Я пам'ятаю, коли мої батьки вперше приніс додому невідомий блок, який називається Волга-8, то я думав, що це було простір.

Ведеться весна, і час відвідати країну. Перша реєстрація на літню квартиру розпочалася з перевірки наявності майна та її працездатності. Так що нічого не буває або ламається взимку. Прийшла до перевірки пральної машини. Як очікується, нічого не зламала або пошкоджена. Пральна машина СРСР Не тільки роки. Зараз пропускаються від покоління до покоління як найбільшого значення і мінливості.

р.

Я пам'ятаю дуже добре, коли в нашій сім'ї з'явилася перша пральна машина. Я був тільки в першому класі, коли батьки принесли цей будинок. Волга-8. Вона все ще живе в будинку і має велику пральню. Я не знаю, що робити. Нержавіюча сталь каркас, майже як простір. Двигун, який можна легко замінити або ремонтувати. І ролики для хребта, які не дуже зручно використовувати.

Мама була просто танці навколо цієї пральної машини. Ми мали великий день прання в суботах. Помічник із прання мами. Мама прогрівала велику котел, тому що в пральній машині немає функції водяного опалення. Господарське мило втиралося на тертці. Хоча, я пам'ятаю, пральний порошок вже там, але з яких причин, моя мама любила господарське мило більше. Лаундрі було завантажено в пральну машину, я ретельно розподіляю її всередині з особливою дерев'яною паличкою. Ми закриваємо кришку і перевертаємо на час прання. Після миття пральня необхідно пропустити через штовхач-ролики і ретельно промити.

196338

У с. Волга-8 вирушила до свого дідусь. А в домашніх умовах був новий пральний апарат ZVI. Він був з центрифугом, і не потрібно закрутити ролики штовхач. Однак вода ще не прогрівалася, і мама все ще довелося залити гарячою водою в неї для миття. Я думав, що це просто стрибок в майбутнє і висоту інженерної думки. Я не знаю, що перші пральні машини з'явилися в 1910 році в Америці, і в нашій країні лише 40 років пізніше. Це покоління, оскільки наші жінки перестали миття.

У магазинах СРСР в 80-х роках весь захід вже мав їх в кожному будинку. До речі, перші напівавтоматичні машини в СРСР були виготовлені за технологією Арістон. У 70-ті рр. в м.Киров розпочав будівництво заводу за ліцензією італійської компанії «Мерлоні Елеттродоместич». Починали виготовити «В'яткі-семі-автомат», що радянська промисловість була такою гордістю. Правда, ця вартість машини майже 500 рублів. Для звичайного працівника кількість просто косметика. Так, і купити його, необхідно було довести сертифікат від житлово-комунального господарства до магазину, що електропроводка в будинку дозволяє встановити такий блок.

З розпадом Радянського Союзу європейське обладнання почало з'являтися в магазинах. Але заводи в СРСР були перетворені на краще, на гірше вони були закриті як непотрібні. Побутові пральні машини не потрібні. Їхня вартість – 10 разів вище вартості європейки. Але більше не потрібно стежити за за паводками води в баку, який однаковий і нагрівається до необхідної температури. Процес прання став рутинним, щоденним і не на всіх цікавих. Навіть кішка не дивиться на ротаційний барабан, як і раніше.

8198078, Україна

І коли я прийшов на країну, я починав миття речей після довгої зими. Я зроблю чарівний ритуал очищення від бруду, і кожна мийка була святом і особливим ритуалом. І якось тепло і затишне на душі.