Після весілля з моїм молодим коханцем засудив її, щоб дати її навчання і думки про свою кар'єру, тепер я перезапускав переваги.

Сучасна бізнес-дівчина спирається на свою силу. Вона заробляє, будує її життя і не залежить від будь-якого. Але тенденція міцного і незалежного не встигне розташувати шанувальників традиційних цінностей. Багато жінок кинути свої дослідження і кар'єри в ім'я любові і сімейного комфорту. Вони повністю зрушують відповідальність за долю чоловіка. І результат таких сюжетів іноді розбиває серце.

Я, ймовірно, подзвонити себе щасливою людиною. 10 років тому, це право. Я зустрілася з дружиною, Ольгою. Вже другий рік театральної школи. Молодий живіт 19-річної студентка подивився на мене, 30-річному дівчині і надихнула бізнесмена, як згуртованість.

Все вийшло, що романтичний фільм. Після 3 місяців я запропонував Ольці і вона сказала так. Я думаю, що хтось погоджується на своє місце. Я був добре!

Звісно, тоді я мав різний прогноз. Я відчував себе як альфа-чоловічого і серйозного бізнесмена. Дякую за велику частину мого батька. Він був мій idol і я спробував імітувати його. По відношенню до жінок і жінок. Він одружився з матір'ю, як тільки вона вийшла 18. А вікова відмінність вони також були великими - як 16 років.

Я хотів створити свою долю на тому ж сценарії. Після весілля я переконаний Оля, що я б забезпечував її від і до. Я реальний чоловік. І я дуже хочу зустрітися з ароматними пирогами, очищеною квартирою і ніжною посміханням. Так що я можу пишатися дружиною, викликаючи заздрість родичів і друзів.

Моя дружина була ще однією жінкою. Вони не згодні надати свої дослідження та майбутній кар’єру як актрису на користь борсу та прасованих сорочок. Я хотів, щоб бути мій улюблений домогосподарка. Я не працюю в житті. В кінці, моя дружина врятувала мене перед моїм тиском.

Я не була в шлюбі, ого немає! Навпаки він надав Ользі всім бажаючим, був уважним і турботливим. Він поїхав на курорти, давав душі брелоки і дорогі подарунки. Він провів вільний час з нею, взяв її на ресторани та концерти. Я був цілеспрямованим чоловіком.

І скоро мій бізнес подруга розпушила її захоплення. Насолодіться цим життям. Поговоріть про те, щоб працювати або закінчити школу висушили час.

З іншого боку шлюбу ми проживали. Не було дітей, це не сталося. І один день я знайшов, що пристрасть у відносинах зійшов. Ми проживали сусідами і мешкали разом. Ольга припинила привертати мене як жінці.

З запальної краси я впала в любові, вона почала перетворюватися в тітка. Всі її думки були перетворені на ферму. Новий набір горщиків, робота пилососів, ваза і праски. Вона може говорити про це необов'язково, і нічого іншого цікавить її.

Я хотів би відчути себе чоловіком знову! Зловити захоплений жіночий погляд, шокувати перед коханим, завоювати її. І доля посміхалася на мене. Я зустрілася з хворим.

Марина трохи старше Ольги. Салон краси. Я ніколи не зустрілася з такою цікавою людиною в житті. Все красиво в ньому: розум, краса, ерудиція. Doing йога, танці. Вона любить імпресіонізм і має два сини.

Я впала в любов 20-річного хлопчика. Ми разом протягом шести місяців. Я знаю, що я хочу витрачати на життя з цією жінкою. Марина не штовхає мене, вона дрібна.

Зараз всі мої думки займають розлучення від дружини. Я не знаю, як говорити про це. Ольга була вірним супутником Я впевнений, що її лояльність. Я не хочу боляче її.

Крім того, дружина не має професії або вищої освіти. В цілому не влаштовує життя. Ольга використовується для вирішення всіх питань. Я побачив, що вона буде робити, якщо ми відокремили, і я припинив її. Моя дружина Вона сказала, що вона померла без мене. І я був дуже турбувати, що відповідь.

Так тепер я навчаю її трохи незалежності. Я прийшов з планом: Я попросив дружину освіжити будинок. Займаючи гроші, і наймаючих дизайнерів, робітників і організації процесу впало на плечі. Я думав, що я думав, що я думав, що ти сам. В результаті Ольга звернулася до мене що-небудь. Експеримент не вдається.

Ось чому я відкрита зараз. Моя дружина не дасть мені розлучення. І навіть якщо це, я буду продовжувати доглядати за нею. Я не думаю, що Марина бажала. Що робити?