Чи пам'ятається радянське харчування, що залежить від якості їжі в їдальні?

Про радянське минуле не пізно. Однією з популярних тем є харчування в державних установах, які ми повинні мати справу з раннього дитинства. На думку людей щодо цього питання значно відрізняються, і вони готові довести свою точку невизначено. А несправність – це працівник громадського харчування, який сумлінність і майстерність залежить від того, як смачні громадяни можуть їсти, наприклад, в фабриці або школі, і чи достатньо їх пластин.

Для простих радянських громадян, до яких не бралися люди «від вулиці». Чим більш твердий і престижний інститут був, тим складніше було потрапити в його державу. Навіть офіціанти влаштували для знайомства, на користь або через хабари. Одного разу я був введений до хлопця, який вдалося отримати на кораблі, що робить закордонні рейси. Він працював постійним офіціантом, і подарував себе, якби він був капітаном корабля. Що ви думаєте?

Кожен працівник громадського харчування, від менеджера до посудомийної машини, був відповідальний за якість обслуговування клієнтів, чи була маленька дитина з дитячого садка або досвідчений працівник з заводу. Якщо всі члени команди працювали гармонійно і виконували свої обов’язки на совісті, то в такому закладі страви завжди пристосувалися, непристойні умови на кухні не спостерігали, а приємна атмосфера збереглася в їдальні.

Але навіть в загартованій СРСР часто були такі підприємства громадського харчування, які ніхто не хотів відвідати знову. Тексти пісень, а це означає: Хто ви думаєте, що був полум'я? Право! Збірники. Ці люди були суджені багатьма, тому що вони мали вільний доступ до продуктів, які не могли б знайти на порожніх полицях. На своїх лижих руках з'явилася «супка», яка виникла після елементарних порцій. У болдері і більше прокинувся кухонний персонал, наповнивши їх сумки, які перетягнули додому в кінці їх зсуву.

У Радянському Союзі всі підприємства громадського харчування були державними, але якість їжі в них була яскраво різною, хоча меню може бути схожим. Порівняємо університетську кухню і їсти на великій фабриці. Студенти дали харчові марки, але мало їх використовують. Для студентів були вільні, і товари для них були імпортовані в відповідній категорії. У своїх студентських роках я колись спробував їсти в їдальні, що належить школі, і після того, як я пішов там тільки на миті. Їжа на її кухні була свіжою і знежиренням, а примітка немитаних пластин з загартованим комбайном, яка була погано промивається, знезаражений будь-який бажаний відтінок.

Звідси, моя подруга і я відвідую їдальню біля швейної фабрики, яка була близькою до нашого хостелу. Всі страви були смачними, хоча вони були недорогі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. У супі з'явилися шматочки м'яса в борщах, до котлетів додають свіжу фаршу, а на котлетах і м'ясних яблуках. І подається гарнір. Комплексна вартість обіду кожного 60-65 ст.

Дівчата з нашої групи, батьки яких багаті, допускаються на обід в ресторані 90-95 центів. Часом вони пішли їсти в комісії офіцера за 1 рубль або 1 рубль 50 копеків. Вони повернулися і забажали про те, як було смачне приготування, і що було чудовий сервіс. Я слухав і знову зробив впевненість, що є заклади, в яких відвідувачі лікують повагу, але ми «прекрасні» ті, де ви повинні носити піддон самостійно, і ви також можете ловити. Все залежить від працівників громадського харчування та їх прямого управління. Так само, як зараз, хоча. Тим не менш, сьогодні зарплати повністю відрізняються, а ціни доречні.

Кожен має свої спогади про минуле. Повідомляємо про те, що вони зловмиснюють, а інші з ігноруванням. Також тут можна вражати особливість людини до сприйняття навколишнього світу. Після того, як люди, які не помітили нічого неправильного, які навіть на кладовищі дивляться тільки «плюс».