Моя дочка була щаслива з новинами, що вона одружилась скоро, але мій чоловік і я не запрошував на весілля.

Якщо Діти не поважають батькам У ранньому віці цей момент найчастіше приписується до банальної недосвідченості молодої пари. Це відбувається, коли мама і тато ще не мають достатньо знань, щоб підняти свою дитину. Або ж вони довіряли чергового нового шампана, який радить підняти сина або дочку не у традиційному сенсі, але в «прогресивному». Без визнання повноважень старших і без будь-яких поваг для них.

Але це не кінець світу. Діти, як це може здатися на перший погляд, і вони добре навчаються. Через деякий час з належною освітою, в їх розумінні, зазвичай все потрапляє в місце. Це набагато гірше, коли повністю сформовані дорослі діти лікують своїх батьків як незнайомців. Або, більш трагічно, вони не хочуть нічого робити з ним. У цьому випадку ситуація набагато складніше виправити. І найчастіше він залишається так, поки він не пізно.

Моя дочка нещодавно стала 26 років. На жаль, немає можливості привітати її особисто. Так як вона була за кордоном близько двох років. Але це не точка. Щодня, вона може викликати нас в Інтернеті, або принаймні спробувати підібрати сам телефон. Ми назвали її і навіть кілька разів. Але ми ніколи не чули голос Альени. Вона була зайнята і не доглядала за батькам і матір'ю.

Пельс Альена - наша найстаріша дочка. Є ще один син, Павло, 13 років молодший, ніж її. Не запитайте, як це сталося просто. Ми любимо наших дітей однаково. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я, ми не багаті. Ми живемо в селі, але ми влаштували наше життя так, щоб ми не відставили за місто. Є телевізор, доступ до Інтернету, навіть нагріті підлоги і дорогі сонячні панелі, щоб зберегти електрику. Ми цінуємо і вводимо в обіг. У нас немає шкідливих звичок або бажання відкинути все.

Однак сьогодні ситуація розвивалася таким чином, що наша дочка не хоче знати нас батьками. Намагатися мінімізувати наше спілкування. Він дуже небажаний, щоб зробити будь-який контакт. У Європі вона навіть мала дружбу. Я бачив деякі фотографії в соцмережах. Він навіть додав себе як другу. Але ми не можемо поспілкуватися через ігнорування мови, і навіть Альена не на всіх захватах.

На цьому тижні ми дізналися, що наша дочка вирішила одружитися. Я був дуже щасливим. Після того, як вік вже підходить, її обраний, принаймні зовні, я дуже люблю. Він був приємно чути його у людини. Я не забув. І відразу після такої приємної новинки, як холодний душ, звучить наступне фраза. Я буду краще, якщо мій чоловік і я залишився в домашніх умовах, що день. Ми не ходимо в будь-який час, тому що нам буде нудно. Паша дуже мало літати на іншу країну.

р.

Уявіть собі Пілінг? Ну і гроші на подарунок, рейс і проживання, звичайно, не буде невеликим. Навіть якщо я мушу самостійно. Але нормальна дочка ніколи не розповість батькам, які не чекали на весільній церемонії. Що про особисте знайомство з нареченими? І матчери? Зараз ми будемо родичам сім'ї іноземців. Зрозуміти, зрозуміти якось. І вони не згодні приїхати до нас. Особливо після слухання історії з моєї дочки.

Я не знаю, що вона має нам. Я навіть попросив Alena, можливо, вона не задоволена нашим вихованням. Може бути свого дитинства був твердим. Ну, ви знаєте, іноді старші діти в сім'ї скаржаться, що після пологів їх батьки починають лікувати їх гірше. Сила. Я не думаю, що це точка. Після того, як ми придбали квитки в Європу, і ми подарували свої гроші вперше. Все вона бажала. А також отримала освіту за допомогою нашої безпосередньої допомоги.

П'єс Паша, хоча дуже маленький, безпосередньо розповідає її сестра не винахідлива, але частіше викликати нас. Альена продовжує спілкуватися з ним. Дякую за це. Але як ви поясните цю поведінку молодої жінки? Чи дійсно вона бачить людей перед тим, кому вона буде захоплена мамою і тато? Чи є все розумніше, ніж нам? А потім яка сторона вона пішла на неї?

Р

У будь-якому випадку, я серйозно думаю про запозичення грошей з сестри. Я поїду. Я літаю. Чоловік не хоче залишатися вдома, його проблеми. Придбати подарунок, забронювати номер готелю. Ви не повинні допомогти мені. А я побачила свого майбутнього сина, його батьків, своїх друзів. І найголовніше, подивіться на очі моєї дочки. Я побачу, і я хочу, щоб тримати мене з церемонії. Чи є це гарна ідея або краще всього хвилювати руки і робити нічого? Моя сина зростає і потребує нашої уваги. Незважаючи на те, що дочка не є дивним для нас, це життєздатність просто будує з нетримання, що...