Про це
Як любити чоловікаТільки жінка може розповісти краще. Так буває, що чоловіки самі не часто поширюються між собою про свої дії. Не в своїй природі, і ввечері, в барі, в дружній компанії, вони готові говорити про будь-які, але особисті питання. Більшість таких тем не цікавлять їх вдома. Можливо, саме тому в жіночих колах є думка про їх чуйність і дієсловість.
Найчастіше чоловіки-тектори не відрізняються практичною поведінкою. Так, є ті, хто готовий обговорити все, не зупиняючись на другий. Але, як показує практика, вони часто просто не можуть похвалитися будь-якими особливими подвигами. Але для скандалізації або зраджувати когось за спиною завжди вітається. Найпомітніший тип темпераменту полягає в тому, що чоловік або жінка.
Як любити чоловіка Ніколи не в моєму житті вважають себе дівчинкою. Навпаки, з дитинства, я завжди був незламним, близькими гучними компаніями, пригодами. Я навіть воював пару разів. І коли я виріс, мій характер не змінився, тому ритм життя також продовжує бути досить динамічним. У мене були друзі, чоловіки. Але з кожним з них я був чесний і не обіцяє мати сильні стосунки, якщо я хотів би.
Але зараз, на 32, я мав поселитися на пару причин. Перший, звичайно, вік. А точніше, в моєму житті був такий момент, який, дивлячись на мій сучасний стан ззовні, я зрозумів, що це просто неможливо жити, як це. І так приходить друга причина моєї зміни, Борис. Моя людина, мій життєвий партнер, мій сильний друг mate, який я дуже багато і ніколи не буде Я знаю, що напевно.
Як ми зустрілися з Borea? По суті, ми знаємо один одного довго. Але наші стосунки почалися тільки на рік тому. І не під кращими обставинами. Мій чоловік мусив бути одруженим один з кращих друзів. Я не бачу його в будь-який романтичний спосіб. Я не помітив його, тому що Вера, моя подруга, була дуже близько до мене, майже як сестра. Я не звернувся до чоловіка, і чому?
Але поступово все почалося змінити, і причина цих змін стала вірою. Хоча я був у вільному зв'язку з одним хлопцем і може дозволити собі багато, Віра не поступалася мені і, навіть як одружена дівчина, може легко піти на вечірку в середині робочого тижня. Вона сказала, що така антетика тільки зміцнила її шлюб. І ще один важливий момент, в той час він і Борис вже мав трирічний син. Як вам подобається?
711152
Ні, Вера не зрада, не ходила з іншими чоловіками. На мій погляд, вона не хочу, щоб пустити її молоді. Я не хочу стати дорослим і живим, тільки для себе. В цілому, я не хвилювався про ситуацію в її будинку, мій чоловік заробив добре і був не проти сісти з дитиною ще раз. Так все здавалося нормальним? Але мої погляди змінилися після одного суттєвого інциденту.
В день, Вера запросила мені відвідати її. Я замовив багато речей з доставки, я не забув гарячий. Борис повинен прибути з візиту в наступний ранок. І був їх син з його грандіознимипарентами. Так ми мали гарну ніч, як вечір башлорета. І коли мені довелося залишити, Вера наполягала, що я залишився з нею. Зробляю вранці, я залишаю, і вона буде зустрітися з чоловіком. Що я думав. По суті, все пішло відповідно до абсолютно іншого сценарію.
Борис прибув не так багато ранку, але майже вночі, без чогось шести. І, як виявилося, Вера добре поінформувала про це. Вона не зустрілася з ним, вона не подала йому з шляху. Але замість того, як, очевидно, від похмілля, почали робити претензії. Вона звинуватила його про те, що вона була самотньою без чоловіка, тому вона повинна була «проти» мене бути з нею. Звичайно, в холодильнику немає їжі. Ось деякі з наших лівоверів. В цілому Борис відправив в магазин для їжі для себе. З шляху, втомлений і голодний. Він навіть не встигав відкинути взуття.
І цей інцидент болить мене так багато, що я якось припинив лікування мого друга з однаковою повагою. Я бачив, як чоловік так само не міг сказати слово, щоб пережити її і тільки стояв сумно і слухав всіх несправедливостей, що Вера заливається так непристойно на нього. Після деякого часу ми випадково перекреслилимо доріжки з ним на вулиці, запропонували говорити, давали йому деякі поради про те, як поводитися в таких ситуаціях, і ми стали ближче до людей. І через деякий час і кілька дат стали дуже близько. І я не шкодую. Я не відчуваю себе винними про їх розлучення.
Я навіть не казав Борису одну з основних секретів в біографії своєї екс-дружини: той факт, що вона забрала $ 2000 від нього для пологів, і вона подарувала народження у вільному пологі. Я думав, що я можу зберегти цю інформацію, якщо Vera змінив його розум і Borya прагнув дати йому назад. Але я не зробив. Єдина річ, що молодят мене мало, що він дуже кріпиться до своєї дитини і сплачує значну алімонію для свого комфортного дитинства. Я впевнений, що Вера витрачає на власні потреби.
Я не легалізовані наші відносини. Ми живемо разом і ми не знаємо гранату. Я бачу в нього кохану людину, цікава людина, хлібобулочний і ніжний, чуйний партнер. Коли мама мала атаку, він був фінансовим і забезпечив необхідні умови для відновлення здоров'я. Він любить мене, і я люблю його дуже багато. Я впевнений в собі. Ви знаєте, що ми ще не мали боротьби. Хоча я впевнений, що я не ідеальний і ліміт снів кожного чоловіка.
Таким чином, до серця вашого джентльмана не через живіт або ваше ліжко. Ви просто повинні бути трохи чутливими і зрозумілими. І він, в свою чергу, зробить все в його силі, щоб тримати вас разом. Я довго відреставрував свою поведінку. Я не сподіваюсь стати дружиною олігарху і жити на всіх готових. Я повністю щаслива, що жінка зустрічає чоловіка від роботи, запитуючи, як він робить. Це чудово, і я не збираюся торгувати цим життям для будь-яких нудних вечірок і клубів. Я бачу, що я зрозумів його так пізно.