоб зрозуміти, як страшний він був бажати.

Але найбільш невиліковний інцидент стався близько місяця до мого батька-в-право лівого дому. У другій половині дня, коли мій чоловік був на роботі, і мій мати-в-право пішов на ринок, мій батько-в-право наказав, що він хотів би мати справу з мною. Коли я зрозумів, що він намагався досягти, я був просто в ударі і кинувся тантруб прямо в тому ж місці. Я не хочу, щоб допомогти. Я не говорив про інцидент до чоловіка, щоб не викликати більше проблем.

Р

Через місяць батько-в-одному лівому домі самостійно. Не через що сталося недавно, немає. Виявилося, що старша сестра залишив йому велику кількість грошей. Тим не менш, близько 10000 доларів. Який він був дуже щасливим. Після того, як мислити кілька днів про можливості, які впали на голову, батько мій чоловік вирішив, що він більше не хотів залишитися в сім'ї. Він дав сина $ 2000, і він пішов з решти грошей десь, де вони заливають багато і не судять взагалі. Він навіть не подав для розлучення. Вона була плаваючою, як вони кажуть.

За 7 років, що він не був, мій чоловік і я зумів купити хорошу квартиру і рухатися. Єдиний плюс невеликого міста доступний нерухомість. У нас є син і тепер ми живемо, як ми завжди хотіли. Але батько-в-право з'явився знову на горизонті. І псує настрій гірше, ніж будь-які найсмачніші новини. Він вже зумів поговорити з Бонсом, повісити локшину про те, як він пропустив сина, як він хоче мені з онуком і яким непристойним і вирокливим матері-в-право, бо він не дасть йому законного чоловіка в будинок! Це те, що я розумію, чоловіче місто.

Він не забув старого боргу. Гроші мій чоловік залишив позаду. І сказав він. Ну, ти батько! Я можу дати вам нічого, якщо я не міг бачити вас знову. Я розумію, що він хоче переїхати в нашу квартиру, ми просто маємо трохи порожній номер. Але я категорично проти неї і я кажу його безпосередньо до мого чоловіка.

Габаритний зображення

Але Костя – джентльмен. Він любить своїх батьків і важко відмовляти батька, навіть якщо він робить. Я бачу його, намагаючись сидіти на двох кріслах, тому що він не хоче боляче всіх. Але це ще не працює, я впевнений. Морські принципи людини не сходження на будь-які ворота! Триває курорт. Скажіть мені про те, як його тато використовували для молоте мені довго. Я не хочу грати в цю картку, але я, ймовірно, буде. Що відбувається поруч, Бог знає. Але я буду захищати свою територію до останнього!