Одного разу вони вибивають на двері, на поріг стояв мати-в-право, а деякі незнайомці в акуратному костюмі.

З нашої групи друзів я був останній до маррі. Я не можу сказати, що я був непопулярним з протилежним сексом. Не додано. В першу чергу довгі відносини без будь-якого натяка на весілля. А потім затягувати - зі скандалами і зламаними стравами. Після цього я втратив два роки життя з оксамитом. Тому, коли я нарешті отримав коксамитовий кільце з мого останнього «сестра», я не міг думати, як це буде все вийде. Ми не були одружені протягом шести місяців, це всі несправності. зрада чоловікай

Немає, це не те, що хтось може думати - це не деякі інші жінки, які беруть участь. Як ви думаєте, що? Заслужена, але не таким чином. У нас є те, що мій чарівний мати-в-завдяки мав руку. Але я не дуже дивився на неї. Вона дивний, з її cockroaches в її голові. Я був відхилений від того, як мій лікував мене. Українськийй

Р

Непристосувати Історія Betrayal Мій Чоловік Скажіть Жінки, які живуть за гроші матеріалністьй Але в моєму випадку вона була просто протилежною. Я довго працював в хорошій компанії, і я вважаю поважним спеціалістом. Я маю власний будинок - Я отримав від мого кінця діда на лінії матері. Я запозичила автомобіль, але я не можу сказати, що я занадто зайнятий платіж.

Мій чоловік, тепер ви, очевидно, не було копійки. Він жив з коханою матір'ю, навчаючи в університеті і мріяв про одного дня стати асистентом. Я не можу сказати, що він був поганим людиною у себе. Він підкорив мене своєю ніжністю і романтики. Ми були дуже добре разом: він дав мені мир і радість, дуже хороший суд. Квіти не були доступні щодня, але на свята. Він приготував дуже смачно, ніколи не лаціна, щоб піти на прогулянку. У ресторанах, звичайно, ми не були шикарними, але пішли на кіно і виставки всіх видів. Ми навіть пішли на пару інших міст. Здавалося б Не зв'язок, сон.

Нешвидкий Через три місяці він запропонував мені. Я не був. в сьомому небі щастяЦе лежачи. Я був! Особливо після виснаження 6-річних відносин, які ніколи не закінчилися. Я в моїй 30-ті роки мріяв про рідну сім'ю. Я згоден прямо.

Вони вирішили не влаштувати великий відпочинок, хороші друзі і родичі з кожного боку можна розраховувати на пальцях. Стопили свій вибір на весілля закритого типу в колі найближчого. Зняти гідний ресторан, замовляючи першокласну кухню і навіть музиканти. Це був чудовий вечір - я ніколи не забуду його! Тексти пісень, а це означає: Потім це здавалося мені, що я По-справжньому щасливийй До речі, я зустрілася з матір'ю.

Я думав, що вона була приємною і приємною жінкою. Спочатку вона була доброзичлива з мною, посміхалася багато і привітала мене про шлюб з дном її серця. Хоча деякі мої друзі знайшли її дивним, що я тільки зустрів її на весілля. Але я пояснив це тим, що мій fiancé і я переважно жив у моїй квартирі, і ми вирішили швидко одружитися. Зустрілися, щоб говорити.

Ми залишили весілля, пішли додому щасливим і не знали неприємностей. На тижні з'явиться щось дивне. Дуже часто почався мій новий чоловік. Увійтий Я люблю бути з ним, але ми не мали однакових робочих годин. Він мав пари вдень, тому він може дозволити собі відвідати матері в першій половині дня. Я не можу це зробити.

1 999 р.

Ми, нарешті, мали вихідні разом, і ми зібралися разом. Мої мами привітали нас на публіці, укладали столик як свято. Тексти пісень, а це означає: І тоді раптом я запитав: ми, випадково, хочемо, щоб жити разом? Я майже порубав. Акуратно попросила її те, що вона розмовляла про те, до чого вона безневинно відповів, що вона не доглядала.

Але різниця, згасити мене, був досить великий. Мій дід залишив мене з великою кількістю номерів. плоскі Вони мали гарне оновлення недалеко від центру, і вони мали двокімнатну квартиру в старому панно. Для того, щоб не відступати, сказали, що мій чоловік і я ще не оселився разом, і незабаром більше дітей планувати. І чоловік мовчить, сидить і шукаю маму. Після цієї розмови було неприємний післясмак - ми швидко пішли додому.

Хто повинен відлякувати, чоловік або мати-в-право? Вони говорять про те, що в таких випадках немає нікому, і, ймовірно, це. Після зустрічі з матір'ю, я спробував довгий час отримати пояснення від чоловіка, але він відмовився. Він пояснив все тим, що його мама вже старе, вона просто набридла. І я вірив його.

Продовжив відвідати маму пару раз на тиждень, і я навіть почав жартувати про те, чи пішов він на маму. Але чесно, це буде краще не до моєї матері. Я не пам'ятаю, коли він почав, але розмова переїздЦе звичайне місце. Я сказав, що я не можу це зробити. І запитав його, як він думав його.

Як? Продам квартиру і перейдемо з мамою, і має номер для нас. Ми надамо їй половину грошей на проживання. Проживання. Чому потрібні три кімнати?

Так що в квартирі необхідно продаватися, оплатитиЯ живу в своєму будинку на ліцензію птахів. Чи працює це? Вже перший раз у нас була така велика боротьба. Мій чоловік славив двері і пішов, щоб спати з матір'ю.

Моя любов Відносини з чоловіком І починав свою матір'ю швидко. Я вже не запрошував, і мій чоловік, і я не знаю. А потім мати-в-право зникла з страшною хворобою (за її сином). Так він ледь продемонстрував в домашніх умовах. Уже тоді я думав про розлучення, але остання солома стала різким появою моєї мами.

Одного разу на двері збивався. Коли я потрапив до дверей, я бачив маму чоловіка. Вона виглядала трохи болючою, але я б не сказав, що вона була в критичному стані. Неприпустимо, що це здорове здоров’я не перестало мене від приведення ріелтора і проспективного покупця до мого дому. Я був просто безмовним, але коли він повернувся, я поінформував дорогих гостей, які було в повітрі. Я не збираюся продати.й

Мами-в-одному подрібнили губи і залишають без казки. Незабаром мій чоловік прийшов з роботи і почав розморожувати в роті, щоб довести, що я боївся. захотіла матий Вона хвора і потребує грошей на лікування (і терміново). Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І як пощастило ми всі, що його дорогий матері навіть знайшов покупця.

У той момент я зрозумів, що це був злий жарт. Мій чоловік не цікавиться мною, але тільки в моїй квартирі. Побої було останнім, і я поставив свої речі з дверей і пішов, щоб дізнатися, як файл для розлучення. Я думаю, що я частина якогось шампанського.