Чоловік просить наречену переїхати на два тижні, поки він буде мати, але дівчина вирішила зробити інакше

Різні точки зору на засадах життя – це стомлюючий блок між поколіннями. Важна мати, яка хоче її інтелектуального сина, найкраща партія готова сльозитися, щоб подрібнити дочку «непристойний» Ви не зустрінете строгі вимоги - отримай, мед! Але що, якщо її справжня турбота про дитину може руйнувати своє життя?

Чоловік просить наречену переїхати на два тижні, поки він буде мати, але дівчина вирішила зробити інакше

Марина зірвала на Олегу, якби він не зловживав неприпустимою.

до Що це означає, щоб перейти на два тижні з вашими начинками? Може бути, я повинен вийти з вашого прицілу назавжди.

Чоловік отримав більше повітря і перенісся до пришестя коханої. Приходь мама. У готелі немає місця проживання. Зняти будинок для моєї мами - образ для життя! Крім того, вона купила цю квартиру Олегом. Чому не Марина хоче зробити такі скромні поступки?

- Тому що це не те, що ви робите в відносинах! дівчина запечена. - Яка проблема? Вступаємо до нас, купуємо застібку і випадок з закінченням.

Олег Павлович:

- Ви знаєте, це те, що. Моя стара мама. Ви отримали пунктурний брів, багато тату. Одяг скелястий, непохитий. Ви не навчитесь з школи. Вона не схожа на це.

- Я не знаю, як мій зовнішній вигляд торкається її. Я жити з вами, не її. Ви не знаєте, що?

до Так, бо я не хочу, щоб мій мозок їсти за те, що я взяв дружину неяскравий, хто! – злий Олег і відразу кланув рот своїми руками. Сердитися і resentful наречена прихована в спальні, і хлопець захопився прощенням протягом декількох годин перед закритими дверима.

Хлопець дійсно цінував свої стосунки з Марина. Він відчував себе щасливим. Вони конденсовані, дівчина залишається, і через кілька днів прибули мами.

На зустрічі Тамара Іванівна прибули сина в поганий дух. Я був здивований, що він не зустрічав її на станції. Хоча вона відмовилася допомогти собі. Окинула критична око передпокою, зморшується на увазі відбитків пальців на дзеркалах шафи. Я майже впав мій гаманець, коли Марина вийшла з кухні.

Звісно, дівчина носила довге плаття, щоб приховати татуювання на руках і ногах. Я сказав hello до гостя. Олег запровадив свою матір її кохану, але вона тільки прибула її очей і перевернулася до сина з лямкою:

до Чому він так прикрашений? Чи сидить вона? Ви не можете знайти когось краще?

Не чекав такого тиску:

- Ви дійсно сказали, що з голосу? Чи є це, що я чую все?

Олег спробував послухати конфлікт і заспокоїти збуджених жінок. Він нагадав дружину, що не хоче вводити їх до весілля. Моя мама не може бути прийнята. «Особливо, що я приймаю її, – дівчина відірвала зло і кинулася, щоб отримати готовий до свого друга. На святкуванні кімнати для вечері і знайомитися з матір'ю, вона відмовилася. Вона запалила вхідні двері і вона була такою.

Різні точки зору: наречена Олег нічого не залишив, але сидіти маму на столі і поїсти її вечерю, яку Марина приготувала. Спочатку розмова була легкою і легкою. Мати оцінив сина-програміст, поділився новинами. Неймовірно, вони отримали на гарячу тему вечора.

- Розкажіть мені, син. Де ви знаходилися те, що був розтертий? Вона не має ніякого живого простору від тату. Гуги люблять пельмені. Я бачив їх на шоу. Я знаю, як вони роблять життя!

Після збивання шламів відступає в захисті своєї коханої жінки, вона продовжила:

- Він знав, що ви, комп'ютерний вчений, мав гроші. Одружена, вона візьме все від вас! Ви просто впав на гриль обличчя в якомусь нічному клубі. Вона повинна бути наркоманом. Ви не можете зробити це самостійно. Вона сказала на голову, що закінчила 9 клас!

- Мама, Марина дійсно не ходила до коледжу, але вона глибока творча людина. талановитий художник. Я почав вести здоровий спосіб життя. батько відвертий. Погані звички для Марина, як правило, хвора тема.

У відповідь Тамара Івановна тільки щітнула біля. Не потрібно згасити цей скраб.

Ранок, Олег пішов за роботу, і Марина сіла, щоб фарбувати нову картину. Мати хлопчика з першого непохитного ігнорування доньки-завдання. А потім, шліфуючи кроковидно, вона введе її офіс без збивання. Вона відповіла непрозорості з стриманим привітанням.

Чоловік просить наречену переїхати на два тижні, поки він буде мати, але дівчина вирішила зробити інакше р.

Жінки поглянули роботи Марини з дегустацією, витягуючи деталі з життя. Виявилося, що фарбоване неслухняне. Вона ніколи не навчалася художника, а її картини (іронічно!) затребувані. Вона не скаржаться, ви бачите. «Ви повинні скаржатись. Ви живете на всіх підготовлених, а в той час як Олежка працює для двох, ви малюєте фотографії, мати-в-праворучну оббивку.

«Началка» в гостях у гострий вигляд і затребувана для того, щоб висловити свої претензії прямо, а не йти по кущу. Пенсійник здавалося б, чекаючи на це.

- Я не люблю все про вас. Ви не похилите, ви знезадуєтеся. Ви не знаєте, що ви робите. У його могилі з’ясуйте, хто його син перетягував в будинок!

Марина дивилася на її спокійно, не кажучи вже про слово. Вона продовжила:

до Моя жінка потребує розумного і красива жінка від розумної сім'ї. Я не хочу, щоб мій син розфарбувати сім'ю з цим щитом. Якщо ви вказали, я зроблю тебе. Щодня я запитаю вас в храмі, щоб відкинути ваші хофи!

Чоловік просить наречену переїхати на два тижні, поки він буде мати, але дівчина вирішила зробити інакше р.

На її шляху вона кинула:

- Я не хочу, щоб ваш дух тут для мого наступного візиту!

- Стоп! – голосно і рішучо замовлена Марина.

Тамара Іванівна заморозка. Вона не чекала свого дочка-неправда на об'єкт. Але вона дрочить.

до Здавалося б, є різні точки зору. З’ясуйте щось. Перш за все, я зробив великі гроші на власній. Кожна з моїх картин варто більше, ніж щомісячна заробітна плата сина. По-друге, це ніхто не ваш бізнес, як я шукаю. У мене є половина мільйонів послідовників і кожен день я отримую сотні компліментів на мій погляд. Ваша думка не означає нічого.

Моя мама-в-одному зірвала дівчина. Вона продовжила:

- Весь ваш щит повернеться до вас три рази. Незначні люди, як ви завжди отримуєте кармічні покарання за їх зло. І знову: сьогодні я покладаю перед Олегом краю питання. Ми не будемо жити!

Неприємна мати нареченого, приготованого для розбиття досить непристойного зловживання, але Марина спокійно ущільнювала її наступними словами:

до Все, що ви можете зробити, це етикетки інші. Але Олег не має свого майна. Ви не маєте права вирішувати, як жити і хто любить. Правда життя полягає в тому, що ваш син повністю у своїй жіночній силі, завдяки моїй прихильності і ніжності. Не мій конкурс. І якщо ви хочете зберегти обличчя так, що ви не захочете звідти, я пропоную вам угоду.

Деаль - Що ви йдете? - сховав гість.

Марина прийшла до шафи і приймала купу грошей з полиці. Її мати-в-праві був тільки зловживаючи повітря з ротом: ніхто не хотів би поговорити з нею, як раніше. Тим часом дівчина кладе в неї законопроекти:

до Щодо місяця в готелі. Олег розповість про те, що ви не любите співати.

Як вона підійшов її матері-завдання, Марина залишила останнє слово:

до Ви ніколи не заважаєте в житті з Олегом. В іншому випадку, я впевнений, що ви не сказали йому більше, вірити мене. Тепер я пропоную вам закрити двері з іншого боку і подумайте про це на кухні.

- Ну, ти бейстард... - Тамара Івановна спійде, згортаючи гроші в руках.

- Отримай номер! – гофрована Марина, затирає важку металеву статуетку з ящика.

Мат-в-в-завдяки з офісу, застібки двері голосно. Вона залишилася після 40 хвилин. Не до готелю, але до вашого міста. У зв’язку з терміновим кейсом вона пояснила Олегу. Вона пообіцяла повернутися в інший час.

Але ще раз не прийшов в рік або три. Тамара Іванівна не прийшла на весілля. Він більше не говорить про Олега. І Марина не отримала своїх грошей. Хлопець спробував дізнатися від своєї дружини, чому його мати поганий, як це. «У нас є різні точки зору про життя», – відповіла дівчина слима посмішка. «Я думаю, що мій суд не має гнучкості. й