24
Я дотримую строгу дієту, але я не можу залишитися без святкового Великодня, тому я готую за спеціальним рецептом.
Яскравий відпочинок Великодня наближається, і це означає, що Лент приїжджає до кінця. Тепер час знайти рецепти для свята. Для католиків, вже 31 березня, а для православних християн Картини, ароматні ковбаси, кагорасові та рибні страви обов'язкові атрибути Великодня для сім'ї. Але центральне місце завжди займає повітряне Великодня, покрите блискучою глазур'ю. Моя бабуся була справжньою вартою, ніколи не пропущена можливість спробувати новий рецепт. Але в цьому році я вирішив, що у мене буде кулич без вершкового масла. Я хочу зробити торт корисним!
Я дотримую строгу дієту, але я просто не можу допомогти, але випікаю Великдень, щоб познайомитися з сім'єю. Зверніть увагу: не цукор, не клейковина, барвники, не вершкове масло, а не дріжджі в ньому. Корисно 100%. І виходить повітряний і ароматний. Що робити, якщо він не містить ніяких звичайних інгредієнтів? Переглянути детальний рецепт!
Цього року я маю строгі харчові обмеження, тому майже нічого від сімейного столу я не можу їсти. І навіть бабуся. Я довго подряпинаю голову, що принесе родинне свято, тому всім сподобалося. Шоколад Пасхал був відмінним варіантом. Я зробив один для тесту, і я збираю іншу до столу.
Зверніть увагу, що, незважаючи на незвичайну композицію, структура пульпи дуже волога. Це можливо завдяки доповненням бананового м'яса, що робить Великоднє соковитим і важким. Цього разу я вирішив зробити лише з родзинками. Але для насиченості смаку можна додати шматочки сушених фруктів, попередньо просочених в коньяці або лікері.
інгредієнти
Підготовка корисного приготування торта
Я дуже сподобався цей рецепт. По-перше, він дійсно піклується про фігуру. По-друге, підходить людям з непереносимістю клейковини. Третя, відмінна для строгих дієт, як в моєму випадку. З порошків я вибрав шматочки замерзання полуниці з фісташковою крихтою, виявився дуже смачним і оригінальним. Мороз може бути виготовлений з чорного і білого шоколаду.
Я думаю, що сім'я обов'язково оцінить цей торт без вершкового масла. Що мені приємно, що вам потрібно лише 20 хвилин, щоб приготувати. Для порівняння, мій бабуся починає готувати Великодню рано вночі. І це випадок, коли не можна приїхати на кухню і навіть відкрити двері, адже тісто не може підніматися. Я щасливий з усім на моєму шоколаді, особливо його простота. Що ви думаєте?
Я дотримую строгу дієту, але я просто не можу допомогти, але випікаю Великдень, щоб познайомитися з сім'єю. Зверніть увагу: не цукор, не клейковина, барвники, не вершкове масло, а не дріжджі в ньому. Корисно 100%. І виходить повітряний і ароматний. Що робити, якщо він не містить ніяких звичайних інгредієнтів? Переглянути детальний рецепт!
Цього року я маю строгі харчові обмеження, тому майже нічого від сімейного столу я не можу їсти. І навіть бабуся. Я довго подряпинаю голову, що принесе родинне свято, тому всім сподобалося. Шоколад Пасхал був відмінним варіантом. Я зробив один для тесту, і я збираю іншу до столу.
Зверніть увагу, що, незважаючи на незвичайну композицію, структура пульпи дуже волога. Це можливо завдяки доповненням бананового м'яса, що робить Великоднє соковитим і важким. Цього разу я вирішив зробити лише з родзинками. Але для насиченості смаку можна додати шматочки сушених фруктів, попередньо просочених в коньяці або лікері.
інгредієнти
- 4 курячі яйця
- 2 банани
- 4 ст.л. солодка (Використання стеви)
- 4 ст.л. рисового борошна
- 4 ч.л. какао
- 2 ч.л. розпушувача
- 0,5 лимона
- 100г родзинки
- 100г чорний шоколад
- 100 г миттєвого молока
- 3 ст.л. рослинної олії
Підготовка корисного приготування торта
- Попередньо замочити родзинки на годину в теплій воді, щоб вона добре замочувала.
- Зріжте нарізані банани з виделкою разом з яйцями. У отриману масу залити рис борошном, цукром (або стевією), какао-порошком і розпушувачем. Найкраще змішати з зануренням, в цьому випадку тісто буде гладким і рівномірним. Якщо в блендері немає змішувача, розбиваємо банани або дуже ретельно розбиваємо виделкою. Консистенція повинна вийти як рідка сметана.
- Тепер розподіліть тісто на форми для Великодня. Вони мали, діаметром 7 сантиметрів і висотою близько 8 сантиметрів. Вийшла чотири пишні Великодні. Тест повинен бути заповнений приблизно на дві третини.
- У мікрохвильовці на максимальній потужності близько 8-10 хвилин. Так вони будуть досить вологими і добре підготовленими всередині. Ви можете приготувати в духовці, але вона займе довше, близько 30-40 хвилин.
- Під час Великодня випікають, ліплять темний шоколад разом з невеликою кількістю розведеного миттєвого молока з рослинною олією. Або просто додайте воду, якщо ви будете дотримуватися дуже суворої дієти. Змішайте готові тістечка і прикрасить їх ковпачки з ягодами і сухофруктами на свій розсуд.
Я дуже сподобався цей рецепт. По-перше, він дійсно піклується про фігуру. По-друге, підходить людям з непереносимістю клейковини. Третя, відмінна для строгих дієт, як в моєму випадку. З порошків я вибрав шматочки замерзання полуниці з фісташковою крихтою, виявився дуже смачним і оригінальним. Мороз може бути виготовлений з чорного і білого шоколаду.
Я думаю, що сім'я обов'язково оцінить цей торт без вершкового масла. Що мені приємно, що вам потрібно лише 20 хвилин, щоб приготувати. Для порівняння, мій бабуся починає готувати Великодню рано вночі. І це випадок, коли не можна приїхати на кухню і навіть відкрити двері, адже тісто не може підніматися. Я щасливий з усім на моєму шоколаді, особливо його простота. Що ви думаєте?
Я хотів би звернути увагу на чоловіка мого друга, але все змінилося.
Що не варто носити радянські дівчата, які цінують свою репутацію