Мій дід був розумний садівник і навчив мене, що якщо ви приводите ніготь в яблуне дерево, диво відбудеться.

Що ви думаєте про садівників? Моя дід навчить, якщо ви приводите ніготь в яблуне дерево, станеться диво. Навіть якщо дерево протягом декількох років не давало, очікується щедрий урожай після цієї процедури. Чому працює цей дивний метод? Поговоримо з ним. "Сайт"й

Я завжди любив пограти яблуневий сад мого діда. Він, садівник з 50-річним досвідом, навіть найяскравіші яблуні були плодоношення до старого віку. Одного разу я бачив іржі нігті з дерева. Вона вимагає уточнення. Посмічений у товстому вуса і давав захоплюючу лекцію.

Наші предки виконали цю процедуру, щоб зробити яблуню назад до життя. Згідно з легендою, власник саду один раз загрожував старій дереві, щоб зрізати її під корінь, якщо вона не почала народжуватися. Він повернув свої слова цвяхом. «Я зрізаний деревом для дерми, якщо ви не цвітете!», він обіцяв обсадити. У той же рік дерево дав яєчників і десятки солодких фруктів.

Спосіб роботи Чому це працює? Деякі люди думають це залізо. Насичує дерево і стимулює її зростання. Це пояснення, здається, далеко не вдається мені. Важко єдиний ніготь здатний такі подвиги.

Наступний аргумент здається більш зрозумілим для мене. Кожна рослина має програму, щоб дати якомога більше прощадків. Збиток, викликаний садівником, є загрозою для життя дерева. Таким чином, вона дає всю свою міцність на зростання і розвиток, навіть до розпаду себе.

Дотримуйтесь наступних правил і запобіжностей, щоб отримати бажаний ефект:

1. Метод працює тільки з яблунями! Ми підходить для здорових дерев, які не мають плодів на 3 роки або більше.
  2. Покладіть ніготь в стовбур в кінці осені перед заморозками або ранньою весною. Це, в період, коли дерево готується до зимового сну або цвітіння.
  3. Ця процедура може бути корисною, але також шкідливою. Знижувати стрес для дерева, подавати його першим.

Як правильно приводити ніготь в яблуню? Садівники погоджуються, що для більшого ефекту слід приводити 3 іржаві нігті одночасно. Перший розташований 70 см від землі. Поза «69» Вдарити ніготь при куті 45°. Слід ввести бочку не більше 2-3 см.

Обов'язково знезаражувати ніготь з спиртовмісною рідиною або антисептичним. Якщо це не робиться, рана може бути заражена, викликаючи інфекції для поширення по всій дереві.

Якщо ви знаходите «приманний метод», можна прискорити плодоношення яблунь в іншому вигляді.

Далі ми будемо говорити про способи, які знижують відтік поживних речовин з гілок до коренів.

1. Туга-фір розтягуванняй Так ми порушуємо рух соків. Витягуємо навесні і знімаємо дріт восени.
  2. Порізка.й Ми робимо невелику шкоду (ніж) на підставі основних бічних гілок. Змащувати краплю садової заварки. Таким чином, корисні речовини підшлунають їх природний відтік. Наступного року яблуня випустить більше плодових бутонів.

3. Роздумий Для ранньої плодоношення вигинаємо основні бічні гілки і кладемо опори. Але не перемикайте, інакше скелетні гілки будуть розірватися під вагою фруктів.
  4. Кільцей Ретельно знімайте кору з кільцем шириною 1 см на скелетних гілках. Для того щоб не принести інфекції в яблуню дерево, ми покриваємо рану садовим мазком.
Зверніть увагу, що всі ці методи - гуманка і не дуже - допомогти отримати більш пишний і ранній урожай. Вони зможуть зробити дерево швидше і коротше. Для того щоб не травмувати гілки і стовбур, можна зробити набагато простіше. Наприклад, подавати улюблену яблуню з залізоподібними препаратами. Якщо ви приводите ніготь в яблуню, ви здавалися досить пишним!

Як ви заохочуєте плодові дерева рости? Поділитися з нами в коментарях.