Я вирішив випікати торт з начинкою для Великодня, але мій мати-в-право не оцінив свою ідею, робить класичні торти окремо.

Яскрава неділя Христа дуже близько. Що подарувати сім'ї коханої жінки з уявою? Цього року традиційний Великодній торт з родзинками має конкурентів. Лідер кулінарних тенденцій у 2024 році – чудовий Великодній з начинкою. Вона має багато шанувальників, але також капелюхів. Який секрет популярності цієї випічки? Ми співпрацюємо з «Таким простим» і варимо з простим рецептом.

На другий день друг відправив відео рецепт панетона муфін з начинкою полуниці. Я досить консервативний про Великодню випічку. Класичний кулич на дріжджовому тісті в оточенні барвників - що може бути більш звичним і солодким до серця?

Я не проти літаючих кулінарних думок в цьому напрямку. Але картина я побачила здавалося б, висота блаземії. Уявіть: в кадрі з'являється ніжний панетон з рожевою глазур'ю. У верхній частині він розміщував розіграні бутони з мистичного кролика. Потім хліб вирізається, і товста рожева рідина витікає з неї. Моя бабуся затримала її губи в контемпті в цій точці.

Але з подальшим циніком я безмовний. Щоб показати м'якість тіста, жіночі руки віджимають, а потім занурюють на шматочки нещастяним тортом. Аудиторія в коментарях відзначає майстерність кондитера, і я повільно покрию себе холодним потом. Як прийти? Це хліб. Чи можна лікувати його так безглуздим і жорстоким?

На пам'ятці цього вандалізму мій 20-річний niece Мілана тільки синтели. Не поділяйте нашу сім'ю любов Великодня тема. Чому я не чую від мого сина-в-прави? Миша – прогресивна молода людина, яка не хоче виконувати «паганські обряди». Він майже назвав мене і дочку nymphomaniacs. Кульич з фарбованими яйцями, ви бачите, нагадує йому щось інше. Всі вони мудрі, а потім вони мудрі.

Анечка, мій сусід, мій особистий промінь надії в цьому темному царстві, нещодавно запросив мене на каву з коньяком. Я слухав серця зловживання святим. Тексти пісень, а це означає: І покласти його на пластину - що ви думаєте? Шматочок приголомшливого Великодня шоколадна муфта.

Anya - шеф-кухар. Напередодні Великодня вона підірвала наказами до горла. Цього року кожен хоче за смаком модні торти з начинкою. Я спробував його і просто злетів! Вас вітає. Головне - ласощі хліба з повагою.

Великдень з начинкою Між чохлом з Ані рецептом цієї чарівності. На основі 6 дрібних тістечок діаметром 11 см. Я рекомендую вам спробувати.

інгредієнти
  • 500 мл молока
  • 1кг борошна
  • 2 яйця
  • 40г пресовані дріжджі
  • 160г цукру
  • 10г ванільний цукор
  • 100г вершкове масло
  • 0,25 ч.л. турмерної
  • 100г родзинки
  • 1 ч.л. апельсинової шкірки
  • 100-150г "Нутелла" за стакан
  • 100г чорний шоколад
  • 80 мл вершки 30-33%
  • 20г мигдальних пластівців

Підготовка Великодня з наповнювачем
  1. Наша Великодня начинка починається з опару. Залийте злегка нагрітим молоком в чашу, додайте подрібнені пресовані дріжджі, 1 ст. цукру і перемішайте. Покласти 8 ст. борошна в суміші і перемішати рідке тісто. Покрийте чашу рушником і поставте її в тепле місце протягом години. Коли опара піднімається і набрякає, додають яйця, лівий цукор, ванільний цукор, ірмерний, злегка теплий плавлений вершковий масло і добре перемішують з королою.

На кілька етапів залийте в суміш залишки просіяного борошна і перемішуємо тісто. Спочатку з ложкою, потім своїми руками (30 хвилин на робочій поверхні змащена соняшниковою олією) або в харчовому процесорі (10-15 хвилин). Чим краще замісити, тим більш пишним буде кулич. Тепер перемістіть тісто в чисту ємність змащувати рослинним маслом. Покрийте харчовою плівкою і залиште на 2 години в теплому місці. Під час цього часу зросте 3 рази. Потім добре обсмажте з сухим паровим родзинками і апельсиновим шкіркою (за бажанням). Час покласти тісто у форми. Силіконові та металеві контейнери добре змащуються жиром. Змастіть шматочок тіста, утворюючи кульку і щічте краю знизу. Заповнювати анкету на третій, не більше! Приховувати родзинки в тісті, щоб вона не спала. р.

У центрі кожного торта з дерев'яним мечем зробіть отвір. Покрийте заготовки з плівкою і дочекайтеся, поки вони прийдуть. Збийте жовтки водою і акуратно змащуйте краю тортів. Відправте заготовки до духовки до 165 °C приблизно 40 хвилин. Запис: ліктя вагою 0,5 кг випікають в середньому 60 хвилин. Тепер тут весела частина! Ми заповнюємо наш Великодній манжет з начинкою. Робимо ніж посередині отвір діаметром близько 5-6 см практично до дна. Зробіть тісто. Поставте кришку вниз, нам буде потрібно. Залийте кекс з розтопленою Nutella або іншої шоколадної пасти. Використовуйте пасту для зручності. Покрийте верх ріжучою скоринкою. Для глазурування залийте шматочки чорного шоколаду з гарячим кремом і перемішайте. Змащувати верхню частину торта з товстим шоколадом, щоб приховати розріз. До шоколадної заморозки можна прикрасити мигдальними пластівцями зверху.

Такпросто

Anya - сказав вона побачила рецепт цього торта з красивої Лілії Zvit. Цей Великдень повинен бути випечений!

про:blank

Як ви відчуваєте про ці Великодні хлібні експерименти? Спробуйте приготувати цей дивовижний торт з начинкою і обов'язково поділитися враженнями!

Попередній перегляд фото Lilia Zwitt.